בוהן נשענת.

אiהבת

New member
בוהן נשענת.

כיצד הייתם מנתחים מצב שבוהן מס' 4 נשענת על בוהן מס' 5 הן ברגל ימין והן ברגל שמאל. יודעת שאני שואלת פרט אחד מתוך איבחון שלם אך בכל זאת הייתי רוצה את דרך חשיבתכם על נקודה ספציפית זאת. תודה

צהרים טובים אוהבת.

אצבע רביעית מייצגת את ההקשבה הפנימית שלנו,כמו כן היא מייצגת את הצ'קרה השלישית{סולר פלקסוס}.כשאצבע זו רוכבת על האצבע החמישית אני יכול לשער שאותו אדם לא רוצה כל כך לשמוע את הסביבה החיצונית{שמיעה חיצונית מיוצגת על ידי אצבע חמישית}ויותר קשוב לקול הפנימי שלו,בטחון עצמי במי שאני גורם לאדם להקשיב לעצמו{לקול הפנימי שלו,מכאן הקשר לסולר פלקסוס},זה על קצה המזלג..כולי תקווה שחברי יוכלו להוסיף לך ולי עוד..

יוסף לפי דעתי אתה מטעה אותה ....

הנה התשובה שלי .... אצבע 4 על 5 הקשרים האינטימיים נשענים על החושים ועל החושניות. צרכים בסיסיים המגע המיני והגופני. אנשים אלה נותנים את הכח לקשר הרגשי. זקוקים להרבה מגע על מנת לחזק את מה שהם מרגישים, על מנת לגרום להבנה שאוהבים אותם. צריך לאמץ אותם אל ליבך. זקוקים לפיזיות וחיבור לאדמה בהקצנה. פתולוגית לעתים קופים מיניות על אחרים (אנסים). אלו אנשים עם תקשורת ורבלית לא כל כך טובה, בלי מגע, בלי חיבוק הם ממש מתים.

לאוהבת-אהבי את הזאבים

ורק להוסיף על הקיים עם נטיה הן לאוהבת והן לזאב. הבוהן הרביעית מייצגת את החלק הריגשי ובאה לביטוי בשתי הרגליים:הרגל העכשווית והרגל התורשתית. הבוהן החמישית מייצגת את הגיניקולוגיה/המיניות/היצירתיות/ כיצד האדם מממש את היכולות והפוטנציאל שלו.וכך, שואבת לה החמישית את כוחה מהרביעית ומגייסת לטובתה את הריגשי כדי להגיע למימוש וביטוי מעשי של מה שיש בה. כמובן, הדברים אינם כפשוטם ויש להצליב ולתשאל ורק אז לקבוע הבחנות בברכה ד"ראריק לשםN.D 04-9834565 www.leshem.ybay.co.il

אiהבת

New member
הסבר לי בבקשה קצת יותר בפירוט

למה אתה מתכוון שאתה כותב .. "שואבת לה החמישית את כוחה מהרביעית ומגייסת לטובתה את הריגשי כדי להגיע למימוש וביטוי מעשי של מה שיש בה" בוהן 4 נשענת על בוהן 5 ...ולא הפוך .. אשמח אם תסביר לי שוב את שכתבת.

לאוהבת

הי, כפשוטו. החמישית אם כל מה שהיא מכילה ומייצגת זקוקה לרגש כדילהוציא דברים מהכח אל הפועל וכדי לממש את הפוטנציאל המיני/גניקולוגי/ יצירתי וכו'. קשה לה להתנהל ללא הרגש והוא סינרגטי למימוש הדברים. והיה והחמישית היא אשר תשען על הרביעית -נסי את לנתח את הדברים . נתתי לך תובנות ויכולת להסיק בעצמך דברים. ל"יופי של חיוך ותלתלים"-לא יכולתי למחוק את שמך והוא ילווה אותי לעד!!!! בברכה ד"ר אריק לשם 04-9834565 www.leshem.ybay.co.il

אiהבת

New member
תודה על התגובה

מתוך דבריך אם הבנתי נכון .. אצבע מס' 4 רגש אצבע מס' 5 מיניות יצר ויצריות ומכאן כדי להרגיש צריך מגע [חיבוק או כל מגע פיזי אחר] בקשר לאדמה אתה צודק בהחלט אצל מטופל זה האדמה מאוד מצומצמת. המטופל טיפוס אש = עקב קטן ואם לא דיי בכך יסוד האדמה אצלו מאוד מצומצם גלישה של מים לאזור זה. ואם נסתכל על צד נוסף, בוהן 4 מייצגת גם את האוזן ..האם יש לכך קשר להקשבה ו/או איזון [קשב וריכוז] ?

