בולעעע עת כלע

ליאל...

זה הכל?! רק כלה?!?! אני בטוחה שאם תיתאמץ תימצא עוד דברים...

Hardcorgismo

New member
טוב מצאתי... יהיה המשך...

אממ... עת כוסית ברמה עולמית!!! עחלה תמונות פורנו יש לך!! עת חמודה עת דיג´י פצצע!! ועת עכן גם פנטרע במיטע.:) ולסיום(זמני) valintin ya rabotayu achranikam maza fuka! ach kak jalka shto u teba yest paklonek

חחחחחחחחחח!!!!

מה?!?! אתה מכיר את המילים של הטראנס שלי?!?!?! הא הא הא הא הא הא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!! סוף סוך יש לי פריק משלי!!! liel is bula frik!!!!

Hardcorgismo

New member
בטח

אני בא מטירה\שפרינצק סיטי אני מכיר כל טראנס ושיר דיכאון אפשרי ועכשוי...

Hardcorgismo

New member
תודה כפרע...

אני יודע.. אני כמו יין ישן.. משתבח עם השנים...גם את..:)

כן ליאל... אין עלינו...

ואתה! פר הרבעה!!!! נהייתה אפילו יותר סוס מאשר בגיל 5!!!! זה פלא!

Hardcorgismo

New member
וואלה?!? תודה!

גם את פנטרה אמיתית.. יעני חיית מין פראית משהו לפנים!!! מתי נהנת יותר שבוע שעבר או שהייתי קטן?

Hardcorgismo

New member
!!!!!

נראה לך??!?!?!?!? תאמיני לי מתוקה.. כזה דבר אי אפשר לשכוח... אני מותש!!! רוצה ננסה לשבור שיא מחר?

KatJa

New member
ישבור תשיא איתי

איתייייייייייייייי הוא ידחוך ת"בולבון" שלו בפרח שלי!!!!!!!

הוא יכול לידפוק את שתינו ביחד!!!!

כמו פעם שעברה... זוכרת איזה טוב זה היה??? זוכרת איך הזובי שלו לא הצליח להיכנס עד הסוף מרוב שהוא ענק??? 33 ס"מ!!! ליאל בחייך זה מוגזם!!!! יש לך זובי ענק!!!!!

KatJa

New member
בולה לא

לא בולה בולה לא שימעי לי זובו הוא לא 33 סמ זה 56 סמ כןןן זה יותר מחצי מטר ובולה תקנאי יאבתזונה תקנאי תקנאי תקנאי אבל כן זה היה כיף פעם שעברה :)

אאא וואלה נכון!!!!

מרוב שהוא האכיל אותי בזרע לא יכולתי ליראות נורמלי!!! הייתי מסטולית!!!

Hardcorgismo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

חחח איזה מחמאה...וואי תודה..
זה לא 33..(הלוואי אבל תודה..) אני חושב שזה היה קשה בגלל הגמישות המופלאה שהפגנתן..בחיים שלי לא ראיתי 2 בנות שמסוגלות להיתקפל להיתקפן לתנוחה כזאת!! זה קצת הפתיע אותי! פאק אתן חיות במיטה!! אני כולי שפוך... מה עם מה שתיכננו למחר ויום שבת?

Hardcorgismo

New member
בכיף!! ../images/Emo8.gif

נקים איזה סקוואט בקיריית אליעזר או שאני אעבור אלייך? אחרי הכל ההורים שלך עכשיו חודשיים לא בבית...מה את אומרת? BULA AND KATIA ARE SEX GODDES (יעני אלילות מין.. אני לא טוב באנגלית...)

../images/Emo13.gif

ההורים שלי היתגייסו לצבא ארצות הברית !!! הם לא יהיו בבית לפחות שנה!!! נוכל לעשות מסיבות אורגיות ומסיבות סקס פרועות!!! אבל ללא אלכוהול וסיגריות כמובן!!!! "סיגריות... לא כאן בבקשה!" "אזהרה: העישון עלול ליגרום לאימפוטנציה!" ליאל אתה כזה חייה!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hardcorgismo

New member
סבבה

נוכל לצלם סרט כחול משל עצמנו ולבחון את תרגילי הגמישות...

למעלה