בוחן פתע

no way

New member
בוחן פתע

עשיתי בימים האחרונים מבחן- מה המדיום שאני הכי נהנה לעבוד איתה. לקחתי נושא אחד, ובנתיים בדקתי עפרונות צבעוניים וצבעי מיים. אז הנה "התרגיל הרטוב" (צבעי מיים על נייר):

no way

New member
להוציא עפרונות

והנה הנסיון היבש (עפרונות צבעוניים על נייר ירוק):

no way

New member
מה הקשר ?

ובין לבין התרעננתי לי ברישום עפרון רגיל. אגב - עדיין אין תוצאות למבחן. נהניתי בשני החומרים. יכול להיות שמידת ההנאה תלויה בשביעות הרצון מהתוצאה ? ימים יגידו.

הכי אהבתי את

השני עם עפרונות ללא מים.. הביצוע שלהם מהמם- גם אחותי פעם ציירה אילניות- אני חושבת שזה מה שהן... יפה יפה כולן יפות

FreeFeeling

New member
no way ../images/Emo45.gif

מאוד אהבתי את השתיים הראשונים ! ממש טובים ! אשמח לראות אוד ציורים בסגנון. FreeFeeling

oren*

New member
אהבתי את שלושתן, כל אחת והייחודיות

שלה. ובכל זאת, תמיד יש פייבוריטית - לדעתי השניה לוקחת את הפרס
שימוש מעולה בהצללה וברק, על הצפרדעים ועל העלים והגבעולים, כל כך ריאליסטי.

no way

New member
תודה. עכשיו תורכם.

תודה על המחמאות. אני בהחלט אשמח לראות עוד עבודות שלכם. הפורום אמנם מצומצם אבל אפשר להפרות אחד את השני ברעיונות, שיטות וטיפים - וזה תמיד טוב !

SC

New member
צבעי מים

הציור של האילניות נחמד מאוד, אבל לפי דעתי הציור אטום ! מי שמצייר בצבעי אקוורל מקפיד תמיד לשמור היטב על השקיפות ובציור שלך האקוורל נראה אטום. אם אוכל בקרוב אצרף קובץ לדוגמא כיוון שאלף מילים לא יצליחו לבטא את מה שיש לציור אחד לומר. מה גם שצילום של ציור גורם עוול לתמונה המקורית. התמונה יפה במיוחד זו של זוג האילניות.

no way

New member
תודה

תודה SC, אבל באמתלא כל כך ברור לי למה הכוונה ב´אטום´. אני אשמח אם תסביר עם דוגמא. ואגב - אלה לא "אילניות". אבל זה אולי לפורום של "בעלי חיים" :)

SC

New member
"אטום"

אני מאוד מאוד מקוה שקיבלת את דבריי ברוח טובה. קשה לי להסביר לך למה אני מתכוון במילים, הייתי שמח מאוד להראות לך תמונה, ששווה... אני מצייר המון שנים בעצמי, בין היתר גם באקוורל ומה שחשוב מאוד באקוורל זה לשמור על הבהיר, הלבן האווריריות או המימיות של הצבע. אסור שזה יראה כבוץ או אטום. אסור לשים יותר מ 3 שכבות צבע באותו מקום, יש כל מיני טיפים. אני גיליתי פורום זה רק היום אבל אני מקווה שאוכל למצוא איזו שהיא תמונה להמחשה או לינק לאתר אינטרנט טוב. מומלץ לחפש אומן בשם אנדרו ווייט, הוא מצייר נפלא באקוורל. אני לא יודע מה הניסיון שלך בציור אבל כמו ששמתי לב, יש לך את זה, אין במה להתבייש, להפך וזה רק ילך וישתפר מציור לציור. ממש אהבתי את הציור שלך ואם אני לא טועה מדובר ב"אילניות" אבל העיקר האומנות.

no way

New member
תיקון טעות

כמובן שקיבלתי ברוח טובה. אנחנו פה כדי להגיב אחד לדברי השני, וזו ביקורת בריאה. תודה לך. אגב - הציור לא נעשה באקוורל. אלה צבעי עפרון. וממה שאני מבין מאומנים גדולים ברשת (איתם אני מתכתב ומבקר באתרים שלהם) במדיום הזה- כמה שיותר שכבות יותר טוב. השכבות בונות צבעים. בניגוד לחומרים אחרים שמערבבים צבעים מחות ליצירה כדי לקבל את הגוון הדרוש. בכל אופן- תודה. ואם יש לך דוגמאות להציג- תודה מראש.

מגיקל

New member
צבעי מים...

דבר ראשון, אהבתי מאוד מאוד את הציורים שלך, במיוחד השני
בקשר לצבעי מים, אני אישית לא מבינה בטכניקה הזאת, אבל סבתא שלי מציירת בצבעי מים כבר שנים, ולפי דעתי היא פשוט מדהימה! אני מצרפת ציור שלה כדי שתגידו לי מה דעתכם על הטכניקה. (דרך אגב, הייתי שבועיים בחו"ל וכל כך התגעגעתי לפורום!)

שלום SC וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

נחמד שבאת ויופי שאתה כאן! תבוא הרבה אנו שמחים על כל אחד!

למעלה