בוטלגים

country joe

New member
בוטלגים

אני לא יודע מה המדיוניות של הפורום בקשר לבוטלגים, אבל ננסה... האם יש כאן כאלה שמחזיקים בבוטלגים של הצ'יליז? אם כן, אולי תפרסמו רשימה, אני מאוד רוצה להשיג כמה בוטלגים של הלהקה, ויהיה נחמד אם יהיה אפשר לארגן צריבות בין חברי הפורום.

סליחה על הבורות...

אבל מישהו מוכן להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה זה בוטלגים

Keep It Real

New member
בוטלג זה אוסף/אלבום לא רשמי

שדלף לרשת, ויש בו שירים שעדיין לא שוחררו על שום אלבום רשמי של הלהקה. אבל - הכוונה היא לא לאלבום שעתיד לצאת, אלא בדר"כ לשירים ישנים שעדיין לא שוחררו ע"י הלהקה. כנראה שירים שהם לא היו מרוצים מהם והעדיפו לא להכליל אותם בשום אלבום. זה על רגל אחת

country joe

New member
לא מדויק

בוטלג הוא הקלטה שיצאה ללא אישור הלהקה. זה יכול להיות אאוט-טייקים כמו שאמרת וזה גם יכול להיות הופעה חיה. וזה לא קשור לרשת... הבוטלגים קיימים כבר עשרות שנים.

אוקיי...

אבל איך אנשים בכלל משיגים אותם מלכתחילה? עומדים בהופעות עם רשמקול?
טכנאים באולפן שהקליטו מדליפים את השירים?

country joe

New member
ככה

בהופעות יש שתי דרכים: או שמישהו מתחבר לקונסולת ההקלטות בהופעה, ויש אפילו להקות שמרשות את זה, או שמישהו מקליט עם מינידיסק או משהו דומה, וזה איכות פחות טובה. הקלטות אולפן פשוט מתגלגלות איכשהו...

lollapalooza

New member
הממ...

גם אני לא יודעת מה המדיניות לגבי בוטלגים. בעניין הצריבות, אני מניחה שלא כדאי לדבר על זה בפורום, בכל אופן אני אברר ואודיע לכם אוקיי
עד אז, אני מבקשת שדיבורים על הנושא הזה ייעשו באופן פרטי, במסרים/ אייסיקיו או מה שתרצו.

lollapalooza

New member
../images/Emo128.gif כאן נמחקה הודעה ../images/Emo128.gif

יקיריי, אני שוב מבקשת שלא לדבר על הורדות בלתי חוקיות בפורום. ההודעה הזו הייתה כבר מוגזמת מכייון שהיא כללה שמות של תוכנות ודרכי הורדה. תשמעו, אין לי כוונה לחנך אתכם אבל אלו החוקים של תפוז ואני מבקשת לעמוד בהם. מעבר לזה, מי שרוצה לדון בהורדות, שיעשה את זה באופן פרטי. יש מסרים, יש אייסיקיו וכו'.

lollapalooza

New member
אוקיי ../images/Emo26.gif כנסו כולם ../images/Emo36.gif

ביררתי את "המדיניות של הפורום" כמו שקראו לזה פה, וכמו שחשבתי, בוטלגים נחשבים, בדיוק כמו צריבות והורדות, לעניין לא חוקי שלא מדברים עליו בפורום. אין לי בעיה עם זה שתדברו על בוטלגים באופן כללי, אבל הודעות בנושאי דרכי הורדה/ תוכנות להורדה/ צריבה וכו' אסורות בפורום והן יימחקו. יום טוב לכולם.

למעלה