בוינה מושי

הצופה.

New member
בוינה מושי

ראית איזה חוצפה מצד הדמוקרטיה הזו? איך לא בחרו בביילין ודיין ממש חוצפה הרי הם פרלמנטרים מצטיינים הדמוקרטיה נר לרגליהם...מי הם ה50000 מצביעים שיקבעו להם אם להיות בכנסת או לא ..לא מבין אותם "מפלגת העבודה היא בית ובית לא נוטשים" אוף ברח לי"תלוי בתאריך" העיקר גמליאל ועינבל כן הם אשמים בכל מה יותר ריאלי 11 12 במרץ או מקום X בעבודה והם באצילות נפש ויתרו לשאר החברים במרץ הרי הם נילחמו נכון אבל אז מה אם היו בחירות יוסי כבר יסדר הכל הרי"מקומם הטיבעי" תגיד אם מליארד סינים לא טועים 50000 חברי עבודה כן טועים?

giulietta

New member
תגיד צופי

אם מרכז הליכוד בחר 8 נשים (ובמילים: שמונה נשים!!!) במיקום ראלי (בלי להיכנס לדיון אם הן ראויות או לא, חלקן בטח כן, חלקן בטח לא), וחד"ש ויתרו על גוז´נסקי (פרלמנטרית מצוינת) והעבודה על דיין, אז איך אפשר יהיה להמשיך לומר שהליכודניקים הם נבערים מדעת, פרימיטיביים ושוביניסטיים? צריך לכתוב מחדש את מילון המצביעים.

נעמי 1

New member
ג´ול...

כסף מטמטם את העולם... אמרו לך את זה? אם היו עוד כמה נשים שאבא... או סבא... או שולמן היה ממן להן מקומות... אז היו יותר נשים בליכוד. כמה אבות את מכירה שיכולים לקנות קולות בנקניקיות? כמה? כמה? כמה? נעמי

הצופה.

New member
אז ככה

בואי נהיה אמיתים לרגע (רק לרגע)
אם הבנתי נכון הרי שבחדש החליטו כי חבר כנסת לא יוכל לכהן יותר משתי קדנציות..ואם הבנתי נכון הרי זה מבורך בלי שום קשר לאישה או לגבר שלא תחזור הבדיחה הידוע שתות אנך עמון התעורר מקיברו והשאלה הראשונה ששאל "האם בורג עדיין שר הפנים?"לכן זה לא רלבנטי בסרט אחר היית צודקת.. לגבי צורת הבחירה של הליכוד 2700 מלחכי פינכה בוחרים לנו הרי זו מאפיה ותראי אכן איזה חברי כנסת נבחרו ממש בושה... ואילו סוג הפרימריס של העבודה היה בהחלט יותר דמוקרטי ולכן רק בגלל זה ההכרעה היא יותר חשובה ולכן אטימת האזניים לקולות הבוחרים נטישת הספינה רק כדי לדאוג לתחת שלהם זה מעשה מאוד "מוסרי" ולמרות היותי נוטה ימינה בצורה ברורה לליכוד לא אצביע יש שם חבורת שמור לי ואשמור לך והרמה שם על הפנים לכן אני מצביע ליברמן
סתם עוד שאלה
אם מרכז הליכוד היה בוחר 900 חברות מרכז זה עושה אותו יותר אמממ..

giulietta

New member
האמת (רק לרגע)

שאי אפשר לדעת מי על הפנים יותר ממי-החדשים בליכוד או כל ה"לשעברים". האנונימיות שלהם יכולה לשחק לטובתם. כל הזמן מתלוננים שצריך דם חדש במערכת וכל עוד שאין תנאי מינימום למועמדים (השכלה, כישורים מקצועיים וכד´) אני אראה בזה חגיגה דמוקרטית וייצוג אמיתי של העם. קצת קשה לי לקנות , נעמילי, את הרעיון של "קניית מקום". יש גבול כמה קולות אפשר לקנות. ואולי אני סתם תמימה.

שחר 33

New member
ג´ול הלוואי והיו 80 נשים לא 8

מה זה קשור בכלל. אני רוצה שאנשים יבחרו על פי כישורים ולא ע"פ איבר המין שיש להם בין הרגלים אחרי שריון מטופש. מה זה משנה אישה או גבר , ומה כל כך יש להתגאות בשמונה הנשים האלה. מי זאת המלצרית הבת של המאפיונר גבריאלי ? מה עשתה בחייה נעמי בלומנטל חוץ מללק בלי קץ את האגו של הערסים חברי מרכז הליכוד. מילא לימור ליבנת, ציפי לבני, גילה גמליאל או אפילו פנינה רוזנבלום. יש להם קבלות מרשימות והן יכולות לפאר כל פרלמנט . אבל למה המזכירה של ביבי הגברת רוחמה תהיה מחוקקת ? איפה הגבול שבו השריון הופך להיות אפסורדי. איפה תנאי הסף להשכלה, לנציג ציבור עם קבלות, ולא כזה שהולך לחתונות של חברי מרכז ומשחד את הבוחר במינויים פוליטיים שערורתיים, שלא לומר בכסף. הבחירות בליכוד הוכיחו את שידענו מזמן, העסק רקוב מהיסוד. אני הייתי מברך על כל אישה או גבר שראוי שינהיג את מדינתי. אני בז לנבחרים שלא ראויים לנהל חנות מכולת והולכים מחר לקבוע את גורלנו. וזה כולל נשים משוריינות. שלך, שחר 33

giulietta

New member
שחרון

כתבתי את שכתבתי בציניות. התרגיל שעשו ליעל דיין ולביילין (ועוד לא ברור בכלל אם זה יפעל לטובת הימין, יתכן שדוקא ההפך) הוא לא פחות מסריח מההתנהלות הפוליטית של הליכוד. אבל היה ברור ש"וולגריות" ו"שוק" ייחסו לימין ולא לשמאל. כך היה וכך יהיה.