אiהבת

New member
היי לרקוד עם זאבים

ההודעה שהכותרת שלה, תודה על התגובה, [הנה כאן] היתה מופנת אליך ..כתגובה לדברים שכתבת.

ד ו ל צ י

New member
לאוהבת

אצבע 5 מעידה על היצירה של האדם, הן מבחינה מעשית והן מבחינה מינית , ברגע שאצבע מס 4 שהיא אחראית לרגשות שלנו בגדול , נשנעת על אצבע מס 5 יש משהו אצלך שדוחה את היצירה לצאת החוצה , מפעילה רגש הדחקה לעניין. יכול להיות שזה מבחינה מעשית של מיקום עבודה ובכלל החשק הכללי לעשות דברים או ליצר המין- חוסר חשק לפעילות מינית , קושי להכנס להריון, וכו'.. שתהייה שתנה טובה . אני :)

פירוט מלא של כל האצבעות

במיוחד עבורך אוהבת אני מקווה שתשימו את זה במאמרים
כל ההסבר ככה שאוהבת לא יהיה מצב שלא תדעי .
איבחון דרך האצבעות 1: אלמנט האוויר כולל בתוכו את כל האצבעות , מה אני חושב , מה האגו שלי , מה אני מרגיש , מה אני צריך , ואיך אני מוציא את זה החוצה אל העולם. והקשר שלי עם העולם . 2: במחשבה תחילה צריך לדמיין שהאצבעות משולות לאנטנות סלולריות כמו פלאפון סלקום אורנג . שקולטות ונותנות מידע . במידה והאצבעות כפופות או נשענות או לא ישרות זה אומר בעצם שהם לא יקבלו את מלוא האינפורמציה ויהיה בעוצמת השידור ואיכות השידור. מקום ביטוי לאלמנטים(היסודות) יהיה בחסר. 3: האיבחון על האצבעות נעשה בישיבה או עמידה ממבט מלמעלה . שהרגלים צמודות ששני הבהונות צמודים אחד לשני . האגודל = מודע. ככל שנרחיק לכיוון הזרת נגיע לתת מודע של האדם . 4: הבוהן היא המשמעותית ביותר היא הפוקוס של הבנאדם . היא זאת שמהווה לנו את דרכינו בזמן הווה . אדם שאין לו בהונות בשתי הרגלים מאבד בעצם את הפוקוס שלו על החיים ולא יכול ללכת כלל , כי אין פוקוס בחיים . (נכה פיזית). 5: הבוהן : אוויר בתוך אוויר מייצג את אזור הראש , מודעות , חשיבה , תפיסת העולם שלנו וכו' 6: אצבע 2 אוויר בתוך אש אני הפנימי שלי הצורך להביע את עצמינו באופן מיוחד לאותו אדם , האגו , היצירה מתוך עשיה . ( לפעמים יש מצב שאצבע 2 גבוהה במיוחד מהאצבע 2 שברגל השניה זה אומר בעצם מה שאדם יוצר לא תואם את מה שהוא באמת- כנ"ל לכל האצבעות . ) 7:אצבע 3 אויר בתוך אש בתוך רגש. ( אצבע חברתית ) . יחסים חברתיים בצורה מורחבת לא בצורה של אחד על אחד . כאן יבוא ליידי ביטוי איך