בוווקר טוווווב!!!

בוווקר טוווווב!!!

בעצם זה כבר צהריים!!!!!!! מצב הרווווח שלי השתפר הלכתי לפארק היום לחזק עצמות... אךךךך איזו שמש... אכלתי פיתה עם שוקולד (תשאלו את עינתי - לעסתי לה באוזן) ו....הקאתי את זה! נו מה לעשות אני לא כלכך שולטת בזה כבר... אבל זה משפר לי את המצב רוח שלי.. וזהו...אני פה...לכמה זמן...לא כלכך עייפה כמו אתמול.. לרשותכן בננות יקרות. (גם היום לא הלכתי לבי``ס) והמשפט סיום שהבטחתי לעינתי- ``אני יעזור לך חהיות בראיה ולא יעשה אותך חולה נשמתי`` זה המשפט שאני אסיים איתו בכל הודעה שלי... שלכם עדנה הפרה המשוגעת.. (הופכת לבולמית....)

ערב טוב גם לך!!!!!!!

איזה כיף לשמוע שיצאת קצת לשמש ולאחו לראות שמים כחולים ודשא ירוק ואולי גם אנשים וילדים... אלו החיים, יקירה. טוב לחזור אליהם? לפי מצב הרוח, הרשי לי להניח שכן. לפחות בינתיים. וזה נותן כוח. אפילו בשביל לשבת ליד המחשב.. מקווה שקראת את מה שכתבתי לך אתמול....גם בקשר לקצין מבחן. והתכוונתי לכל מילה. ומשפט הסיום שלך, אותו אשמח מאוד לקרוא, כל פעם ופעם מחדש, והרשי לי לרשום אותו בלי טעויות. אנחנו פה בשביל לעזור לך, ולא בשביל לעשות אותך חולה, נשמתי. וכל הכבוד לעינתי על המילים. שלך תמיד אוהבת אותך מאיה (מתגעגעת למשפחה....אבל את יודעת, התפקיד מחייב. מה שלום העגלות?)

A-naT

New member
אוף איתך!

הבטחת לי...... עכשיו פרינציפ אני הולכת לסופר.... אני כבר אמצא איך

למעלה