בוזי סטייט

Jones7

New member
תגיד,אתה דביל?.או שאתה רק משחק אחד כזה..

מחקר?..תפתח שניה MSN תראה את הכותרת הראשית.. ואם אתה תוהה על הקשר בין הכתבה לפה אז כנראה שאתה לא מבין את החשיבות שיש לאוירה בקולג'ים על הקבוצה.. ובוזי סטייט היא אחת המכללות שידועות באוירה המעולה שבה..מעניין לדעת איך האירוע הזה ישפיע עליה.

omrili77

New member
זה מה שנקרא slow news day

תראה מה הכותרות האחרות שם... אין שום "אירוע", שום אוירה ושום דבר. נפלת למלכודת קלאסית של כותרת שלא קשורה לכתבה... יש עוד הרבה מחקרים, כמו לדוגמה "טורקיה מסוכנת לישראלים" או "חלב מסרטן"... ממש מזיז למישהו
אגב, טרחת לקרוא את הכתבה? הם כותבים שם שהגיעו למסכנה שהעיר בויזי הכי חשופה לפיגועים (מטעמים גיאופיזיים שונים), לא שיש הכי הרבה סיכוי שיפגעו בה. והקשר לפוטבול? שולי עד לא קיים.

Yo-man

New member
עמרי - "הגיעו למסכנה" ?!?!?!

אוי, מה שהולך להיות לך פה בפורום.... חבל

amit93

New member
תגיד לי אתה דביל ?או שאתה סתם משחק אחד ?

קראת בכלל את המחקר ? ראית על מה הוא מדבר ?אין בו שום קשר לפוטבול וגם עם הוא קיים כמו שעמרי אמר הוא שולי לגמרי אין שם שום אירוע .עוד פעם זה מחקר שולי ואני לא יודע מה החשיבות הביטחונית שלו. אין לו השפעה על הקולג' והקולג' אפילו לא מוזכר שם עד כמה שאני זוכר אז פעם הבאה שאתה מפרסם משהו ותוקף אנשים שמגיבים תעשה מאמץ ותקרא אותו קודם

Yo-man

New member
תגידו - אתם יכולים להסיק להתנהג כמו ילדים?

מה, שאני אתחיל לאיים שאני אוציא אתכם מהכיתה אם תמשיכו לקלל? זה שלא הצקתי לכם בשרשורים הקודמים לא עושה את זה ליגיטימי בעייני. בשתי מילים - מספיק.

Jones7

New member
תתפלא...

סתם שאלה ילדון,אתה גר בחיפה?..לא?.. בוא נגיד את זה ככה..אם אני אומר לך שליאו בק[ביה"ס היחידי שאני מכיר באיזור] הכי חשוף לפיגועים...לא יפריע לך?.. לא תחשוש שתבוא לביה"ס?..לא תחשוב פעמיים לפני שתצא?..במיוחד למשחק פוטבול של מיליון ומשהו איש?. ועזוב..אני לא מדבר איתך כרגע על ישראל,שאנשים רגילים לפיגועים[למרבה הצער]או חיפה..שהיא בכלל עיר של דו קיום מאוד שברירי. אלא על אמריקאי שבלוני. אה,ודביל אני לא,קצת מטופש..אבל לא דביל..שמור על הלוע ילד. נ.ב.יורם..ראית??..הודעה שלמה בלי מילת נאצה אחת..למרות שממש מגיע לילד.. נ.ב.ב.עמרי?..הדרדת?..האם סימן נגע לך במחשב?.והנה..הסברתי לכם את הקשר בין המחקר לפוטבול.

amit93

New member
אני גר בטבעון ובוא אני יגיד לך ככה

לפני שאני מפסיק להווכח אני כל יום הולך לבצפר שלי ואם הייתה רואה תבצפר שלי שכל בוקר שאני נכנס אני אומר לעצמי כמה קל להביא פה פיגוע מטורף ולא לא מפחיד. אותי עכשיו תשים לב "משחק פוטבול של מליון ומשהו איש" אתה יכול לקרוא דביל אבל זאת עיר של אם אני לא טועה 200 אלף איש אז לפחות תבדוק מה אתה כותב

omrili77

New member
מה עובר עליך? מיליון ומשהו איש?