אני משדר את עצמי כלפי החברה . מה אני מקבל מהחברה . זוהי אצבע מאוד שונה ומיוחדת מאחרות . ככל שנראה אצל אדם מסויים את האצבע הזאת קצרה בצורה דרסטית או ארוכה בצורה דרסטית משאר האצבעות דבר זה מודיע לנו על סוג של מחלת נפש. 8: אצבע 4 מיים רגשות כלפי הסביבה כלפי עצמינו וכו' . יחסים אישים אחד על אחד , חבר חברה בן או בת זוג . עומק הרגשות שקיים בנו , זרימת הרגשות שלנו כלפי החברה וכלפי עצמינו . החושים שלנו לאהבות שנאות ומה שבניהם . העומק הרגשי הכי עמוק שקיים בנו. הצגת רגשות לאדם וסבבתו. אזור בגוף בטן תחתונה עד שלפוחית השתן . 9: אצבע 5 אדמה מייצג את המיניות שלנו את הצורך שלנו למין מזון ממון , כלי הישרדות שלנו . כסף , משפחה , מסורת ,נשואין וכו' קשר תת מודע עם עצמינו ולצרכינו . אזור בגוף אגן ,רגלים . סיכום אזורי גוף: בוהן = ראש אצבע 2 = בית חזה עליון , לב, ריאות , גרון, מערכת החיסונית,(תימוס) אצבע 3 = בית חזה תחתון , סרעפת ותחילתה של הקיבה . אצבע 4 = כליות , שלפוחית השתן , קיבה , מעי הדק והגס. אצבע 5 =חלק האחרון של המעי הגס, האגן ועצמות הרגלים . 10: פרקים : לכל האצבעות יש שלושה פרקים רק לאגודל יש שני פרקים האגודל : פרק תחתון אדמה , פרק עליון אש ואוויר . פרק 1: פרק תחתון מדובר על הצד החושי , אנשים שהפרק התחתון שלהם צר דק וחלש קוראים לזה חוסר הגבולות . דוגמא אנשים שהיתה להם ילדות קשה , אנשים שלא היתה להם טריטוריה בבית ( אב או אם דמות חינוכית) סובלים מחוסר גבולות. פרק 2 : האש המוציאה לפועל היוזמת , היוצרת הצד הפרקטי של האדם וכו' פרק 3 : הפרק (העליון) הצד הרעיוני , המחשבתי , ( להזכרכם: לאגודל (אצבע 1) יש שני פרקים בלבד. ולכן אין את יסוד האש , אין את הצד הפרקטי הצד שמבצע ומוציא את היצירה החוצה הוא בכלל אינו קיים בה )לכן הבוהן היא כולה אוויר שניזון מאדמה ויש מחשבות וחיבור כלשהו לאדמה. כשאנחנו עושים אבחנה על האגודל ורואים שהפרק התחתון רחב מידי מהפרק העליון משמעו אדמה שחוקה . (אנשים שסובלים מבעיות פרקים האדמה שלהם שחוקה) מפרק עליון , מלא - זוהי אינדיקציה מעולה לדעת שראש מלא. אנשים הסומכים רק על הראש(שימוש יתר בחשיבה בהגזמה) עובי האצבעות: אצבעות שמנמנות לעומת אצבעות דקות : אצבע שמנמונת כפי שהסברתי קודם שייך &nbsp

