בוייאקקה!

Oבא גון

New member
בוייאקקה!

בכל מקרה, כולכם, יאללה להתקשר להצביע לבוייאקה,השיר החדש "יאללה כפיים" (קונטרה דיכאון) נכנס לפינה לשיפטכם במצעד של גל"צ. כדי לדרג מתקשרים למס´ 03-7653765 ובחרים כמה שירים (לא חשוב איזה ואת שיר מס´ 3 בפינה לשיפוטכם(או 23) שהוא בוייאקה, וגם את שיר מס´ 19 שהוא מסיבוייאקה, הסינגל הקודם. אפשר גם לזכות בפרסים! אז בהצלחה. ואל תשכחו, גם אם לא אהבתם ת´שיר - דרגו כי זה ירים את הראפ פה בארץ.

Oבא גון

New member
איך נמדד ראפר טוב?

לפי האורך של איבר המין שלו. זה ידוע. עובדה - כל הראפרים הטובים כושים. ואמינם עבר ניתוח.

BoR|S

New member
מה עם קוטג´?

"להיזהר בנות אני חמוש בכלי ארוך מתחיל בזין..." אגב אתה יודע שזין בא ב 5 גדלים? small medium big oh god does it come in white too?
בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
חחחחח... חפיף אחי...

כל הזכויות שמורות לך!!! בסדר? אתה מרוצה עכשיו? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
יו אדם, ברוך בואך לפורום!

אגב אני שמעתי את קונטרא דיכאון 3 פעמים אתמול וכבר פעם אחת היום וזה בכלל בגלגלצ, נראה ש"אנחנו כאן מזמן ונישאר על בטוח"
אגב אדם, אני צריך להתקשר אליך בקשר לריאיון, אני יכול להתקשר עכשיו? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

Oבא גון

New member
בוריס, כפרה

אתה יכול להתקשר מתי שבא לך. אני מניח ששמת לב שקשה לתפוס אותי, אז אני מציע שתשלח לי אי-מייל ל [email protected] ותשאיר לי את האי-מייל שלך, ונתארגן איך לעשות ת´ראיון הזה. מתאים, כפרה?

BoR|S

New member
סבביש אחי...

באמת קשה לתפוס אותך, התקשרתי כבר 3 פעמים, פעמיים לא הייתה תגובה ופעם אחת היה תפוס. האימייל שלי הוא: [email protected] בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

למעלה