בודקת אופציות

שירה765

New member
בודקת אופציות

שלום לכולם, (הבאנתי שיש פה הרבה מאד אנשים............:) רציתי לברר לגבי פנימיות שנה הבאה. מתי זה זמן טוב להתחיל לברר, עכשיו? אחרי פסח? ועוד דבר, בדרך כלל יש דרישה של תואר- או שנסיון בתחום מספיק? אם יש מישהו שרוצה להמליץ (או בהודעה אישית להזהיר:) אשמח לשמוע קצת איפה אתם נמצאים. אשמח לתגובה ויום טוף

הרבה אנשים זה יחסי

לפעמים יש פה הרבה אנשים, כשתפוז מתבלבלים ומפנים הנה את מועדון המעריצות של רן דנקנר. אם את רוצה להתקבל לפנימייה, אחריי פסח זה בד"כ הזמן להתחיל לחפש לתחילת שנה"ל הבאה. לניסיון יכול להיות הרבה יותר משקל מלימודים בתחום. לניסיון בחיים ובגרות אפילו יותר משניהם ביחד. אם תכתבי איפה ומה היית רוצה לעשות יהיה יותר קל לכוון אותך. צריך להבין שיש מגוון של פנימיות לפי גיל, לפי רמת פגיעה וסוג טיפול, לפי סוג המסגרת ועוד... בכל מקרה בהצלחה. (בשם "הרבה אנשים")

שירה765

New member
אז ככה

אני עוד לא סגורה על מה שאני רוצה. כרגע, אני חושבת על נוער גילאים ט'-יב'. אבל זה לא חייב בקשר למקום, הייתי רוצה מקום פתוח, כלומר ממש לא בתוך עיר ועדיף עוד יותר עם גישה סביבתית (כמו למשל נירים). לגבי רמת הפגיעה וסוג המקום אני לא כל כך סגורה ולא יודעת במה אני אהיה יותר טובה אבל אני חושבת שיותר חשוב צוות טוב ומערכת חזקה שפועלת בעקבות המניעים הנכונים מאשר דרגת הקושי וסוג המסגרת (בגדול אני רוצה נוער\ילדים בסיכון ). אשמח לכיוונון ותודה

למעלה