חלק 2 לפירוט האצבעות

עובי האצבעות: אצבעות שמנמנות לעומת אצבעות דקות : אצבע שמנמונת כפי שהסברתי קודם שייך ליסוד האדמה אנשים אלה יהיו מאוד חושניים, אנשים כאלה יבחרו במעשיות הגיון מתוך הבנת חיים שאין דרך אחרת דוגמא לכך ( עובדי אדמה , חקלאים , גננים, איכרים, (דמות מפורסמת : רפול) ככל שהאצבע דקה יותר יש זרימת דם טובה יותר ואדמה בעצם שחוקה לאותו אזור . גובהם של האצבעות: כפי שהסברתי קודם( על אנטנות סלולריות ) ככל שהאצבעות יהיו יותר גבוהות אז בעצם הם יקלטו ויקבלו מידע אצבעות ישרות לעומת אצבעות כפופות. אצבע ישרה: עובדת במלוא הפוטנציאל שלה. (האנטנות זקופות שנמצאות במקום גבוהה) אצבע כפופה האינפורמציה שהיא מוציאה קטנה יותר. הבדיקה על מנת לוודא האם האדם ממצא את האלמנט או לא בודקים את יכולת ההרמה של אותו אצבע . ככל שיש פער גבוהה יותר ככה אותו יסוד לא בשימוש טוב . רק אצבע ישרה מגלה את כל הפוטנצייל לעומת אצבע לא ישרה ( הפוטנציאל של אותו אדם לא במיטבו ויכול להגיע לפוטנציאל יותר טוב. ( נאמר על זה , מכאן יש רק דרך עליה .)
שיער באצבעות: ככל שיש יותר שיער זה מראה לנו בעצם על זרימה טובה יותר של אותה אצבע , במקרה ויש פחות שיער בגב האצבע אין זרימה כמעט בכלל לאותו יסוד של האצבע . (לדוגמא באצבע 1 אין כמעט בכלל שיער אך לעומת זאת יש יותר שיער באצבע 5 זה מראה לנו על מצב שאדם כזה סובל משיטפונות בראש. כלומר אדם כזה מתחמם במהירות, קל להצית אותו בלי שום בעיה .) אצבעות נשענות: השענות אצבע מראה שהאצבע הנשענת זקוקה לתכונות של האצבע עליה היא נשענת. אצבע 1 על 2 : אנשים כאלה כל המחשבה שלהם מכוונת לעשיה אנשים בעלי אינטרס אישי , מה יצא לי מזה . אנשים שהמהות שלהם באה מהאגו האישי ממחשבה על העשיה . ( אנשי מכירות טובים ) רק אם יצליח להוציא אותה לפועל לשם צרכים פרקטיים אז הוא יממש את המחשבה. אין פה מחשבה טהורה מהיסוד שלה . מכאן אנו מבינים שהישענות של האגודל על אצבע 2 מחלישה בעצם את אנרגית הראש. לאנשים כאלה יהיה פחות כוח לעשות דברים חדשים כמו יצירה חדשה כי הם באים ממקום של מה יצא לי מזה החשיבה הזאת עובדת על הביקורת של האדם כלפי עצמו. אצבע 2 על 1 העשיה נשענת על המחשבה נוצר דיכוי עצמי שאדם עושה לפני שהוא חושב מה הוא עושה . אנשים כאלה חייבים לתת ביקורת לכל דבר שהם עושים ולהראות את כל הליקוים שהם רואים הכל למען עשיה . אנשים כאלה אוהבים לנתח, להסביר לנמק דברים מורכבים . ( מהנדסים, מאבחני אישיות, יועצים, וכו') (רוב המטפלים האלטרנטיבים). אצבע 2על 3 אנשים כאלה עושים הכל למען החברה בלי החברה הם לא קיימים הם מנסים כל הזמן ליצור ולעשות דברים כדי לזכות לאמון מצד החברה . אנשים כאלה לא יכולים לחיות בלי חברה בכלל כי אין להם תקשורת עם העולם . ( פוליטקאים) אצבע 3 על 2 אנשים כאלה סובלים מביטוי עצמי נמוך במיוחד אנשים כאלה למשל יעשו מסיבות כל הזמן רק כדי לרצות את החברה כדי לקבל יחס טוב מהחברה . והחברה די מנצלת אותם ! הם אלו שחייבים כל הזמן לרצות את החברה כדי לקבל ממנה יחס שהם שווים משהו . בתקופת הילדות שלהם הם כנראה סבלו מאהבה מותנת- אם תנקה את החדר תקבל סוכריה אם תלמד טוב בלימודים ניתן לך כסף אין אהבה טהורה. ולכן סובלים מחוסר ביטחון עצמי . אצבע 3 על 4 אנשים כאלה יספרו את כל הסודות הכי פרטים שלהם לחברה , הם ירבו במגע , להיות ממש דבוק אליך . אנשים כאלה חייבים את המגע כל הזמן לא רואים דרך אחרת . הם נוטים להסתבך ברומן בתוך עבודה גם מגע מיני וגם לא מיני ואינם לומדים לעולם את הטעות . טעות לעולם חוזרת ! אצבע 4 על 3 אנשים כאלה שחיים לפי דפוס מסויים שקשרים אינטימים חייבים להיות קשורים לקשרים חברתיים הם מרבים בקשר אינטימי בחברה . בשבילם הקשר החברתי יותר חשוב מאשר הקשר האינטימי (לא בהכרח מיני). אצבע 4 על 5 אנשים כאלה זקוקים לקשר רגשי שנשען על הקשר המיני והחושני אנשים כאלה מבטאים את הרגשות&nb

