בוטיק סנטראל

ננה f

New member
בוטיק סנטראל

בוטיק סנטראל רעננה קפה+מאפה=13ש"ח, עד הערב. מאפים מעולים. מ-1800 כל המאפים 1+1. כשכל המאפים 9ש"ח. אין לזה תחרות לדעתי, בתמורה עבור הכסף. אין לי מושג אם כנ"ל גם בסניף של העיר הגדולה. אחוזה 135 רעננה ,פינת ברנדייס( לא רחוק מבית יד לבנים.) גם קינוח השוקולד האלוהי שלהם המכונה פאדג' שוקולד יח' 3=30ש"ח. מסביב פרח של שוקולד אפוי. במרכז שלולית שוקולד להשתכשך בה בעילפון, לפחות לאבול את הלשון. יאםםםם. מתנהג יפה (אם שורד) במשך שבוע במקרר. רק להוציא ולחכות לטמפרטורה החדר. שתי כפיות כאמור ואולי רק אחת. אין מקום לשבת. לקחת וללכת, והכי רחוק שאפשר כדי שלא יטרפו לכם... נחת בפרובינציה.

mokit

New member
../images/Emo45.gif המבצעים קיימים גם בעיר הגדולה

בסניף כיכר המדינה (רחוב ז'בוטינסקי פינת ה' באייר). מאפי הבוקר שלהם מעולים, וגם העוגות הבחושות והעוגיות פשוט מצוינות (רק חבל שאין עליהן מבצעים...)

ננה f

New member
ברעננה דווקא יש.

אני לא זוכרת בדיוק, בקרוב אברר או שתתקשרי אליהם. לשלוח לך במסר את הטלפון?

ח ר ו ב

New member
בעירי ... כאלו מחמאות... לא ניסיתי

עדיין. לא החשבתי אותם. מהסיבה שחשבתי שכל חילופי מנהלים\שותפים\קונדיטורים בשנתיים האחרונות. קשה לשמור על יציבות. וחובב יציבות אנוכי. סיקרנת אותי... אנסה. ד.א. ניסיתי את ניסו בהרצליה. לקחתי בריוש שוקולד פרווה. לא היה חלבי כלל. ? יום חמישי צהריים.? סביר ,פשוט ובסיסי. שוקלד ממילוי לא איכותי. בצק טעים לא מתעלה.נראה אפוי טוב בצורה לא שיגרתית. המומחית שלי טענה שזה מצבעי מאכל. והריחה המון תמציות ריח תעשיתיות מהבריוש. 30 שח ל 1.3 קג . ערך תועלת מצוין . הטעם פחות. ידעתי שהייתי צריך לשאול אותך...

ננה f

New member
../images/Emo23.gif יציבות זה מעולה -:)

אני מקווה שהמומחית תאשר את טעמי, ברור לי שהיא פדנטית להחריד -:). ניסו... בריוש, אתה בוודאי מתכוון למה שמכונה שם בבקה. זה בוודאי עתיר מרגרינה. יש שם וגם בעוגת הפרג (המוןןןן פרג) ים של מרגרינה. תמציות? אמרתי כבר שהיא פדנטית? בכל עוגת שוקולד ביתית של ימי הולדת לילדים , כזו בחושה ושחורה, יש בדרך כלל המון תמצית וניל ותמצית רום תעשייתיות. העוגה הזו לא יוצאת דופן. היא לא קונדיטוריית עילית. העובדה היא שכשהעוגה הזו מגיעה היא תמיד (תמיד!) זוכה לביקוש ענק. יש שם טריק מצויין בבצק, ובכלל הבצק הוא כזה שאני (שונאת המרגרינות) אוהבת. ברור שביחס של מחיר/תמורה היא מנצחת בכל קנה מידה. יש להם גם מאפים עם חמאה. תנסה למשל את הפאי פיצוחים כשהוא טרי. ואני מאוהבת בלחמים שלו דווקא. אהבת את הפלוט שהבאתי, נכון? נסה את הלחם האיטלקי הלבן עם השמן זית. גם. וחרובי? תמיד, אבל תמיד תשאל אותי... ואחר כך תעשה רק מה שאתה רוצה.

ח ר ו ב

New member
אח הטעם הנטורל והאיכותי של הבייקרי.

עדיין לא בשפיץ של האיכות ,הם בכיוון הנכון. הפיבוריטים שלי בינתיים שמרים אגסים עוגיות סאבלי לימון וגם הריקוטה מופת לעדינות.

ננה f

New member
הריקוטה שלהם יאםם- אבל רק האישית!

משהו מתחרבש בעוגות הארוכות, הגבינה נבלעת בבצק זה לא זה. לחמניות החלב נחמדות. לחם הדגנים טוב, אך ישנם טובים ממנו. לא לבוא במיוחד אבל אם כבר שם, בהחלט לקחת הביתה!

למעלה