בודד בזוגיות

ya-sh

New member
בודד בזוגיות

מישהי מוכנה להסביר לי איך זה שאני נשוי באושר, ובכל זאת מרגיש בודד!? י.

אני מוכנה לנסות להסביר.....

כתבתי את זה לפני כמה ימים . זה לא מספיק לאהוב,חשוב גם להראות כמה אתה אוהב. כל מה שנדרש כדי למלא את הריקנות שיש לך זה חיבוק , חיבוק אחד ויחיד של אהובתך , והריקנות והבדידות שלך תעלם. נסה להנות מכל רגע , לפני שהוא חולף זה לא אומר שאסור לשאוף ליותר אבל צריך לשמור על מה שיש אף פעם אל תחמיץ את ההזדמנות להגיד למישהו שאתה אוהב אני אוהב אותך. אני אוהבת שרון

madam

New member
זוגיות ואהבה

שרונה חמודה מסכימה עם דבריך ברעיון . אבל לטנגו צריכים שניים . ישנם גם המצבים שבן/בת זוג לא יודעים לקבל , להבין . חומר למחשבה שרונה ... שלך א.

perachan

New member
אושר.....

האושר הוא עדיין לא מלא אצלך כדי שייתמלא עליך פשוט...לדעת להיות חבר חבר של אישתך.....פשוט ככה לפני הכל תהייה חבר טוב חבר אמיתי פתוח ...ואוהב... תאמין לי ....הבדידות תחלוף לך מהר פשוט תהייה אמיתי עם עצמך......אולי אישתך בכלל לא חברה שלך??

לילית*

New member
נשוי באושר?

אז אולי אתה לא נשוי באושר!!!!!! ואתה פשוט לא מודע לעניין. בעיניי, אין דבר כזה נישואים מאושרים תבדוק את הזוגיות שלך ותבדוק את עצמך, אולי כך תמצא את התשובה. חוץ מזה - תגדיר אושר! אצל כל אחד אושר מתפרש אחרת. שיהיה לך בהצלחה

oferco

New member
החיים לא כפי שרואים H-)H-)

יש לי מעט מושג על התחושות שלך מכיוון שאני כמעט באותה סירה בעלי לא מתרוצץ סביבי ודואג לשלומי 24 שעות ביממה. אבל אני חיה חיי שגרה ולא מודאגת מזה. וכך מתגלגלים השנים (12)בנישואים רגילים לחלוטין עד שיבוא גואל!!!

D***

New member
בודד ?!

אנחנו חושבים שאנו מאושרים... אולם חסר לנו משהו, ללא ספק.

למעלה