בולגריה

ניצניצ

New member
בולגריה

מישהו היה? טייל? ברר? איך מסתדרים עם (בעצם בלי) השפה איפה אפשר למצוא חומר ובאלו אזורים כדאי לטייל * מישהו אמר לי שזו ארץ עם נופים מדהימים, זה נכון?

מריושי

New member
בענין השפה לאור הנסיון שהיה לי

בסין ששם זה גם הכתב שהוא שונה לגמרי. תמיד יש מישהו שיודע אנגלית ברמה מסויימת שמאפשרת תקשורת בסיסית בעיקר במקומות התיירותיים חוץ מזה פנטומימה של לישון את יודעת לעשות? ופנטומימה של אוכל יודעת לעשות? ולצייר? חוץ מזה זה שצורת הכתב שלהם זה באותיות לטיניות (פחות או יותר) מקל על ההתמצאות, את יכולה לזהות די בקלות מילים חוזרות ואת גם יכולה במידה מסויימת לבטא אותן (יותר קל לזכור מילים באותיות שאת מכירה) (לכי תנסי לזכור כתוביות סיניות ומה זה אומר, ואיך מבטאים את זה..) על בולגריה אין לי מה להגיד..

ilsh

New member
לגבי בולגריה

טיילתי בבולגריה לפני שנתיים. באופן כללי זו מדינה יפה עם נופים אירופאים ושרידים קומוניסטים. זכורה לי במיוחד לטובה העיר העתיקה - ויליקו טרנובה שנמצאת במרכז המדינה (שעתיים מסופיה, או שלוש שעות מורנה), שהיא פנינת חמד של ממש. גם הנופים לאורך הים השחור צפונית לורנה מאוד יפים. אפשר להסתדר עם השפה, במיוחד אם אתה יודע רוסית ובמקומות המתויירים יותר יודעים גם אנגלית. לגבי שאר המדינה (אזור סופיה וסביבותיה) שמעתי שיש שם גם נופים יפים, אבל לצערי, לא הספקתי לבקר. טיול נעים.

גמני חושבת..

ככה שתמיד אפשר להסתדר לפעמים זה מקשה אבל לפעמים זה יוצר סיטואציות מצחיקות כמו בסין או ביוגוסלביה- בדרום (מונטנגרו) הם עוד קצת מדברים אנגלית, אבל במרכז הארץ ממש ממש לא. תמיד מסתדרים בסוף. מאמינה שהארץ יפה והיתרון-זולה מאירופה המערבית.

ניצניצ

New member
שפות...../images/Emo178.gif

אני יודעת אנגלית ובן זוגי יסתדר גם עם ספרדית (מה זה קשור?), רוסית אנחנו ממש לא יודעים כך שמה שנשאר זה באמת הידיים, הרגליים והציורים
. אשמח לקבל המלצות ספציפיות לגבי מסלולים, תחבורה וכו'

למעלה