בולשיט

ורד18

New member
בולשיט

מי ששמע על הספר החדש שהולך לצאת בנובמבר על מדונה בוודאי כועס כמוני- הספר ששמו GODDESS ונכתב ע"י ברברה ויקטור מלא שקרים וזה אותי אישית ממש מרגיז- למשל היא טוענת שם שמדונה הייתה בהריון 11 פעמים נוספות אבל עשתה הפלות,אחת מהן ממש לפני שפגשה את גיא ריצ´י, כמו-כן נטען שם כי מדונה נכנסה להריון רק כדי להכריח את גיא ריצ´י להינשא לה (נו באמת?1?) ועוד כל מיני שטויות כגון אלו, שלפי דעתי גובלות בחוצפה ומוכיחות קינאה של הכותבת. וחצמזה מי שכתב כאן שקטעי הנגינה בגיטרה של מדונה בהופעה נראו מזוייפים אז רק שתדעו ההופעה הייתה 100% LIVE ובגלל שהייתי בהופעה אני יכולה לאמת את העובדה שהסיבה שזה נראה פחות טוב הייתה בגלל הצילומים. ולסיכום- מי שמסכים איתי שצריך לשרוף את הספר הזה על מדונה מוזמן לעשות כן אף-על-פי שאני ממש לא מתכוונתץ לקנות אותו

MadonnaFan

New member
שמעתי

על זה שהולכים להוציא עליה ספר ביוגרפי, אבל לדעתי זה לא הגיוני, מפני שאם כותבים עליה ספר ביוגרפי- קודם כל צריך לשלם לה תמלוגים גדולים, ובנוסף לכך הספר צריך לעבור את אישורה. כך שלא נראה לי שיוצא לאור ספר שקרי כזה, אלא אם כן הוא פשוט יופץ באיטרנט... "מי שכתב" על זה שבהופעה הקטע עם הגיטרה נראה מזויף היה אני, וזה לא אמרשאני חושבת ככה! רק אמרתי שכשצפיתי היה נראה לי שזה קצת מוזיף! ולכן רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים...

הילוש...

New member
לא צריך להתרגש...

כאילוש זו הפעם הראשונה שאיזה קנאי בהמה מוציא ספר על מדונה מלא שקרים ולכלוכים . אתם יודעים מה שיבושם למי שמוציא את הספר הזה. אשרי המאמין.

למעלה