בודד ולבד

gadi21

New member
בודד ולבד ../images/Emo10.gif

יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות. אני בן 21, לא עשיתי צבא. אין לי הרבה חברים בכלל, הרבה התרחקו, בעיקר בגלל שהם היו בצבא ואני לא. אני עובר בקרוב לעיר אחרת, אני רוצה להתחיל מחדש הכל. חיים חדשים... אבל אני מפחד שיהיה לי קשה, מבחינה חברתית. איך מכירים אנשים חדשים? אני אגיע לשם, לא אכיר אף אחד... עוד יותר ארגיש בודד ולבד. בלי חברים, בלי אנשים לדבר איתם. מה, סתם ככה לצאת בערב לבד? אני לא יודע. זה לא שקשה לי לדבר עם אנשים או משהו כזה, אבל זה יהיה משהו שהוא לא נגיש... אני מרגיש שכולם סביבי ממשיכים הלאה, ואני תקוע בעבר... מסרב להרפות ממנו. בבקשה תעזרו לי, מה אני יכול לעשות?

טל קר

New member
אל חשש. אם אין לך בעיה להתחבר

הנגישות תתאפשר. כי גם במקום החדש תהיה בכל מיני מסגרות. הרי תעבוד ו/או תלמד נכון? אז תכיר אנשים חדשים גם בעבודה וגם בלימודים. חוץ מזה, כמו שמכירים בנות זוג, אפשר גם להכיר חברים. למשל, דעה פוליטית יש לך? כי יש מפגשים פוליטים לכל מפלגה. הולכים שם ומכירים אנשים וכבר יש מכנה משותף איתם. תחומי ענין יש לך? כי אם אתה פותח את "עכבר העיר" או את המקומון הרלוונטי, אתה יכול לראות הרבה הרצאות בכל מיני נושאים. אתה הולך לשם, וכבר אתה מוקף אנשים שיש לכם אותו תחומי ענין. אתה אוהב בע"ח? אתה הולך להתנדב בסניף של העמותה המקומית, וטראח מגלה שאתה מוקף עם הרבה אנשים עם לפחות תחום ענין משותף אחד. גם דרך האינטרנט אפשר. אתה בוחר פורום לפי תחום הענין שלך, ורואה עם מי מתאים לך להתחבר. וגם דרך האי סי קיו אפשר. החבר שלי לא מצא רק בת זוג דרך האי סי קיו (אותי) אלא גם כמה ידידות שאנחנו עדין בקשר איתן, והן הפכו לחברות משותפות. נ.ב. אפרופו לצאת לבד, יש סיפור על החברה הטובה של אמא שלי (עוד מהיסודי), שתמיד היתה יוצאת לסרט רק עם מישהו אחר, ובדר"כ אמא שלי היתה באה איתה. יום אחד אמא שלי הבריזה לה, והיא נאלצה ללכת לבד. ופגשה שם מישהו שגם בא לבד. אז הם ישבו ביחד. ועכשיו יש להם שני ילדים ולמעלה מעשרים שנות נישואין.

למעלה