בוכה רצח

@tagel

New member
בוכה רצח

פשוט יושבת בבית שעתיים שומעת את השיר הזה שוב ושוב ובוכה רצח... מי ישיר לי, מי? ======================================================= ``בעירי`` / אייל גולן בעירי הרחובות שטופים באהבה וקופידון יושב לו בשמים כל האוהבים באים ומחפשים תשובה אלפי זוגות שאוחזים ידיים כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אליך בעירי אין עננים ואין שום מריבה קופידון אוהב ימים של קיץ אם אתה מרגישה אלי מעט יותר קרובה חבקי אותי חזק בשתי ידייך כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אליך כמה מילים עוד לך אומר שתבואי כבר מחר לגלות את רגשותייך בחץ אהבה הוא ישדך את לבי ואת לבך אני שוב חוזר אליך

לך....TAGEL.......

אני בוכה איתך,צוחקת איתך,, אני איתך בכל ווידוי ובכל מחשבה... תהיי חזקה ואני מאחלת לך את הכל האושר שבעולם.. והנה קטע משיר בשבילך.... ================================ *לדמעות שלך יש פה, והן רוצות לצעוק. לדמעות שלך יש פה, הן לא רוצות לשתוק. אז ספרי,ספרי הכל אל תשמרי בלב. כי הדמעות האצורות,מרות מכל כאב. אני כאן לידך גוזל פצוע, את מה שלא תאמרי,אני אשמע. אני איתך זועקת ודורשת.. שיהיה לך סופ``ש קסום ומלא אהבה חוקרת

@tagel

New member
תודה יקירה

לעיתים החיזוקים הכי קטנים... מעלים את החיך הכי ענק :) תודה

אוסי

New member
הוייייי..........

איזה צירוף מקרים .... ביום חמישי ...שמעתי את השיר הזה בדרך...... וחשבתי ...מתי כבר ישירו לי ...

למעלה