בודפשט בספטמבר

• פותח הנושא עב
  • פורסם בתאריך

עב

New member
בודפשט בספטמבר

טוב חברים, אחרי שחרשתי את ארצות הים התיכון, הגיע הזמן לנסוע ל"שם" ולראות מאין הגיעה משפחתי. אני בודקת אפשרות לנסוע לבודפשט בספטמבר. האם בד"כ מזג האוויר נעים בחודש זה? האם מישהו מכיר מלון סביר ולא יקר במיקום טוב? סביר = מלון נקי בלי כל מיני חדרי כושר, בריכה, כנסים וכיוצא באלה, איפה בכלל כדאי להתמקם? תוכלו לספר לי מה רמת המחירים שם? נראה לי שכאן כולם נסעו כמה וכמה פעמים, אז הבו עצות בבקשה, אני אשמח לכל אחת מהן... תודה למשיבים ושבוע טוב לכוללללללללללללם!

orlu

New member
הי עב,לטעמי בחרת בחודש מצוין

ממזג האויר אמור להיות טוב(כמובן לא לנוכח להנעשה באירופה יום) זהו זמן התיאטרון וכמובן האופרטות והאופרות שאולי יעניינו אותך יותר בדרך כלל אוקטובר גבולי נעים סתוי עד קר. בילוי נעים

Asafma

New member
אוקיי. אז ככה... ../images/Emo91.gif

מאחר ויצא לי להיות שם בדיוק בתקופה הזו (וכנראה גם אני אולי אקפוץ להונגריה בסביבות ספטמבר) אני יכול לומר לך שמבחינתי מזג האוויר הוא אידיאלי !!. הימים לרוב די נקיים ושמשיים ומזג האוויר קריר אך נעים (באיזור 15 מעלות). אני אישית מעדיף תמיד להגיע לשם בחורף, כשהטמפרטורות צונחות הרבה מתחת למינוס, אבל היי, זאת העדפה שלי. לגבי מלונות אני מצרף מס' לינקים לאתרים שאולי תוכלי להיעזר בהם. המלצתי היא באמת לא ללכת על מלונות גרנדיוזיים כאלה אלא על מלונות או בתי דירות קטנים יותר. השירות לרוב טוב, החדרים נעימים ונקיים והרבה יותר נעים לטעמי מאשר מלון גדול. כמו כן, צירפתי לך קישור לאתר של משרד התיירות של בודפשט. אתר די מקיף שאני בטוח שתוכלי להיעזר בו. לגבי אתרים ומקומות, קצרה הידיעה מלהרחיב בנושא אבל חיפוש ולו הבסיסי ביותר ברשת יניב תוצאות מרשימות שבהחלט תוכלי לבסס איתם ביקור כהלכה. בנודע לאוכל, מומלץ להצטייד בביטוח רפואי מקיף ביותר ואם אפשר אז מנוי לשח"ל ומכשיר א.ק.ג צמוד....
את מוזמנת לשאול את כל השאלות הרצויות ואשמח לעזור. הוריי בקשר הדוק (ניתן לומר אפילו יום-יומי) עם חברים בהונגרייה ואני בטוח שהם ישמחו לנדב טיפים מועילים. ואתר שגיליתי בזו השנייה ממש : Budapest Panorama. ממש ענק !! כל מה שקורה בבודפשט. תיאטרון,מוסיקה,מוזיאונים,פולקולור. נסיעה טובה....
...
...
...
...
... אסף

טומי*

New member
אסף ../images/Emo51.gif לך..הוספתי את הכתובות...

לעמוד הקישורים של הפורום

liti

New member
מלון איביז וולגה,

ישנו בו לילה אחד במהלך הנסיעה שלנו לשם באפריל. המלון נמצא בפשט, כ 10-15 דקות מקניון ה- WESTEND (הקניון צמוד לתחנת הרכבת המזרחית) ובאותו מרחק הליכה מכיכר הגיבורים הנמצאת בכיוון אחר. המיקום אינו מרכזי בכלל (להערכתי לפחות 40 דקות הליכה מהוואצי) אך יש מטרו במרחק הליכה. החדרים מרווחים (ראי תמונה), המיטה ענקית ונוחה, אך הריהוט מינימאלי ואין את הצ'ופרים שיש בבתי מלון בדרך כלל (סבונים, קרמים וכאלה), וגם מומלץ להביא מגבות כי המגבות שם קטנות. המחיר הוא בסביבות 250 ש"ח ללילה. ארוחת הבוקר במקום היא בתוספת של כ- 40 ש"ח לאדם אך לטעמי היא מיותרת- עדיף בכסף הזה לקנות משהו בחוץ, בטוח יהיה יותר טעים. ההמלצה הכי טובה לנסיעה כזו היא פשוט לקחת דיל של טיסה ומלון, ואז תוכל לקחת מלון ברמה יותר טובה ובאיזור יותר טוב במחיר סביר יותר. בספטמבר לפני החגים דיל כזה אמור לעלות להערכתי כ- 2000 ש"ח לאדם עבור טיסה ולינה במלון, ויהיה יותר זול מטיסה ומלון בנפרד (אלא אם כן את מעוניינת לנסוע באל על שאז אין דילים).

