בודהא היי

בודהא היי

כן שוב שבוע חדש עם הרבה קושי והרבה רצון לעזוב.אני מוכרחה לציין שנאי די שוקלת ברצינות עזיבה מהסיבההפשוטה שכולם שם רזות ולא שמנות או שהן אנורקסיות או שהן בולמיות בכל מקרה לא שמונות אני ממש לא מרגישה שייכת לתחום וגם הן עושות תחרות מי יותר חולה ממי זה פשוט חמור מאוד ומראהעד כמה שהן חולות. אני לא יודעת מה לעושת אני מחפשת לי אולי מסגרתת אחרת יש לך הצעות מה את חושבת???????? תעזרי לי בבקשה כל היום היום בכיתי כבר אין לי כח לזה...

היי רונה....

הבנות מתחרות במי יותר חולה?!!? זה נורא... חברה שלי יצאה מאישפוז... כל הבנות שהיו איתה אף אחת לא יצאה בריאה מהמחלקה... אני שולחת לך הרבה כוח, ומורידה בפנייך את הכובע, על הרצון להחלים על ההתמודדות היומיומית עם המחלה בסביבה חולה.. מעריכה אותך. אני.

רונהלה היקרה

אני מבינה את ההיתלבטות בקשר לעזיבה.... אני חושבת שזה נובע בעיקר מההרגשה האין לכם מכנה משותף. אני צודקת? מסכימה איתך שהתחרות הזו בין הבנות מי יותר חולה ומי יותר רזה אכן מקשה. בעיקר על הבנות המתחרות. זה מפריע מאוד להחלמה, ורק ניסחפים יותר פנימה. עברתי את זה....ושקעתי כל כך עד שהעבירו אותי למחלקה סגורה. אבל מה שאני רוצה להגיד לך, זה שאם את שלמה עם הרצון לטפל בעצמך - זה המקום. שם באמת יתנו לך את העזרה המיקצועית. אז נכון, זה נורא קשה... עם המון ירדות ועליות....אבל נצלי את זה שאת לא מתחרה איתם. החליטי לך שאת נלחמת בשביל ההחלמה שלך. ולא משנה מי ומה מסביב. וכמו שכתבה לך תגל, יש דברים משותפים. לא סתם שמו את כל סוגי הבעיות תחת קורת גג אחת. ונכון שקשה לראות את הצד ההפוך על כל בעיותיו... אבל רק תגידי תודה שאת לא נמצאת מהעבר השני, עם כל הלבטים והבילבול מה נכון לעשות...התחרות הזו נובעת מהבילבול בין המחלה להחלמה. שנים ראיתי את המטרה שלי כירידה במשקל. ולא היה לי איכפת מה אומרים הרופאים. לקח לי המון זמן להבין שאני נלחמת בעצמי ושמה לעצמי מחסומים ומוקשים בדרך. והמלחמה שלי צריכה להיות במחלה - ולא במי שמנסה לעלות אותי במשקל. מזו נובעת התחרות. והמחלה הזו נורא מדבקת...אם רוצים ואם לא. אני מאמינה שלך הדרך ברורה וידועה. ואת לא מבולבלת ומתלבטת מה נכון לעשות. ואת לא מרגישה שעלייך להילחם ברופאים. ראי בזה נקודה מחזקת.יש לך מיקדמה על שאר הבנות שם. את הגעת מתוך החלטה להבריא, ואף אחד לא יסיר אותך מהכוון שאת החלטת ללכת בו. ואף תחרות לא תבלבל אותך. תהי חזקה, יקירה. את באת להבריא ואת תעשי זאת מהר בהרבה מבנות אחרות שם... כי את יודעת בברור מה הכיוון הנכון. אוהבת אותך ועומדת תמיד מאחורייך שלך מאיה

למעלה