בוכנה נתקעת בבלם XT?

yehavi11

New member
בוכנה נתקעת בבלם XT?

שלום,

בבלם ה-XT שלי אחת הבוכנות בקליפר תקועה ורק השניה עובדת. החלפתי את הקליפר ועכשיו זה קורה לי במעצור השני... הבנתי שזו תקלת ייצור ידועה, אבל לא מצאתי סימוכין ממשיים לזה בחיפוש שעשיתי. יש למישהו מושג מה מדיניות DAA לתיקון של דבר כזה (האופניים בנות 3 שנים), או מצביע לדיון על תופעה כזו בפורומים?

תודה, __יהבי:

shangu23

New member
מקפיץ לך

גם אצלי הבוכנות "עייפות" ולא חוזרות ממש עד הסוף לתוך הקליפר, אין לי פיתרון ממשי לזה למרות שבתכל'ס אצלי זה לא משפיע על העצירה המעולה שלהם או על המודולציה.

פשוט למדתי לחיות עם זה.

מצד שני יש לציין שאם אצלך המצב הוא חמור יותר הייתי פונה ליבואן ומנסה לתקן / להחליף, עם ברקסים לא משחקים...

yehavi11

New member
רק רציתי לדעת איך להתנהל מול מעבדת היבואן

אני מתכוון לגשת לשם בקרוב. אם היתה לי הוכחה שזהו פגם סדרתי (מה שאמרו לי כמה אנשים) אז אני יכול לדרוש תיקון בחינם...
&nbsp
תודה, __יהבי:

shangu23

New member
מציע לך לפנות ישירות ליצרן

שלח מייל מפורט עם תיאור הבעיה ונסה לקבל מהם הודאה או אישור עקיף לכך שקיימת בעיה בדגם הספציפי שיש לך. אם תקבל אישור כזה תוכל ללכת איתו ליבואן.

נסה לנסח את הפניה שלך אליהם בסגנון ״כידוע לכם קיימת בעיה בדגם XXX ולכן אבקש לדעת כיצד לתקן....״ וכו׳.

tal913

New member
הבעיה הינה באטם הטבעתי שחובק את הבוכנה

טיפול מומלץ אחת ל3 חודשים - מוציאים את הרפידות מכניסים איזשהו כלי שיבלום את הבוכנה ומפמפמים עד שהבוכנות יוצאות כ 2 ממ, בעזרת הכלי מונעים את יציאתן לגמרי, עם שמן טפלוני יבש בכמות מזערית ( לא שמן שרשרת ) על מקלון אזניים מנקים ומשמנים היטב את דפנות הבוכנה, עם ידית של פלאייר קטן דוחפים את הבוכנות בחזרה לתוך הקאליפר, באותה הזדמנות חגיגית מניחים נייר לטש עדין מאוד על משטח ישר ומשייפים קלות את הרפידות עד קבלת מראה נקי, שוטפים את הרפידות עם מים זורמים, לפני הכנסת הרפידות מנגבים היטב שאריות שמן מהקאליפר

למעלה