אממ... עת כוסית ברמה עולמית!!! עחלה תמונות פורנו יש לך!! עת חמודה עת דיג´י פצצע!! ועת עכן גם פנטרע במיטע. ולסיום(זמני) valintin ya rabotayu achranikam maza fuka! ach kak jalka shto u teba yest paklonek
כמו פעם שעברה... זוכרת איזה טוב זה היה??? זוכרת איך הזובי שלו לא הצליח להיכנס עד הסוף מרוב שהוא ענק??? 33 ס"מ!!! ליאל בחייך זה מוגזם!!!! יש לך זובי ענק!!!!!
זה לא 33..(הלוואי אבל תודה..) אני חושב שזה היה קשה בגלל הגמישות המופלאה שהפגנתן..בחיים שלי לא ראיתי 2 בנות שמסוגלות להיתקפל להיתקפן לתנוחה כזאת!! זה קצת הפתיע אותי! פאק אתן חיות במיטה!! אני כולי שפוך... מה עם מה שתיכננו למחר ויום שבת?
נקים איזה סקוואט בקיריית אליעזר או שאני אעבור אלייך? אחרי הכל ההורים שלך עכשיו חודשיים לא בבית...מה את אומרת? BULA AND KATIA ARE SEX GODDES (יעני אלילות מין.. אני לא טוב באנגלית...)
ההורים שלי היתגייסו לצבא ארצות הברית !!! הם לא יהיו בבית לפחות שנה!!! נוכל לעשות מסיבות אורגיות ומסיבות סקס פרועות!!! אבל ללא אלכוהול וסיגריות כמובן!!!! "סיגריות... לא כאן בבקשה!" "אזהרה: העישון עלול ליגרום לאימפוטנציה!" ליאל אתה כזה חייה!!!!!!!!!!!!!!!!!