בודק ביטחוני

levyaron2323

New member
בודק ביטחוני

יש לי את המיונים לבודק בטחוני שמתקיימים בכפר המכביה. יש לי מספר שאלות(עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובות וחלקן די ישנות ולכן אשמח לקבל תשובות עדכניות) 1. מה יש בעצם במיונים האלו? 2. מה התנאים כבודק בטחוני?(משכורת,משמרות,התחייבויות?) 3.איך האנשים שם? 4. האם העובדה שכרגע אני גר בחיפה תימנע ממני לקבל את התפקיד ובכלל אשמח לדבר עם מישהו שעושה את התפקיד תודה.

uselessid

New member
דיי כבר !

תחפש בפורום תשובות . וכן ,אתה גר בחיפה אתה לא יכול לעבוד שם ! שכח מזה .. ויום טוב .

uselessid

New member
ראיתי בדרושים של ידיעות אחרונות של יום שישי .

תסתכל שם יש שם מודעה .

אני אשתדל למצוא עת העיתון...

אבל מתי היה רשום שם שהמיונים נערכים? תודה מראש!!

uselessid

New member
לא זוכר , לא בבית לא יכול לבדוק ...

תחפש .. נראה לי שזה ב12 לדצמבר

הליכי המיון

חבל שלא ציינת איזה מיונים ומטעם מי-נמל התעופה או חברת כוח אדם לעובדי נתב"ג זה כך- ראיון באנגלית(שצריכה להיות טובה) ראיון בעברית אם עברת את זה אז מגיע השלב הבא: שיחה עם פסיכולוג ומבחן פסיכוטכני במחשב אם עברת גם את זה: ראיון אחרון לפני וועדה ואז חודש קורס התנאים הם טובים מאוד אבל תחצה את הגשר כשתגיע אליו בהצלחה

ארוך ומייגע אבל כדאי

האמת היא שכן-זה באמת די ארוך אבל זה משתלם-התנאים טובים התהליך אורך בערך שבועיים עם כל הראיונות והמבחנים אני לא יודעת בקשר לסלקטורים אבל ההליך בטח דומה

שבועיים מרגע שעברתי את המיונים?

ועד לתחיל הקורס? ודבר נוסף שלא הבנתי מה ההבדל בין סלקטור ובודק ביטחוני? תודה רבה מראש!!!

ניסיתי

תראי-אני בעצמי רק היום סיימתי את השלב האחרון של המיונים:ראיון הסוף של הבודקים. אני יכולה לומר לך שהתהליך לקח שבועיים מרגע הראיון הראשון ועד להיום. הקורס מתחיל בעוד כשבוע.

uselessid

New member
אין דבר כזה מיונים חוזרים

אלו מיונים נוספים , אם לא עברת תחכה שנה ואז תיגש שוב .. סלקטור = בודק בטחוני

ela100

New member
מה השכר &

והאם יש הסעות? מהי העבודה בעצם? תודה למי שעוזר

למעלה