בולם זעזועים חורק

• פותח הנושא yd84
  • פורסם בתאריך

yd84

New member
בולם זעזועים חורק

שלום לכולם, יש לי אופני TREK 4500, עם בולם קידמי (והיחיד) (JUDY TT) שהתחיל לחרוק לפני כשבוע. מה אפשר לעשות בנידון?

yd84

New member
חידוד

לקחתי לטיפול. הבחור אמר שאין מה לעשות לא שווה להשקיע בהחלפה. ניראה לי קצת מוזר, זה לא אופניים של 300 שקל...

ThePig

New member
נכון ... לא של 300 אבל

שמע .. אלה אופניים לרמת כניסה .. החלקים ברמה תואמת .. רמת כניסה .. אני לא יודע מה השימוש שאתה עושה אם האופניים אבל אין ספק שהבולם הקידמי שלך עולה כמו שיעלה טיפול .. אם אתה אוהב את הקטע אולי שווה לך לשדרג בולם ולקבל גם רמת שיכוך חדשה שאולי לא הכרת ותהנה יותר .. וגם פשוט הרווחת בולם חדש וטוב ! אבל בעקרון .. הבולם שלך אם אני לא טועה זה בולם קפיץ שמן .. שימון של הבולם אמור לפתור את הבעיה .. בדרך כלל הבולמים האלה שותים כמויות נכבדות לגמרי של שמן ..

etal2

New member
ה-Judy TT הוא בולם אלסטומר

אין בו שום דבר בפני מלבד קפיצים וכמה חתיכות גומי. תנסה לפתוח, לגרז ולסגור, מעבר לזה באמת שאין הרבה מה לעשות.

yd84

New member
תודה

פתחתי , ניקיתי קצת חלודה, זה פתר את בעיית החריקות. שמתי במקום כל הג'יפה שהוצאתי ספריי גירוז של השרשרת של האופנוע שכניראה לא מספיק סמיך אז הוא לא זז חלק .. איפה אפשר להשיג גריז נורמלי לשים שם (כזה שניראה כמו שעווה של נר)?? ושוב תודה לכולם.

nintense

New member
דווקה ה TT הוא לא מזלג...

כל כך גרוע, והטיפול עשוי להיות פשוט וזול. אני הייתי בודק עם היבואן מחיר לפני שהייתי מחליף.

למעלה