גם אנחנו נוסעים בספטמבר!

(כנראה כל הטובים עושים כך). קישור לאתר ענק בו כל אחד יכול למצוא כל דבר כמעט החל במקומות מגורים, אוכל, בידור ועד לוחות זמנים של כל מערכת תחבורה אפשרית. כאשר חיפשתי את ה"צימר" בו אנחנו נשהה באזור Eger נעזרתי באתר הזה.

עב

New member
הי, סבא יעקב

תודה על האתר. שלחת לי אותו בעבר, והדרכת אותי איך לאתר מקומות על המפה. מאז אני מאתרת מקומות לפי ההנחיות שלך, בלי להבין אף מילה! לגבי הנסיעה, אני חרדה מכך שאני לא מבינה את השפה המקומית והכל נראה לי מסובך כל כך! אין לי מושג ממה נובעת החרדה, הרי בכל הארצות בהן ביקרתי לא הבנתי את השפה המקומית ותמיד הסתדרתי יפה. יש לי 3 שבועות להתלבט, אחר כך יהיה מאוחר מדי.

ok45

New member
מלון

המלצתי בעבר וממליצה גם לך מלון K.K. OPERA נמצא מאחורי בניין האופרה כ-10 דקות הליכה מואצי, מלון נעים מאד חדרים מרווחים מרוהטים יפה מאד, ארוחת בוקר טובה ואפשר לאכול גם ארוחות אחרות בלובי המלון ולגבי מחיר אין לי מושג. אנחנו "חרשנו" את כל העיר ברגל כשנקודת היציאה הייתה ממנו. חשוב לציין שיש להם סידור עם מוניות ואז מחירן הוא סביר בהחלט ולא עושק כמו ה"חפרים".

ובקשר לשפה הקשה,

חוקי הקפיטליזם הכריחו את נותני השרותים בכל העולם למצוא שפה משותפת עם אלו שמוכנים לשלם בעד השרות. באיטליה ניהלתי משא ומתן עם גברת לא צעירה שדיברה אילקית פחות או יותר רהוטה, על 2 חדרים ל 4 אנשים ל 2 לילות. היא אמרה מה שרצתה, אני את מה שאני רציתי, בסוף שנינו היינו מרוצים.

lb155

New member
אוקיי לדעתי

הכי טוב שתקחי את מלון "טברנה" הוא סבבה של מלון לא יקר הוא 4 כוכבים ונראה 5 והוא ממוקם בואצי שאין יותר טוב מזה וגם קרוב מאוד לגדות הדונה

dinakl

New member
מלון גולדן פארק

אני הייתי במלון גולדן פארק. המלון ממוקם באזור פשט ברובע השמיני BAROOS TER 10 ליד תחנת רכבת קלטי מנסה להוסיף אתר על בתי מלון בבודפשט מהשטיח המופף פרטים על מלונות. דינה

dinakl

New member
הקישור השני-פרטים על....

לא נפתח ישירות בדף הנכון. צריך לבחור בדף למעלה-היעד-בודפשט לרשום תאריך-קרוב להיום ויופיע רשימת בתי מלון דינה

TAVERNA - ברחוב ואצי...מקום אהוב

אלי...רגילה בחיי היום-יום שלי, שגרה במרכז, ובבודפשט זה המקום, שבמרכז הסתובבויות שלי...נכון, אני לא נוסעת לאתרים תיירותיים, אם כי משהו חדש, ומהמלון הזה מגיע לכל מקום צ'יק-צ'ק....לא הכי זול, אבל רווח בזמן ובנסיע מאזן את המחיר, ביחס לאחרים בקטגוריה שלו. כאשר נסעתי עם משקיעים ישראלים, גרתי במלונות המפוערים ביותר...לא חסרים לי, המלון הזה נחמד, לא לנובורישים...אבל במרכז של המרכז!

liti

New member
טברנה ../images/Emo26.gif

יופי של מלון. מאוד נהנינו להתארח בו וממליצה מאוד!

למעלה