בוינה מושי,

דורית!!

New member
יאללה תפתח!

<המפתחות אצל מיש>

יקירתי...

עכשיו באים? מי מסוגל למצוא את מיש עכשיו. זאתי אין לה מושג איפה המפתחות. היא בטח מכינה את הפיצוחים לעונג שבת...
סקסופון

תראו עולם...

צ´מע סקסו, יש לי בשבילך איזה סיפור על טיסה... משהו לפני קצת פחות משנה, אבל מי מדקדק בקטנות... בהתחלה, זה נראה כאילו הטיסה הזו הולכת להיות גהינום בלי גבולות. איחור בהמראה, עדר פינגווינים רועשים, וכמה צווחנים זבי חוטם לגיוון האווירה. חוץ מזה, אתה יודע, הישראלי יש לו איזה קטע עם השלפוחית בטיסות, עוד מלפני ההמראה... טוב, אני יודע שהאווירה היא לא מה שהכניסה אותך הנה, אז לעסק, לעסק... היא היתה איפשהו באמצע שנות השלושים שלה, כמו שגיליתי אחר כך. מאוד שקועה בעצמה, ישבה בדיוק מהצד השני של המעבר. שילוב מנצח של אלגנטיות ועיניים בורקות, בדיוק מה שמצית את הדמיון, ודמיון, כמו שאתה יודע, יש גם יש... טוב, הספר שאני קראתי, והדיילת המגושמת (תגיד, כדי להתקבל להיות דיילת באל-על צריכה הגברת להיות בת לפרדי קרוגר וגאולה כהן?), ואיכשהו התגלגלה לה שיחה, נו טוב, גם הוודקה אשכוליות תרמה את חלקה, ועוד כמה הערות דו-משמעיות, ובקיצור... טוב, מה "בקיצור"?, בוא איתי, נטוס למושיקו, עם או בלי הגרציות (איתן - רק אולמות הקונצרטים של וינה, מלונות חמישה כוכבים ומחלקה ראשונה...)וצ´מע את ההמשך... הולך? אה, חוצמזה, נדמה לי שביום שני יש יומולדת, לא? איפה מטגנת השניצלים כשצריך אותה... ונערת החלל, ענוגה מתמיד... סופר סתם

sahr12

New member
שלא תקרע תרשתית...חחחחח

שבת שלום וסוף שבוע נעים לכולנו.... פנטי??היית מאמין..?אני עובד במוצ"ש....משבר בהייטק אלקקקקק.......חחחח נשתמע.. היו ברוכים כולם-ן...

למעלה