בוחנאה אנשים אתם...

Nir5L

New member
בוחנאה אנשים אתם...

שקטים.. הפורום הזה זז כמו צב חחח אף אחד לא כותב מעט כלום.. אתם כותבים הודעה וחצי ליום חח

Nir5L

New member
עוד תמונה

עד היום ראינו אותה בשחור לבן.. עכשיו בצבעוני!

barmiz

New member
יכול

להיות שאם כבר התחילו בפרסומות בטלוויזיה, כבר ביום שישי יתחילו המודעות בעיתונים? טוב האמת שבטלוויזיה יותר מעניין. אני מקווה שאני אתפוס היום את הקליפ של תום סוייר. אהה וניר התמונות של ספיד (בהודעה נפרדת) לא עובדות.

Nir5L

New member
אמממ

אני רואה את התמונות טוב מאוד.. ואני עדין לא חושב שיתחילו עם המודעות בעיתונים(מלבד עלי באבא) אני בכלל מקווה שכולם יתחילו עם המודעות אז עלי באבא יעלה עם פוסטר יותר יפה.. אגב הפסוטר.. ראיתי את הפוסטר של "תום סוייר ואהקלברי פין" פוסטר יפה!!! מזכיר את הפוסטר של קטנטנות...

שגיא ק

New member
הפירסומים בעיתונים

אם לא יתחילו השבוע, יתחילו בטוח בשבוע הבא (7/11). חוץ מזה היה אתמול בגיא פינס על תום סוייר והאקלברי פין. את הקליפ בערוץ העוללים (הילדים) עדיין לא יצא לי לראות... מה עם הקליפ של ספיד? וזה שהפוסטר של תום סוייר והאק' מזכיר את קטנטנות זה בגלל שזה אותם מעצבים..

Nir5L

New member
כן..

אני יודע שזה אותם מעצבים.. ובכלל אותה ההפקה של קטנטנות... אבל הפוסטר ממש יפה.. בפוסטר של קטנטנות היו הרי שלג ברקע ובפוסטר של תום סוייר רואים אגם ברקע ושטה שם סירה.. אגב אני מקווה שיגיעו כבר הפסוטריםםםםםםםםם ולא בטוח שזה יהיה כם בשבוע הבא.. ראיתי את הקליפ כבר שלוש פעמים.. קליפ נחמד ביותר גם ראיתי את הכתבות בגיא פינס.. על הפסטיגל ועל תום סוייר ואקבלרי פין וכנראה היום כתבה על ספיד! הקליפ של ספיד בקרוב מאוד מאוד מתחיל לשדר בפוקס קידס.. ויכול להיות שכבר משודר.. פשוט לי אין פוקס קידס... ואגב נזכרתי רק אחרי שזה רועי בר נתן אבל תודה חח

barmiz

New member
איפה...

ראיתם את הפוסטר? אגב.. השנה יהיו דיוידי של ההצגות או דיסקים או כמובן אתרי אינטרנט (לעלי באבא אני יודע שכבר יהיה) אבל לשאר? אה ומה היה בכתבות בגיא פינס? (פשוט אין לי כבלים).

שגיא ק

New member
בטוח שיהיה שבוע הבא.....

כי תמיד מתחילים לפרסם חודש ושבועיים קודם. וה- 7/11 זה חודש ושבועיים קודם. הצגות שעושות עונה נוספת מתחילות לפעמים לפרסם שבוע אחרי, אבל כל המחזמרים החדשים מתחילים חודש ושבועיים קודם. וחוץ מזה המכירת כרטיסים מתחילה ב- 10/11 ככה שצריך לפרסם לפני שמתחילים למכור כרטיסים. ואגב- למה אתה קורא לזה פוסטרים?

barmiz

New member
אתם

קראתם לזה ככה (הודעות קודמות) איפה ראיתם את המודעה? ומה היה בגיא פינס?

Nir5L

New member
אממ

את המודעה ראיתי אתמול בגיא פינס... ובקשר לשאלה על האתרי אינטרנט.. על עלי באבא אתם אמרתם לי שיהיה אתר ואני מכיר את מי שעושה את האתר לספיד וגלגלי הקסם ואני מקווה שגם לתום סוייר יעלה אתר..

barmiz

New member
האינטרנט..

אתם יודעים נגיד כתובות (עתידיות) של האתרים? והאם יצאו דיוידי של המחזמרים?

שגיא ק

New member
בטוח שיצא די.וי.די - כל שנה יוצא.

רק שחלק עושים של כל ההצגה וחלק (הרוב) רק של השירים.

למעלה