בודי מסאז'

DJ FuN

New member
בודי מסאז'

שלום לכולם, עו כמה ימים יש לחברה שלי יומולדת, ואני מעוניין לעשות לה בודי מסאז', הייתי רוצה לקבל את עזרתכם, באיזה תכשירים כדי להשתמש? האם יש מקומות מסוימים שיותר כדי לעשות? וכו'. תודה לכל מי שיעזור :) נתי

0 אור 0

New member
בודי מסאג' זה ממש קשה

ואני גם לא בטוחה שהבנות נהנות מזה, כמו שגבר נהנה כשבחורה עושה לו. מה דעתך להסתפק בסתם עיסוי נעים ואוהב? לגבי מקומות אינטימיים זה בינך לבין חברתך, אבל באחריות אם תעבוד הרבה מאד על כפות הרגלים (עד הברך), הגב, הצואר והכתפים - עשית לה את היום

0 אור 0

New member
בוי מסאג הוא באמת אירוטי אבל מה

שמאפיין אותו זה שמבצעים אותו עם כל הגוף (שדים, ישבן ועוד חלקים נבחרים) - למען האמת נקלעו לידי 2-3 סרטים כאלו בזמן שחיפשתי סרטי עיסוי, ואני חייבת לומר שהתלהבתי מאד מהאקרובטיות והכושר הנדרשים למבצעת (מזל שאני נצמדת לעיסויים יותר מסורתיים)

DJ FuN

New member
זה לאו דווקא בודי מסאז', אלא

אני רוצה פשוט לפנק אותה .. שהיא תרגיש הכי בעולם... כי זה יומולדת 20 שלה..... יש המלצות?

0 אור 0

New member
אז תלך לפי המלצתי למעלה

שמן עיסוי בריח טוב שאהוב עליה (עדיף לקנות תערובת מוכנה שהריח הדומיננטי למשל פצ'ולי או יסמין) כפות רגליים המון המון המון זמן גב, כתפים ועורף המון זמן אין אשה שלא תיפול לרגליך אחרי זה (חוץ מכמה שלא אוהבות שנוגעים בהן)

עיגולית

New member
אל תהיה כל כך רציני , די.ג'י fun

כך את זה בפאנניה... פשוט תחשוב מה היה כיף בשבילך, תוסיף לזה קצת הקשבה לגוף שלה ואם זה גם כיף לה, ונראה לי שיהיה לכם ערב סבבה. תקרא לזה "די ג'י מסאז", מי יודע אולי פעם עוד נשמע עליך. בהצלחה.

חן M

New member
לא סתם די ג'יי מסאז'

די ג'יי FUN מסאז' !!!

למעלה