בודהה בורגרס

בודהה בורגרס

אז אתמול ביקרתי לראשונה בבודהה בורגרס לאחר ציפייה ממושכת מהיום שהפכתי לטבעוני לפני כחודשיים. אין לי הרבה מה להגיד על האוכל שם, כי אכלתי רק בודהה בורגר, שהיה חביב וקליל. הקציצה עצמה עשויה מעדשים, פטריות ואגוזים, ובכלל לא דומה בטעמה לבורגר אמיתי, אבל זו קציצה טעימה ובתוך לחמנייה עם רטבים זה כבר מרגיש יותר דומה. הבורגר הרגיל (25 ₪) לא כ"כ משביע, אני ממליץ לקחת את הבורגר הגדול (33) שזה בעצם עוד קציצה. מעבר לאוכל, די התאכזבנו: אין מלצרים (משלמים בקופה ומתיישבים) אבל נו מילא. המקום נראה מאוד מוזנח, הספות שיושבים עליהן מלאות בכתמים, מזנון הסלטים לא מסודר ולא אסתטי (אני בטוח שהאוכל טרי אבל זה נראה כאילו עבר שם טורנדו). לגבי התפריט וזו נקודה שמאוד הפריעה: הוא מאוד מבולגן, המון מנות בלי שום סדר הגיוני. יש טבלאות ערכים תזונתיים וזה מעולה, אבל הטבלאות מפוזרות על פני התפריט בלי קשר למאכלים (למשל, אם הבורגרים מופיעים בעמוד 2 בתפריט, אז הטבלה של הערכים התזונתיים שלהם מופיעה בעמוד 7, ובעמוד של הבורגרים יש את הטבלה של הערכים התזונתיים של הסלטים), ככה שעל כל מנה שאני מתלבט לגביה אני צריך להתחיל לחפש את הטבלה שבה היא מופיעה. גם לא כל המנות מופיעות בטבלאות הערכים התזונתיים, ולא ברור למה. כמה קלוריות יש בפיצה שלהם? אין לדעת. חוץ מזה, הופתעתי לגלות שפסטה פומודורו מכילה לא פחות מ-1,040 קלוריות! פומודורו! (רוטב עגבניות). לא ברור לי על מה ולמה. אולי זה רק אני שחשבתי שפסטה ברוטב עגבניות לא אמורה להיות כל כך משמינה, או שאולי המנות שלהם ענקיות (רשום שם שזה 450 גרם, לא יודע אם זה גדול או לא). לסיום, אני רק רוצה לומר שבסה"כ מסעדות טבעוניות זה דבר מבורך וההערות פה מופנות לבעלים כביקורת בונה.

pix37

New member
גם אני התאכזבתי שם

מקריאת הביקורות בפורומים הצמחוניים והטבעוניים ברשת ציפיתי לגדולות ונצורות ובפועל התאכזבתי. האוכל פשוט לא היה טוב מספיק. החברה נחמדים, אין לי בעיה עם השרות החצי עצמי, ואפילו הסתדרתי לא רע עם התפריט, אבל בשורה התחתונה - אחרי המניפסטים המוצדקים מאוד האוכל לא היה טעים. נקווה - שיפתחו מקומות נוספים שיכריחו את הבודהה להשתפר.

על איזה סניף מדובר?...אני הייתי רק באבן גבירו

גבירול ושם זה יותר כמו "דוכן" מאשר מסעדה.... שמעתי שהשוורמה שלהם מעולה.... לגבי הספטה זה באמת מוזר אבל מדובר במנה גדולה יחסית לאדם....בחבילה שלמה יש בדכ 500 גרם....

alma fa

New member
המון שנים לא אכלתי שם

אני מכירה את בודהה בורגר מהסניף המקורי, שהיה בנישה צדדית מטר על מטר בדיזנגוף בין הכיכר לסנטר, המיקום הנוכחי (מניחה שהתכוונת ליהודה הלוי אותו מתפעל הוגה המקום, יש עוד סניף בזכיון באבן גבירול) מכיוון שהראש של המקום קצת מוכר לי ומכיוון אתה טבעוני והמקום כן יכול לענות לצרכיך ולא כדאי לעצור את הנשימה עד שיפתחו מתחרים שיכריחו אותו להשתפר, (בכל זאת, הביקוש מוגבל) הרגשתי צורך להמליץ, אם אתה יכול, לנסות לתפוס ראש אחר, הודי או משהו בכיוון, בעניין של דברים כמו סדר התפריט. תהיה פרקטי- האסתטיקה של בר הסלטים- פשוט אם אתה רואה שנגמר משהו שאתה רוצה, תבקש ויוסיפו במטבח. קשה לשמור, במקום מהסוג הזה על מכולות נירוסטה של כל מיני נבטוטים ושווארמה מסייטן שיראו לכל אורך היום כמו קינוח צרפתי בעוד העובדים עסוקים בין הכנת מילקשייק עלים לטוסט סויה..
(זאת באמת לא 100% מסעדה ולפי מה שאני מבינה גם לא מתיימרת להיות, זה יותר מן חדר אוכל אורבני קואופרטיבי, הוגן אבל לא מסובסד, לשוחרי מזון מזין, אם הבנתי נכון את הראש) אני יכולה להגיד לגבי הבעלים, אריה, שהוא אידאליסט אמיתי, לאו דווקא איש קל אבל הוגן ועושה את הדברים לא בשביל כסף (אם כי הוא צריך להפעיל את המקום וזה דורש התנהלות כלכלית, כמובן) בזמנו כשהוא היה מכין סלט (הפייבוריט שלי- סלט מרובה אצות עם טופו מעושן, קשיו, נבטים ומלפפון ברוטב מיסו עם שמרי בירה בזוקים מעל
) תוך הרצאת חשיבותו של כל מרכיב ומרכיב, ומפטם את הממתינים תוך כדי בקרקרים (טעימים!) מפשתן ופסטו. אם יש לך זמן וסבלנות, אתה תמיד יכול ליצור איתו קשר במייל דרך האתר או במקום, הוא בוודאי יהיה מעוניין לשמוע מה שיש לך להגיד, אבל הוא לא 'מסעדן' (איש מחשבים שעשה הסבה מקצועית כדי לגרום לאנשים להזין את גופם טוב יותר, אם אני זוכרת נכון) אלא איש עקרונות מהסוג שכבר בקושי מייצרים, ואני מניחה שהחוויה שהוא עובד עליה היא בעיקר תזונתית וארוכת טווח, ולא משהו כמו מקום מענג לבילוי משפחתי של פעם בכמה שבועות.. דבר שני, לאוכל מהסוג הזה לפעמים לוקח זמן להתרגל ולחבב. אני למשל צורכת יותר טופו וטמפה מאשר בשר למרות שחזרתי לאכול בשר כי הם יותר טעימים לי לא כתחליף שמזכיר בשר, אלא כשלעצמם, אבל לוקח זמן עד שהטעמים משתנים, וגם ה'חשקים' לאוכל מסוג כזה או אחר. בהצלחה עם הטבעונות ורק בריאות!

אני אוכלת בסניף שלהם ברעננה

(הנקרא שיבולת) התפריט מצומצם יותר מזה שבת"א אבל טעים ונחמד וכיף ללכת לשם, והם גם מקבלים סיבוס. לא יכול להיות שזו כמות הקלוריות בפסטה פומודורו שאני אוכלת שם
הולכת לבדוק...

אמאל'ה

קערה של פסטה פנה מקמח מלא עם רוטב עגבניות, מה כבר יכול להיות שם שמביא את זה לערכים קלוריים כל כך גבוהים ?

למעלה