בוחןןןןןןן

*superstar*

New member
../images/Emo6.gif אני חוברת קומיקס!

Comic Book! Bam! You are funny and people find you attractive. Like the nature of your art, you are unique and have an alter-ego. You are good at writing as well as drawing. You like to make comic books starring you and your friends. You love to read comic books and write them. You like superhero related memorabilia and Kevin Smith movies. You soemtimes like things that are kind of violent.

ohad12345

New member
אוףףף אני וולברין../images/Emo4.gif

WOLVERINE-THE LONER & IS VERY PARTICULAR ON WHO HE HANGS WITH.HE'S TOUGH, NO NONSENSE ATTITUDE MAKES HIM THE BEST AT WHAT HE DOES. bUT HE WILL ALWAYS COVER YOUR BACK.

Evil Beast

New member
לי אייסמן../images/Emo29.gif, האירוניה חוגגת.

ICEMAN- THE PRANKSTER & SMART ASS BOBBY DRAKE.ALWAYS UP FOR FUN & A GOOD TIME. HE KEEPS IT COOL והסגנון ציור שלי זה חוברות קומיקס, כי אני מצחיק ואקטרקטיבי. ואני נוטה לאלימות. וזה די נכון

מיסטיק???

MYSTIQUE-YOU NEVER REALLY KNOW IF YOU KNOW THE REAL MYSTIQUE, SHE CAN BE WHOEVER SHE WANTS.BEWARE!!! טוב נו, זה די נכון חוצמזה שרציתי שזה יהיה וולוורין..

Evil Beast

New member
ברוכה הבאה

את מוזמנת לשאול שאלות, לכתוב דעות, ולהשתתף ב"פורום אקסמן מארח"

Evil Beast

New member
הסיכוים קטנים..

כי הוא הראשון שהיה.. אבל אולי יחזירו אותו לסיבוב חוזר. ואולי יהיו עוד דמויות, ולא רק מאקסמן.. ד"א, מה זה הפם פם פם שבחתימה שלך?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifוולברין היה הצלחה גדולה אז

אני מניח שאפשר להחזיר אותו לבקשת הקהל הריי יש מלא אנשים חדשים מאז =)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאת ועידו פשוט נכס לפורום../images/Emo70.gif

תודה על העזרה =) ד"א יצא לי גמביט (ייייייייייייששששש)

Evil Beast

New member
WOOOOO אני מרגיש חשוב!

וכל הכבוד על ההשקעה של החיפוש(ד"א, שמישהו יקרא את המאמר... השקעתי בו..)

למעלה