בוטל one לא חוזר !!!

רותם xx

New member
מידע בטוח100% הפעם החלטה סופית!!!

זה אומר שריטה נכנסת חזק בעבודה על הדיסק החדש בהצלחה ואהבה ענקית לריטה להתראות בהיכל

Dug E

New member
אני מקווה שזה באמת נכון../images/Emo13.gif

ובמקום ישקיעו את כל הלב באלבום החדש או אפילו יבוא סיבוב הופעות רגיל בעקבות האלבום.

ofek777

New member
היום ריאיינו את ריטה ברדיו י-ם 101

השדר שאל אותה לגבי ONE והיא בפרוש אמרה שהוא לא חוזר ושהיא משקיעה את כל המשאבים שלה כעת בהפקת התקליט החדש. היה ראיון נחמד בו היא שיבחה ללא הרף את הקהל הירושלמי החם והמיוחד נו מילא .... ליל מנוחה

מזל טוב!!!!!

מקווה שנראה את הדיסק לקראת האביב.עברי לידר מעורב בהפקה אני מקווה שהוא יעשה לה דיסק טוב.ומזל טוב על העפת לואי להב מההפקה אחרי שלושה תקליטים שעם כל הכבוד לא היו מרגעיה הגדולים של ריטה בתור אלבומים שלמים...

Pomodoro

New member
נכון בגדול

אבל יש לזכור שלואי לאב הפיק את "אהבה גדולה" - האלבום הנמכר ביותר של ריטה, ובהחלט אלבום (לטעמי לפחות) שהופק כראוי.

Pomodoro

New member
אגב, מעניין מאוד

מה יהיה סגנון האלבום. אלקטרוני כמו "האנשים החדשים" יכול להיות מעניין... או שאני סתם משווה לעברי וזה בכלל יהיה משהו אחר לגמרי...

Dug E

New member
אני מקווה שיהיה שילוב של בלדות ורוק

רוק כזה בנגיעה של רק אני ואתה/לפני שהלילה נגמר/חמצן וכל האלבום ימי התום.....ואני לא אתנגד גם לטיפה אלקטרוניקה. אי אפשר הכל ביחד..הייתי מעדיף את אותה ריטה שנגיעות טיפה יותר רוקיסטיות..

new2noam

New member
לפי דעתי ריטה לא צריכה אף אחד,

אלא אך ורק רמי קליינשטיין אחד... (עם כל הכבוד לעברי לידר - ויש הרבה כבוד אבל עדיין..)

KING האחד1

New member
אני מקווה שיהיה שילוב

בין סגנון השירים המרגשים מ"ימי התום" ובין סגנון השירים ב"חמצן" ("לפני שהלילה נגמר", "חמצן" וכ'ו...). אני בטוח שעברי לידר יעשה עבודה טובה וריטה תשקיע את כל כולה באלבום

למעלה