חלק 3 לפירוט האצבעות

אצבע 4 על 5 אנשים כאלה זקוקים לקשר רגשי שנשען על הקשר המיני והחושני אנשים כאלה מבטאים את הרגשות שלהם רק בקשר מיני הם חייבים מגע כל הזמן בשביל להרגיש שאוהבים אותם . צריכים כל הזמן שיחבקו אותם כדי שהם ירגישו שבאמת אוהבים אותם . (אנסים) 5 על 4 אלה אנשים שיכולים לקיים קשר פיזי רק אם הוא נמצא בתוך מערכת מלב אל לב. רומנטיות רומנטיקה, אין אצלהם בלקסיקון סטוצים וכו' הם חיים מתוך תחושה רומנטית ויהיה להם מאוד קשה להיות בקשר שהוא הוא לא על בסיס רומנטי . הם חייבים את החום את האהבה את המילה הטובה .ורק אז את הקטע הפיזי . מרווח בין האצבעות: ברגע שיש מרווח יחסית גדול בין אצבע לאצבע לדוגמא בין אצבע 1 לאצבע 2 אז זה אומר שאנשים כאלה המחשבה תעבוד לחוד והעשיה תעבוד לחוד. וטיפ אחרון על האצבעות- ברגע שאצבע 4 מסובבת בצורה קיצונית לכיוון אצבע 5 זה מעיד על דיסלקציה. ברגע שאצבע 5 מסובבת כמעט 360 מעלות זה מעיד על טראומה מאוד קשה (סוג של אונס או משבר מיני). וזהו בגדול אם יש שאלות אז בכייף אשמח לענות מקווה שקיבלת את כל התשובות לשאלות שלך אוהבת אך אני בטוח שעוד יהיו שאלות נוספות ככה זה הסקרנות לידע זה דבר שהמדע לא הצליח להבין חחחח
מחכה לתגובות ניתן לקרוא מאמרים שכתבתי ולעשות איבחון אישיות על פי צבע טעם ועונה דרך האתר שלי שלך עדי רפלקסולוג הולסטי

ד ו ל צ י

New member
היי עדי

קודם כל כל הכבוד על הפירוט, יפה ונרחב. רק מדהים אותי איך כל רפלקסולוג לומד דברים שונים לגבי דברים מסויימים .למה התכוונת שאמרת שאצבע מס 5 מסובבת כמעט 360 מעלות?? אינני מצליחה לתאר את זה :) ולגבי אצבע מס' 4 שמשתייכת אלייה בקו הכליות , הן בהמשך אורכה של אצבע מס' 2 ע"י פי הקיבה. הסבר לי בבקשה . תודה מראש ושנה טובה :)

אני ראתי דבר כזה

זה לא נראה מוזר אבל לא משנה ... לגבי השאלה שלך ממש לא הבנתי כלום !! תנסי לכתוב שוב בצורה יותר פשוטה . שלך עדי

ד ו ל צ י

New member
חחח מצטערת

על פי מה שלמדת היכן נמצאות הכליות ? בפירוט של האצבעות ולאיפה ששייכת את הכליות משו לא היה נראה לי.

הכליות נמצאות

באצבע 4 כי זה מרכז הרגשות , מרכז המים , אין מיים אין חיים , מרכז האנרגיה של האדם זה הכליות והם מאופינות באצבע 4 .

אiהבת

New member
תודה תודה תודה רבה ../images/Emo140.gif

על ההשקעה הרבה .. ועל ההסברים הרבים. כן קיבלתי את כל התשובות לשאלות שלי ואפילו יותר
לדעתי מה שעושה את הרפואה המשלימה לכל כך עשירה ומדהימה הן דרכי חשיבה/ גישות/ פילוסופיות שונות שכולן יחד חוברות לעולם שלם. ובהחלט אין סוף לרצון ללמוד ..זוהי השנה השלישית שלי ברפלקסולוגיה/ שיאצו וזאת רק ההתחלה. אוהבת רפלקסולוגית בכירה

למעלה