בודק טכני או מאפיין ברש''ת

בודק טכני או מאפיין ברש''ת

שלום לכולם, אני בתהליכי קבלה לרש''ת וכרגע מיועד לבודק טכני לפי מה שהבנתי, אמרתי שאני מעוניין להיות מאפיין אבל שאין לי בעיה לעשות את שני התפקידים אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום הזה נוצר בי הרושם שעבודת המאפיין משעממת יותר. אשמח מאוד אם יש אפשרות שמישהו יפרט קצת יותר על שני התפקידים השונים ועל ההבדלים בינהם מעבר לרמה הבסיסית(לבדוק תיקים או לבדוק דרכונים) בנוסף רציתי לדעת מה הקשר אם בכלל בין הבודק הטכני לבין עובדי המשקף של חברות הקבלן

רב התשובות לשאלותייך מסווגות ואין לפרסמן

רק דבר אחד כן אפשר להגיד:התרחק מתחום עובדי הקבלן כמו מאש.... בודק טכני(עובד רש"ת)מרוויח יותר,מקבל תנאים טובים יותר,וסיכויי קידום עומדים לרגליו. לא להתקרב לשיקוף(עובדי קבלן)רק אם אין ברירה בפניך,והודחת מכל הקורסים של רש"ת ואתה חפץ בכל מאודך לעבוד דווקא בנתב"ג

תודה רבה על האזהרה

לצערי אני עדיין מתלבט בין טכני למאפיין והעובדה שלא ניתן לקבל יותר פרטים מוקדמים מצערת אותי, אשמח לשמוע חוות דעת של בעלי התפקידים הללו ברמה הבסיסית של האם העבודה מספקת ומהנה ואיזה מבין האופציות עדיפה לדעתם

המשכורת ותנאי העבודה שווים ל"מאפיין" ול"טכני"

ל"מאפיין" אפשרויות קידום לבטחון בחו"ל,אם כ"מתגבר" ואם כעובד אלעל בתחנות חו"ל.

הלו הלו

למשקפים יש הסעות 24/7, והם מקבלים 26 לשעה. הרשות מקבלים מינימום עם אחוזים אחרי צהרים, לילה וסופ"שים... אז אם אתה עובד רק בקרים יש לך משכורת רעב

למעלה