הצופה.

New member
עזבי

שחר מכור של השמאל אין לו ביקורת בכלל לא משנה מה היה ומה יהיה אריק אשם בהכל

שחר 33

New member
תתפלא

יש לי המון ביקורת : על זה שהיא שיתפה פעולה עם ממשלה נוראית ואחראית בעליל למצב בעצמה. על זה שהיא לא דאגה בהיתה בממשלה לבקש תיקים חברתיים. על זה שהפוליטיקאים שלה מתנשאים ןלא מסוגלים לדבר בגובה העיניים. על זה שהיא לא משכילה, גם בהיותה בשלטון, למצוא פתרון לשטחים כבר 30 שנה. יכולתי להמשיך, אבל לעולם לא תאמין לי שאני לא בכיס של אף אחד, ומעולם לא הצבעתי לאותה מפלגה פעמיים רצוף . אבל אתה מצביע ליברמן נכון ? אני אשמח לדעת מה מניע אותך לחשוב שישראל צריכה את אביגדור ליברמן "הנפלא" שיפתור את הבעיות שלא פתר לנו אריק שאתה כל כך מגן עליו ? תשכנע אותי, אני קשוב. שלך, שחר 33

זה מזכיר לי סיפור...

לפני כמה מערכות בחירות , בעת ספירת הקולות, גילו בכפר ערבי אחד שמצביע אחד הצביע בעד רשימת כך. כולם התפלאו והחלו מחפשים מי זה שהצביע עבור הרב כהנא. חיפשו, חיפשו ובסוף מצאו את האדם הזה. שאלו אותו: "למה הצבעת בעבור הרב כהנא ?" ענה להם: "פשוט מאד, כל מערכת הבחירות הוא אמר - תנו לי לטפל בהם..."

שחר 33

New member
תראי לי מי הגאון, שמסוגל

לעשות תרגיל פוליטי עם 60 אלף מצביעים מכל הארץ. הציבור הישראלי זז ימינה. זה מתבטא בכל הסקרים. גם הליכוד הפך להיות ימין קיצוני , בואי נבחן את העשיריה הראשונה: אריק שרון ביבי נתניהו צחי הנגבי סילבן שלום דני נווה לימור ליבנת ישראל כץ גדעון עזרא נעמי בלומנטל עוזי לנדאו. חבורה ניצית, שוחרת ארץ ישראל השלמה ודוגלת באף - שאל. התהליך שקורה לעם, לא פסח על מפלגת העבודה שהייתה " מחנה השלום" עד לא מזמן. מפלגת העבודה הפכה להיות "מרכז" ואך טבעי הדבר שיוסי ביילין, יעל דיין וצלי רשף בחוץ ! הציבור בגלל הפיגועים מרגיש הרבה יותר לוחמני, ורוצה נבחרים שיתנו בראש לפלסטנאים...הציבור לא מאמין בשלום, הוא רוצה ממשלה חזקה תרתי משמע. זה בדיוק ההסבר למה שקרה בעבודה, וכל דבר אחר, לדעתי בגדר ספקולציה. אם היה רצון בעם ללכת להסכם שלום, הוא היה מכניס את היונים חזק למעלה. למרות שעדיין פה ושם נשארו שרידים של יונים-צחורות שהשחימו. זה זמן לדם יזע ודעמות, ולכן זהו הזמן של כאלה שלא נתפסים כשוחרי שלום. ואכן וולגריות , שוק, וברבריות זה מוכח פעם אחר פעם, זה תמצית הליכוד. מאז ימי בגין העליזים, דרך גסטון מלכה שהעיף כיסאות על שמיר, דרך השביעיות, כלה בהפגנות המוות נגד רבין , והיידי ביבי ושרה אחר כך ועד למאורעות ביתן 27 וההצגה המבזה של "קרקס השחיתויות" של גני התערוכה ביום ראשון. זאת מפלגת השלטון יקירתי וככה המדינה נראית. עצוב ! שלך, שחר 33

רק הערה קטנטונת...

טוב, בעצם שתיים. דבר ראשון - למיטב זכרוני, למרות שניכרת בסקרים תזוזה ימינה של הציבור, עדיין רוב הציבור מוכן לויתורים והחזרת שטחים תמורת שלום. דבר שני - אחת הסיבות לדחיקתו של יוסי ביילין ברשימת העבודה היא תשובה לדרך שבה נהג כלפי בן-אליעזר בזמן שהיה ראש המפלגה. רבים מחברי העבודה חשבו שלא יתכן שאתה תתקוף את מנהיג מפלגתך בחריפות שכזו מתוך המפלגה. חוץ מזה - אני לא בטוח שהיונים יביאו יותר מהר שלום מהניצים... בלי רצון של הצד השני לשלום אמיתי אפילו שבלול בלי קונכיה לא יצליח...

שחר 33

New member
צודק בהחלט

מסכים לכל מילה. אוסיף ואומר שגם בלי פרטנר, אפשר לומר שלא חיביים הסכם ואפשר לפעול חד צדדית, כדי להוריד חיכוך ולשמור על גבולות נורמליים. אולי פה תיווצר ההסכמה של הרוב השפוי. שלך, שחר 33

למעלה