בולמים לפאג'רו - Part 2

tom 1

New member
בולמים לפאג'רו - Part 2

לפני מספר ימים ביקשתי המלצות לבולמים חלופיים לפאג'רו קצר פתוח. תודה לכל המגיבים עד כה... המסקנות עד כה הן שרוב ההמלצות הן לראנצ'ו ולבילשטיין. אגב, הרבה מאד אנשים קטלו את המערכת ההידראולית... ושיכנעו אותי. Rancho 9000 יתרון: מתכוונן ל-9 מצבים. חסרון: שמעתי מיותר מאדם אחד שהוא לא יאריך ימים. Bilshtain (b46) יתרון: רק דברים טובים נשמעו חסרון: לא מתכוונן המחירים של שני הבולמים מאד דומים (כ-700 ש"ח לבולם) יש למישהו המלצה איך להכריע את הכף?? הרכב זועק להחלפה... ובאותה נשימה... הציעו לי דילים כוללים הגבהה של הרכב, בטענה שמלבד הגובה הנוסף, ההתנהגות כולה תשתפר, כוון שהקפיצים משופרים. ההגיון הבריא אומר לי שמרכז כובד גבוהה = פחות טוב. (להזכירכם - 99% על כבישים מהירים) מה אומרים המומחים? תודה!

edyc

New member
הצעה

לדעתי, כדאי שתנסה לקבל דעות בפורום שיש בו יותר אנשים שמכירים את הפג'רו. נסה בפורום של jeeptrip.com. חפש בפורום ותמצא הרבה חוות דעת על בולמים/קפיצים וכו' לפג'רו. איזה מערכת הידראולית אנשים קטלו? הגבהה? אני הייתי הולך על זה. כתלות בדרישות. אדי

edyc

New member
הצעה

לדעתי, כדאי שתנסה לקבל דעות בפורום שיש בו יותר אנשים שמכירים את הפג'רו. נסה בפורום של jeeptrip.com. חפש בפורום ותמצא הרבה חוות דעת על בולמים/קפיצים וכו' לפג'רו. איזה מערכת הידראולית אנשים קטלו? הגבהה? אני הייתי הולך על זה. כתלות בדרישות. אדי

ה נ מ ל ט

New member
בהקשר ל...הגבהה..

אם אתה מתכוון להגביהה את הרכב אז ישנה אופציה די זולה והיא להלביש עליו קפיצים של פג'רו ארוך >>זה למקרה שתרצה להגביהה<< על הפג'רו שלי הלבשתי בילשטיין עם קפיצים של פג'רו ארוך ובנוסף לזה מתחתי אותו תפס קצת גובהה הג'יפ

למעלה