פירוט מלא של כל האצבעות
במיוחד עבורך אוהבת אני מקווה שתשימו את זה במאמרים
כל ההסבר ככה שאוהבת לא יהיה מצב שלא תדעי .
איבחון דרך האצבעות 1: אלמנט האוויר כולל בתוכו את כל האצבעות , מה אני חושב , מה האגו שלי , מה אני מרגיש , מה אני צריך , ואיך אני מוציא את זה החוצה אל העולם. והקשר שלי עם העולם . 2: במחשבה תחילה צריך לדמיין שהאצבעות משולות לאנטנות סלולריות כמו פלאפון סלקום אורנג . שקולטות ונותנות מידע . במידה והאצבעות כפופות או נשענות או לא ישרות זה אומר בעצם שהם לא יקבלו את מלוא האינפורמציה ויהיה בעוצמת השידור ואיכות השידור. מקום ביטוי לאלמנטים(היסודות) יהיה בחסר. 3: האיבחון על האצבעות נעשה בישיבה או עמידה ממבט מלמעלה . שהרגלים צמודות ששני הבהונות צמודים אחד לשני . האגודל = מודע. ככל שנרחיק לכיוון הזרת נגיע לתת מודע של האדם . 4: הבוהן היא המשמעותית ביותר היא הפוקוס של הבנאדם . היא זאת שמהווה לנו את דרכינו בזמן הווה . אדם שאין לו בהונות בשתי הרגלים מאבד בעצם את הפוקוס שלו על החיים ולא יכול ללכת כלל , כי אין פוקוס בחיים . (נכה פיזית). 5: הבוהן : אוויר בתוך אוויר מייצג את אזור הראש , מודעות , חשיבה , תפיסת העולם שלנו וכו' 6: אצבע 2 אוויר בתוך אש אני הפנימי שלי הצורך להביע את עצמינו באופן מיוחד לאותו אדם , האגו , היצירה מתוך עשיה . ( לפעמים יש מצב שאצבע 2 גבוהה במיוחד מהאצבע 2 שברגל השניה זה אומר בעצם מה שאדם יוצר לא תואם את מה שהוא באמת- כנ"ל לכל האצבעות . ) 7:אצבע 3 אויר בתוך אש בתוך רגש. ( אצבע חברתית ) . יחסים חברתיים בצורה מורחבת לא בצורה של אחד על אחד . כאן יבוא ליידי ביטוי איך אני משדר את עצמי כלפי החברה . מה אני מקבל מהחברה . זוהי אצבע מאוד שונה ומיוחדת מאחרות . ככל שנראה אצל אדם מסויים את האצבע הזאת קצרה בצורה דרסטית או ארוכה בצורה דרסטית משאר האצבעות דבר זה מודיע לנו על סוג של מחלת נפש. 8: אצבע 4 מיים רגשות כלפי הסביבה כלפי עצמינו וכו' . יחסים אישים אחד על אחד , חבר חברה בן או בת זוג . עומק הרגשות שקיים בנו , זרימת הרגשות שלנו כלפי החברה וכלפי עצמינו . החושים שלנו לאהבות שנאות ומה שבניהם . העומק הרגשי הכי עמוק שקיים בנו. הצגת רגשות לאדם וסבבתו. אזור בגוף בטן תחתונה עד שלפוחית השתן . 9: אצבע 5 אדמה מייצג את המיניות שלנו את הצורך שלנו למין מזון ממון , כלי הישרדות שלנו . כסף , משפחה , מסורת ,נשואין וכו' קשר תת מודע עם עצמינו ולצרכינו . אזור בגוף אגן ,רגלים . סיכום אזורי גוף: בוהן = ראש אצבע 2 = בית חזה עליון , לב, ריאות , גרון, מערכת החיסונית,(תימוס) אצבע 3 = בית חזה תחתון , סרעפת ותחילתה של הקיבה . אצבע 4 = כליות , שלפוחית השתן , קיבה , מעי הדק והגס. אצבע 5 =חלק האחרון של המעי הגס, האגן ועצמות הרגלים . 10: פרקים : לכל האצבעות יש שלושה פרקים רק לאגודל יש שני פרקים האגודל : פרק תחתון אדמה , פרק עליון אש ואוויר . פרק 1: פרק תחתון מדובר על הצד החושי , אנשים שהפרק התחתון שלהם צר דק וחלש קוראים לזה חוסר הגבולות . דוגמא אנשים שהיתה להם ילדות קשה , אנשים שלא היתה להם טריטוריה בבית ( אב או אם דמות חינוכית) סובלים מחוסר גבולות. פרק 2 : האש המוציאה לפועל היוזמת , היוצרת הצד הפרקטי של האדם וכו' פרק 3 : הפרק (העליון) הצד הרעיוני , המחשבתי , ( להזכרכם: לאגודל (אצבע 1) יש שני פרקים בלבד. ולכן אין את יסוד האש , אין את הצד הפרקטי הצד שמבצע ומוציא את היצירה החוצה הוא בכלל אינו קיים בה )לכן הבוהן היא כולה אוויר שניזון מאדמה ויש מחשבות וחיבור כלשהו לאדמה. כשאנחנו עושים אבחנה על האגודל ורואים שהפרק התחתון רחב מידי מהפרק העליון משמעו אדמה שחוקה . (אנשים שסובלים מבעיות פרקים האדמה שלהם שחוקה) מפרק עליון , מלא - זוהי אינדיקציה מעולה לדעת שראש מלא. אנשים הסומכים רק על הראש(שימוש יתר בחשיבה בהגזמה) עובי האצבעות: אצבעות שמנמנות לעומת אצבעות דקות : אצבע שמנמונת כפי שהסברתי קודם שייך