בוידעם.

G a v ® i e L

New member
בוידעם.

בהמשך לשרשור על הבוידעם הסודי של החמוס של סופי (אישה מוזרה ומצחיקה - תודו !), אתמול החלטתי שאני לובש את חליפת הצלילה שלי והולך לצלול עמוק אל עימקי הבגאז' המפוצץ שלי, למרות שאין לי תואר רישמי בארכיאולוגיה הרגשתי שאני אסתדר עם המימצאים שאגלה, לא ידעתי כמה טעיתי... גיליתי המון דברים, גם על עצמי (למשל שאני האדם היחיד במדינה שמסתובב כבר שנים עם חצי פלייר בבגאז'), אך יותר מזה גיליתי שתא המטען עבורי הוא סוג של בוידעם על גלגלים. ואז עליתי הביתה לבוידעם, ושוב אל מול העיניים המראה המוכר של כנפונים של מאוורר תקרה+ראש של גרזן+מקדחה ישנה ללא חוט+פדל של מכונת תפירה+חצי פלייר(!!!)+חוטי חשמל שמחוברים לקוביות שחורות+...והכל מחובר יחדיו לגוש אחד בלתי ניתן לפרוק, כמות שהוא ליוותי אותו אל דרכו האחרונה, לא לפני שחילצתי ממנו את חצי הפלייר. שני דברים שהשגתי מהחוויה : 1. פלייר שלם ועובד ! 2. התובנה החשובה שבוידעם הוא בעצם מקום איחסון לדברים שהולכים להיזרק במועד מאוחר, מין פח זבל זמני, ושאף אחד לא ישלה את עצמו ! בברכת המזון אסיים, גבריאל

ועוד אני "מוזרה ומצחיקה"????

(חכה חכה גם אתה
) אצלי לפחות אין חצאי פליירים,אלא ממש ערכת השרדות במידה ותפרוץ מלחמה, יש מספיק מזון מתחת למיטה,ועוד בלי להתאמץ, יש לי סוג של פיליפינית. כנפיים של מאוורר???????
ואני עוד "מוזרה" הא?????????

האאאאאאאא וזה לא חמוס!!!

אלא חמוסה שקוראים לה מזל!!!! ואפילו משחקת בברבי, כיאה לבנות!!!!!!!

הווווווווווווווווו שלום לךךךךךךךךךך

תצחקו תצחקו
אני מגדלת כאן גנבת קטנה!!!!!

ב ד ר ך

New member
מסכימה עם התובנה שלך

בוידעם הוא בעצם מקום איחסון לדברים שהולכים להיזרק במועד מאוחר. כל הזכויות שמורות לך.

ב ד ר ך

New member
ורק אוסיף

כי לדעתי זהו שלב הכרחי בהיפרדות שלנו מכל ה..ג'אנק שלנו. תאר לך שזה היה הולך ישר מהארון שלך לפח האשפה מבלי לתת לך זמן הסתגלות, זמן לחרטה, זמן להתנתק ריגשית. אם תרצה.. אז זה קצת כמו זוג נשוי אשר מקבל גט במיידי עוד לפני שנפרדו .

יערית

New member
יחי הזבל!!!

כמה שאני שמחה להיפטר ממנו בכל פעם,גם הבוקר שתי שקיות מוכנות להיזרק. לא רק בבויידם זה נמצא:) {למה בוייד(ע)ם בע'?} תתחדש גבוש,עכשיו אתה מאוורר יותר

הרגע מצאתי שלושה יהלומים בבגז'

אתמול אחרי הקניות נכנסתי ישר לקטע של הבישול ולמרות שראיתי שהגעתי עם פנצ'ר דחיתי את זה לעכשיו
אממא צריך למצוא את הגלגל הרזרווי וזו פעם ראשונה שאני בכלל התפנצ'רתי מאז שקניתי את הרכב מאיזה קשיש חביב שאריקו המתוק שידך לי . בינתיים הצטברו המון דברים בבג'ז והייתי חייב ממש לפנות את הכל : שקי שינה, כריות, שטיחי שינה, בקבוקי מים, חרב, מקל ועוד המון מציאות ששכחתי שהם שם אבל ההפתעה היתה שהרמתי את החלק שבו מסתתר הגלגל ראיתי שקית קטנה עם משהו מנצנץ פתחתי לבדוק מה זה ואכן שלושה יהלומים מיד הזעקתי חבר שמבין בזה שיבוא עם המשקף המיוחד עד שאסיים להחליף והוא אישר שאלו יהלומים ששווים בערך את מחיר הרכב שהוא אמנם אמין אבל ישן ועולה במחירון אולי 8000 ש"ח אולי פחות בקיצור ברגע אחד הרווחתי את מחיר הרכב ששירת אותי בנאמנות כבר שנתיים בערך פלוס הבלאי הרגיל לשנתון הזה אז עכשיו יש לי בגז' מסודר שלושה יהלומים וגלגל מפונצ'ר בדרך לפנצ'ריה

ב ד ר ך

New member
../images/Emo2.gif

הבוקר הסתכלתי אצלי בבג'ז ומצאתי שם רק פיתה עבשה. איך אתה מסביר את זה? באיזה צד בדיוק נמצאים היהלומים בד"כ ?

למטה למטה איפה שמתחבא הרזרווי

אם תחפשי טוב אולי גם תמצאי לכי תדעי מה הסיפור שמסתתר מאחורי העניין

בכמה מוכר ת'אוטו ?

חחחחח... אתה רציני ?! כבר הולך לבדוק אצלי מתחת לרזרבי, מי יודע.
אחלה מתנה לשנה החדשה אחי.

רציני לאללה , אני בהלם

עכשיו חזרתי מהפנצ'ריה אחרי ששילמתי 35 ש"ח על תיקון הפנצ'ר וממש נהניתי להוציא את הכסף הזה אוטו כזה לא מוכרים !!! זה אוטו עם מזל
טפו, שמן דגים , מלח מים מלח מים

Rinattt

New member
מלח מים זה נגד דבורים חחחח

ועכשיו משכתבת מה מצאת, בטוחה שיצוצו המוכרים פתאום ויבקשו את ממונם בחזרה

אולי הזקן החביב מחפש את זה...

ולכן נאלץ למכור את הרכב כי איבד את הפנסיה שלו? ואולי סתם זה שייך לו... בכל זאת יהלומים... לא שקלים

למעלה