../images/Emo10.gif
אמממ... אני אכתוב לך את זה פה הנה בוחן על אורלנדו בלום! חלק 1: שאלות אמריקאיות (10 נק'): שאלה 1: לפי המקור מה אמור להיות השם משפחה האמיתי של אורלנדו? א. רוברטס ב. סטון ג. וויליס ד. בלום שאלה 2: איזה חלק בגוף מהבאים אורלנדו לא שבר? א. אף ב. גב ג. עצם הזנב ד. אף תשובה אינה נכונה שאלה 3: בזכות איזה סרט אורלנדו התפרסם? א. שר הטבעות ואחוות הטבעת ב. ווילד ג. שר הטבעות ושיבת המלך ד. שר הטבעות ושני בצריחים שאלה 4: מי אמר לאורלנדו את העצה הכי טובה לדעתו של איך להתמודד עם התהילה "הפרטיות הופכת להיות יקרה"? א. בראד פיט ב. ויגו מורטנסן ג. ג'וני דפ ד. אריק באנה שאלה 5: למי אורלנדו מרשה לקרוא לו אורלי? א. לכל מי שרוצה ב. למעריצים ג. לאף אחד ד. לחברים ולמשפחה שאלה 6: את מי אורלנדו היה אמור לגלם במקור בשר הטבעות? א. לגולאס ב. פראמיר ג. בורמיר ד. גימלי שאלה 7: באיזה סרט אורלנדו צריך לעבוד על המבטא שלו כדי שיהיה לו מבטא אמריקאי? א. גן עדן ב. שודדי הקריביים 2 ו-3 ג. אליזבת'טאון ד. נער הסידן שאלה 8: באיזה גיל התחיל ללמוד אורלנדו משחק? א. 18 ב. 9 ג. 14 ד. 16 שאלה 9: מה שמם של הכלבים שאורלנדו וקיית' אימצו? א. סידי ואסה ב. סידי ודנדי ג. מוד ואסה ד. מוד ודנדי שאלה 10: מה התחביב של אורלנדו? א. סנוובורד ב. גלישת גלים ג. פיסול ד. כל התשובות נכונות חלק 2: כתבו את שמות הסרטים הבאים באנגלית (10 נק') שר הטבעות ואחוות הטבעת- שר הטבעות ושני הצריחים- שר הטבעות ושיבת המלך- שודדי הקריביים וקללת הפנינה השחורה- ווילד- ממלכת גן עדן- בלאק הוק דאון- כנופיית נד קלי- טרויה- נער הסידן- חלק 3: ענו על השאלות הבאות: (10 נק') א. בשנת 2003 באיזה מקום היה אורלנדו במצעד הגברים הסקסיים ביותר?: ב. מי הם ארבעת השחקנים האהובים על אורלנדו?: ג. מה שמו של אביו הביולוגי של אורלנדו?: ד. על שם מי אורלנדו נקרא ומי בחר לו את השם?: ה. מה הצבע האהוב על אורלנדו ומה הוא חושב על הצבע הזה?: ו. מה שמה של אחותו של אורלנדו?: ז. איזה קעקוע יש לאורלנדו שלא היינו אמורים לדעת עליו, בזכות מי אנחנו יודעים על הקעקוע ולמה, ובאיזה מקום בגוף של אורלנדו הקעקוע הזה נמצא?: ח. באילו שני סרטים אורלנדו מגלם נפח?: ט. אורלנדו הוא אח גדול או קטן?: י. נמה הסרט הכי רומנטי לדעתו של אורלנדו?: חלק 4: כתבו את השמות המלאים של הדמויות של אורלנדו בכל אחד מן הסרטים: (10 נק'): שר הטבעות ואחוות הטבעת- שר הטבעות ושני הצריחים- שר הטבעות ושיבת המלך- בלאק הוק דאון- כנופיית נד קלי- שודדי הקריביים- נער הסידן- טרויה- ממלכת גן העדן- גן עדן- חלק 5: ענו על השאלות: (10 נק'): א. באיזה מן הסרטים אורלנדו, אורלנדו הורג פיל ענקי?: ב. באיזה מן הסרטים של אורלנדו משחק את הדמות של אורלנדו גם ילד קטן?: ג. באיזה מן הסרטים של אורלנדו, אורלנדו אומר "I'm here for kick them ass!"?: ד. באיזה מן הסרטים של אורלנדו, אורלנדו שיחק בפעם הראשונה במראה הלא טבעי שלו?: ה. מה הסרט הראשון של אורלנדו?: ו. באיזה מן הסרטים של אורלנדו, אורלנדו משחק עם אלייז'ה ווד ושון אסטין אבל בתוך הסרט עצמו אין להם שום סצנה משותפת?: ז. באיזה מן הסרטים של אורלנדו, יש לאורלנדו את התפקיד הכי קטן?: ח. מה הסרט הכי חדש של אורלנדו היום בארה"ב?: ט. באיזה סרט אורלנדו משחק תפקיד ראשי ראשון?: י. מה הסרט הכי רחוק שמתוכנן לצאת לאורלנדו?: חלק 6: בחרו את הסרט האהוב עליכן של אורלנדו וכתבו לו תקציר: (10 נק'): חלק 7: כתבו את כל הסרטים של אורלנדו שיצאו ושייצאו לפי הסדר מהכי ישן להכי חדש: (מותר גם לכתוב באנגלית את שמות הסרטים) (10 נק'): חלק 8: כתבו באנגלית את השמות הבאים: (10 נק') לגולאס גרינדליף- וויל טרנר- ג'וזף ברן- טוד בלאקבורן- פאריס- בייליאן- ג'ימי קונלי- שי- דרו ביילור- (אליזבת'טאון) אלי- (Paris, je t'aime) חלק 9: כתבו נכון או לא נכון: (10 נק'): 1. במקור אורלנדו היה צריך לשחק בגלדיאטור את הדמות של קומודוס אך ברגע האחרון החליטו לתת את התפקיד לג'ואקיואין פואניקס- 2. אורלנדו כמעט מת בלידתו וכדי להציל את חייו אימו הייתה צריכה לעשות ניתוח קיסרי- 3. בגיל 4 נפטר אביו של אורלנדו ורק בגיל 13 אורלנדו גילה בכלל שהוא לא היה אביו האמיתי- 4. לאורלנדו היה אמור להיוולד אח תאום אח אחיו התאום מת בלידה ורק אורלנדו יצא מהלידה חי- 5. שאורלנדו היה קטן הייתה לו דיסלקציה ולדבריו עד היום יש לו דיסלקציה קלה- 6. לדבריו אם הוא לא היה שחקן הוא היה פסל- 7. הוא צמחוני- 8. אורלנדו היה באודישנים של הארי פוטר הרביעי לתפקיד סדריק אך נכשל- 9. יש לאורלנדו תיק פלילי במשטרה מכיוון שבגיל 18 גנב מכונית למשך לילה אחד- 10 . היו שמועות שאורלנדו בגד בקיית' עם קריסטן דאנסט- חלק 10: תחשבו על שתי הדמויות שאתן הכי אוהבות שאורלנדו משחק ותעשו לשיניהן טבלת השוואות: (10 נק'): בונוס: ציירו את אורלנדו (5 נק') (אם מישהי רוצה לדעת איך דירגתי לה את הציור בסוף שתשלח לי מסר ואני אשלח לה אבל אני לא אחראית לתוצאות אני מבקשת ממי שעלולה להיעלב מהדירוג שלי שלא תבקש. אני מדרגת מ-1 עד 10 1-מכוער 10-מדהים): ההצלחה לכווווווווווווווווולן