בווווקר

בווווקר../images/Emo42.gif../images/Emo110.gif

*כמה שרשורים פתחתי בעמוד הזה
זה מפחיד
* אני עכשיייו טסה לבדוק שלא שכחתי כלום ועפפה לטיוול.. אני אתגעגע המון
ד"א מצאתי תכרטיייס!! היתה לי עוד שקית יחד עם השקית השנייה ואיכשהו זה נפל אליה.. וראיתי אותו חשבתי שאני כבר הוזה או משו
כי לא מצאתייי אותו כל הזמן הזה.. חחח שיהיה לכם יום מקסים

כרטיס ../images/Emo12.gif ?! ../images/Emo108.gif

מיכושש נצלי כל שניה, תהני, ותחזרי עם חוויות
, מתגעגעת..
| עינב

בווקרר ../images/Emo199.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo185.gif ../images/Emo108.gif

איזה באהההסהה בימי שני יש לנו את ההיתנדבות ככה שאני יכולה לקום ב-8 !!!!! ואמא שלי בטעות העירה אותי בשבע כי היא שכחה שיש לי היום היתנדבותת ועכשיו במקום לישון במיטה החמדמדה שלי אני מטיילת בבית.. (אני לא יכולה להירדם
) אז בהצלחה לכל מי שצריךך.. תרגישו טובב ו- מעייני, ביחי, ומיכושש תהנו לכם בצפוןן הארץ המהממת שלנווו והיפה
ותחזרווווווו מתעלליכם

בוקר ..בעעע

אני לא הלכתי לבצפר .. אני חולה מתההההה
ושמתי לב שהפורום השתנה למעלה
שיהיה

יעל 13

New member
צהרייים.....

יום נאחס כמו אתמול...רק יותר מעצבן מאתמול...

צהריים מאוכזביםםםםםם../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif

היום בבוקר הלכתי כרגיל להתנדבות שלי בבצפר "רעות" ואז הלכנו איתם למופע של להטוטן לכבוד פורים.. והפסדתי ת'הכתרה של קזבלן בבצפר שליייי
ואז היינו צריכים לחכות שתבוא ההסעה של הבצפר שלנו והיא לא הגיעה אז התקשרנו לסימה [מנהלת בית א'] והיא אמרה שהיא שולחת מוניות
והיא בטח שלחה אותם לבצפר "רעות" ולא למתנ"ס עמישב [איפה שחיכינו] אז חיכינו שם מ-11 עד 1 וחצי וקיבלנו אישור מסימה לחזור הביתה באוטובוס.. והמורה למדעים החזירה מבחנים
ורק אני לא קיבלתי... איזה יום מבאסססס

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים! היום אני נוסעת

בלילה עם כל הכיתה לשדה תעופה לקבל את החברות שלנו שטסו לפולין.... הכנו שלטים חמודים כאלה...והם נוחתות בסביבות 2 לפנות בוקר....

../images/Emo205.gif

היוםצ לאח שלי הקטן נפלה שן
חחחחחחחחחחחחחח
הוא נראה כמו ג'אברררר
אוייי, גדוווווווול

יעל 13

New member
אחרי צהריים...../images/Emo4.gif

איזה יום נאחס...יותר מאתמול... מחר אני לא הולכת לבצפר... כי חטניקים בטיול אז חצי מהמורות לא באו אז אני משתחררת ב12 אנגלית לא הגיעה היסטוריה אף פעם לא מצליחה ללמד כי זאת מורה חדשה אז לא נותנים לה ושעתיים ראשונות עושים איזשהי פעילות מעפנה...זובי שאני אלך...

למעלה