בווולשיט!

בווולשיט!

כובע וחליפה ציציות בחוץ-אני הולך עם כל זה זה לא אומר כלום יש לי חברים חסידים שעושים עם זה את כל העבירות לא להתייחס!

19אריאל

New member
מה שנכון נכון.

וידועה האמירה, הכובע לא קובע, המעיל לא מועיל, העניבה לא מוסיפה ענוה, וגם לתיש יש זקן.

אהבתי, מאוד...

פופקס

New member
מסכים. אבל שהחברה יתחילו להבין את זה >>>

בחורים לובשים את הכובע וחליפה בגלל שידוכים וזה, ושיתחילו להבין שרק אם הם יעשו את מה שבא להם, תבוא הבחורה בראש שלהם !!!!

אתה יודע איפה אתה טועה?

אני לא מדבר על חסידים! אני לא חסיד ואין לי זכות לדבר עליהם! אבל אני כליטאי ברור לי, שהכובע והחליפה, שהציציות בחוץ, מראות שייכות! לאן אני שיך?! בריא לי שליטאי שמסתובב ברחוב עם כובע וחליפה מרגיש שיש דברים שהוא לא יכול לעשות, הם שומרים עליו! תאמר שאתה מכיר יוצאים מן הכלל? לכל כלל יש יוצא מן הכלל!

אני מסכימה עם חקר..

ועוד משהו.. אצל חסידים הצד של הלבוש מאוד חזק ... אם הם יורידו איזשהוא פריט לבוש החברה שלהם תוקיע אותם רציני.. ולכן מצוי יותר שחסידים יעשו עבירות עם כל לבושם החסידי.. אבל זה ממש לא מכליל את כולם..גם לא את שאר החסידים הטובים..כי בכל שכבת אוכלוסיה יש את השוליים.. וזה שהכללת זה ממש לא נכון! כי ליטאי שלובש כובע וחליפה וגם ספרדי.. זה אומר הרבה.. כי שהם במצב רוחני קשה.. אז הכובע והחליפה כבר לא נמצאים עליהם.. ושוב.. א``א להכליל!

על כאלה אנשים מספיק להסתכל

בפרצוף ולראות תבציעות בעינים אבל יש כאלה שלא כמוהם וזה המיוחד לראות אותם ככה!!!

למעלה