בעיר בויזי, בירת איידהו, חיים 200000 איש. באיצטדיון של בויזי סטייט (שכאמור ממש לא קשורה לכתבה לבד מהעובדה שהיא שוכנת בבויזי) יש 30000 מושבים. איפה בינות למספרים האלה מסתתר המיליון האבוד? צבעו-נא אותו בכחול ובכתום ושילחו אלינו. בכל מקרה, ההשוואה שלך לא מדוייקת. אם להשתמש בדוגמה שלך, השאלה הייתה צריכה להיות "אם אומרים לך שחיפה חשופה לפיגועים, האם תלך למשחקים של מכבי חיפה?". אז התשובה היא שחיפה אכן חשופה לפיגועים, ובכל זאת הולכים למשחקים של מכבי חיפה. לא רק זה, יש אנשים שאפילו הולכים למשחקים של הפועל חיפה (וגם של האנדרדוגס אם כבר מדברים, אבל זה לא בחיפה)... בקיצור אני לא מכין מה אתה מנסה להגיד. בסה"כ עשו פה איזה תרגיל מתמטי\גיאופיזי של הסתברות והיתכנות: במידה וירצו לפגוע בעיר בויזי באמצעות פיגוע לא ממוקד, כלומר לא להתפוצץ בתוך המון אנשים אלא משהו קצת יותר מתוחכם, באופן סטטיסטי בויזי היא העיר שלה אפשר להסב את הנזק המירבי בשל העובדה שניתן להצית בקלות שריפות, או לפוצץ סכר ע"מ שיגרום לשיטפון, ובה רמת המוכנות היא נמוכה יחסית. (האמת שאם חושבים על זה, אם שני גופים ינסו לעשות את זה במקביל, הם בטח יבטלו אחד את השני
) זאת לעומת LA, לדוגמה, שבמאמר כתוב שמדורגת נמוך יותר מפני ששירותי ההצלה שם מנוסים יותר בטיפול בשריפות. אבל מאחר שבויזי היא חור נידח במדינת תפוחי האדמה, לא נראה לי שיש להם מה לדאוג, וכמו שוודאי קראת הם אכן לא מודאגים.

Jones7

New member
אתם רציניים?..באמת חשבתם שאני מתכוון למיליון?

התכוונתי להרבה הרבה אנשים.

arielgreisas

New member
אם היית מבקר פעם בבויסי

היית מבין כמה הכתבה הזאת מגוחכת. מדובר בכזה חור נידח שאף טרוריסט בכלל לא יחשוב על לתקוף אותו. למעשה, אני די בטוח שאם טרוריסט יחשוב על לתקוף אותו, הוא ימות משעמום עד שהוא יגיע אליו.

omrili77

New member
וכדי לסגור את הדיון הזה סופית

קבל מובאה מהוושינגטון פוסט, שפירסם את הסיפור המקורי:
Boise as a bull's-eye? Not exactly. A study that ranked the Idaho city among the 10 U.S. cities most vulnerable to terrorism evaluated how well localities would withstand an attack, not how likely an attack might be. A high "geophysical risk factor" landed Boise in the top 10. The study, funded largely by the Department of Homeland Security, evaluated 132 urban areas. New Orleans led the top 10, which also included New York and Washington. Some of Boise's attributes: · Population: 204,027, in the most recent census estimate. · Ranking in Money Magazine's 2006 Best Places to Live: No. 8. · Tallest building: US Bank Plaza, at 20 stories (the U.S. Bank Tower in Los Angeles, by comparison, is 73 stories tall).​
יש מבין?

DEJ

New member
מה שמעניין הוא המיקום של העיר

בדירוג המקומות הטובים ביותר למגורים - מספר 8? מפתיע, לא?

למעלה