בווקר=]]

חח אויש איזה ממתתווווק../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחח שמחה שנהנת

תהני

ואני גר ליד נחשונית רק יוצא מהעיר הולך חצי שעה ברגל או לו קח אוטובוס ומגיע

יעל 13

New member
צהרייםםם מטורפיםםםםםםםםםםםםםםם

אוקי אז ככה...אני מספרת הכל בקצרה כי אני חייבת להתחיל להתארגן למסיבת סיום
ביום שישי הבמאי שלנו החליט לעצבן שוב...הוא כל הזמן נטפל לחברה שלי וצועק עליה מול כולם בלי שום סיבה...אז היא לא רצתה לעלות...היא ממש באמצע השיר יצאה מהבמה בוכה...אחרי זה הלכתי אליה והיא אמרה שאין מצב שהיא עולה לשיר...אמרתי לה שיש לה סולו ושהיא דופקת לעצמה לא לבמאי..כי בסוף היא זאת שלא תופיע...הקיצר עלינו לשיר...היא לא באה...אמרתי לכל הבנות שאם הוא מציע למישהי לקחת את הסולו שלה שהן לא יסכימו...שישנה את ההתנהגות שלו...הקיצר עלינו לשיר...פתאום הוא מצביע עליי ואומר לי "תשירי במקום מיטל" ואני כזה "לא רוצה" אז הוא עושה לי "תשירי במקומה!!" ואני כזה "למה ילדה שרוצה להופיע במסיבת סיום שלה לא רוצה לעלות בגלל שאתה מתנהג אליה כמו לחרא?!" והוא היה בשוק שאמרתי את זה...כל כך מגיע לו...הקיצר אחר כך התחיל השיר והוא אמר "אם את לא שרה במקומה את לא שרה בכלל" אמרתי לו "אנחנו נראה מי ישיר ומי לא.." התחיל השיר...לא שרתי במקומה...הוא הסתכל עליי מוזר כזה...אז דפקתי לו מבט וירדתי מהבמה הלכתי למיטל... אחר כך שיכנעתי אותה לעלות ובסוף היא עולה לשיר
היום הגעתי לבצפר ב8 בערך והתחלנו חזרות ב8 וחצי...כמה שזה מעייף!!! אחר כך הלכתי לעשות גבות ואני צריכה לארגן עוד מלא דברים למסיבת סיום... היום אני רואה את המורה הקודמת שלי שעזבה את הבצפר
ה=י=ו=ם המסיבת סיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חברות שלי עשו לי בוק בלי שראיתי בחזרות כששרתי
הן חייבות לשלוח לי
קצת חפרתי אבל חפיף
אחרי המסיבה נוסעים לים עד הבוקררררר!! יהיה אלכוהול נרגילות בלאגניםםםםםםםם יהיה הכי שווה בארץץץץץץץץץץץ מ=ח=ר דודים שלי באים לארץ!!!!!!!!!!! 8 שנים לא ראיתי אותם!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחח גדוולללל../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

ואייייי תההההההההההנייייייייייייייייייי
וזה משום מה הזכיר לי את הסרט הלהקה:-O

nadav1232

New member
../images/Emo207.gifאתם יכולים לעשות לי טובה?../images/Emo9.gif

תיכנסו לפה: http://www.hamzuzim.co.il/vote.asp?m=1 ואם אתם יכולים תצביעו לאופיר (אח שלי) תודה רבה! ^__^

למעלה