בודדה בישראל

יפה7

New member
בודדה בישראל

שלום לכולם, זוהי הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ואני שמחה שנתקלתי בו, כי לא היה לי עם מי להתייעץ, ונראה כאילו זה מקום מאוד מתאים לקבל כיוון. הייתי בטיול בארה"ב לפני כחודשיים והכרתי בחור אמריקאי לא יהודי. היה קליק חזק ויצאנו מספר פעמים והמשכנו לשמור על קשר מאז חזרתי לארץ. היום אנחנו בקשר יומיומי ואני מתגעגעת אליו בטירוף. מצד שני שמעתי על המון סיפורים שבהם קשרים מעורבים לא מצליחים לאורך זמן ואני צריכה להחליט אם לעזוב את הארץ בשבילו, משמע לוותר על עבודה מצויינת שאני אוהבת, משפחה מקסימה והמון חברים בשביל אהבה שלא בטוח שקיימת בכלל
מה עושים?

tokit

New member
עושים חושבים..

ברוכה הבאה.. קשה מאוד לקבל החלטה במקרים כאלה וצריך ללכת אחרי הלב. איך מחליטים?? לוקחים חופש מהעבודה, נוסעים אליו שוב לכמה שבועות, מזמינים אותו לבוא לביקור בישראל ולאט לאט מקבלים כיוון. כמובן שבביקוריך אצלו את יכולה לבדוק אפשרויות תעסוקה, למקרה ו.. לדעתי הסיכוי של קשר מעורב להצליח זהה לסיכוי של כל קשר אחר להצליח. הקושי העיקרי הוא שמישהו מהשניים צריך לוותר על המון.. הרבה הרבה בהצלחה!!

אלוניס

New member
מסכימה עם טוקית ועוד טיפה

עידן האינטרנט מאפשר לשמור על קשר מאוד טוב עם אנשים בארץ. תוכנת סקייפ למשל בשילוב עם מצלמת וידאו תוכל לאפשר לך לדבר איתו או עם בני המשפחה כשתהיי שם בכלום כסף. עניין העבודה גם כן ניתן לבדיקה. לא רק לבדוק אופציות שם מבחינת רשויות ההגירה ומקומות עבודה פוטנציאליים. אני למשל עזבתי מקום עבודה שבו היו מאוד מרוצים ממני. אין לי כלל ספק שאם ארצה מתי שהוא לחזור לשם יקבלו אותי בשמחה. אם מערך היחסים שם מאפשר לקבל מהם המלצה יפה בשפה האנגלית ויש עם מי להתייעץ - כדאי לנסוע באחת החופשות הגדולות לארה"ב, לבדוק אם אכן יש שם אהבה ששוה את הבלגן ואז לבדוק מה קורה אם לא הלך למשל, ואת חוזרת אחרי שישה חודשים. אם לא שואלים לא מגלים. משפחה תומכת חשובה מאוד כשעושים כזאת החלטה. כי זה חוסך הרבה כאבי ראש של מה לקחת, מה להשאיר ויש מישהו אמין שיטפל בכל מיני דברים כמו דואר וביטוח לאומי. שיהיה בהצלחה.

אלוניס

New member
../images/Emo163.gifוקצת על עצמי - חדשה פה

אני כותבת בעיקר בפורום ישראלים בחו"ל ופורום גרמנית ותרבות גרמניה. שמי אלוניס, בת 33 עוד מעט, גרה בצפון גרמניה. בעלי גרמני, גרנו יחד בארץ שנתיים, התחתנו בקפריסין. אני בגרמניה 3 חודשים ומאוד נהנית כאן.

ayala26

New member
ברוכה הבאה

היי אלוניס, ברוכה הבאה קראתי גם בבלוג שלך (כשעוד היה לי זמן לקרוא
) -
כתוב יפה ומאוד מהנה.

ayala26

New member
ישנה בהמשכים..

אבל טפו טפו טפו
לא מתלוננת - מאז שהתחלתי לשתות את התה-אניס
גם דנזל וגם אני ואבא של דנזל (וגם השכנים
) ישנים טוב יותר.

yaelli10

New member
היי -

שמחה שהצטרפת. מודה שקראתי בבלוג לפני כמה חודשים. אין ספק שיש לך כשרון כתיבה מופלא.

אלוניס

New member
../images/Emo9.gif

תודה על קבלת הפנים החמה! קצת לא נעים לי כי זה בעצם שרשור עזרה למישהי אחרת. כל כמה זמן עושים פה שרשור היכרות? זה ממאי מאוד מרגש. קוראת אותו בהמשכים.

yaelli10

New member
היי, וברוכה הבאה

אז בודדה את לבטח לא. הפורום הזה הוא הוכחה שיש עוד במצב שלך. חששות לא מעטות מלוות כל קשר זוגי. אני זוכרת שגם לי נגנבו שמועות כמו אחוזי הגירושין של זוגות מעורבים הוא גבוה מאוד. קיבלתי גם עצות לא מועילות מאנשים טובים וכו' וכו'... מה שאני אציע לך יהיה נדוש אבל אני הלכתי לפיו - תלכי אחרי הלב שלך וקחי בחשבון שהאהבה לא תמיד נמצאת מעבר לפינה. פשוט וקל זה לא בהחלט לא. לפני שבע ומשהו שנים עזבתי עבודה עם קריירה מבטיחה, ארזתי שתי מזוודות והצטרפתי לאהובי. היום אני יכולה לאמר שאני בשום פנים ואופן לא מצטערת על הצעד שעשיתי. את מוזמנת לקרוא במאמרי הפורום סיפורים נוספים.

ayala26

New member
ברוכה הבאה

זה בהחלט המקום המתאים - פה לא תהיי בודדה. אין לי כל כך ידע בסטטיסטיקה אבל העיצה שלי היא: *לא* לוותר על עבודה מצויינת, משפחה והמון חברים אם את לא בטוחה שהאהבה קיימת. אם האהבה קיימת זה כבר משנה את התמונה - אצלי זה היה להתגעגע לחברים ולמשפחה לעומת להתגעגע לגבר שאני אוהבת. השני היה בלתי נסבל ולכן בחרתי לעבור לגור בהולנד ולהתגעגע (קצת
) לחברים ולמשפחה ולהיות איתו כל הזמן.

יפה7

New member
תודה רבה../images/Emo20.gif

אתם ממש עודדתם אותי נראה לי שאקח כמה עצות איתי ל
בכל מקרה לא אוותר על אפשרות ל
, בטח שלא בשביל עבודה או חברים שאפשר למצוא בכל מקום... מקווה שלא אמצא את עצמי עם
... תודות מקרב לב

Ronit FL

New member
ראיתי שהפנו אותך לפורום הזה

ושמחה בשבילך על התגובות החמות שקיבלת ושאת רואה שיש כאלו שעשו זאת והם מצויים בצד המאושר והשלם של החיים. בהצלחה

Nayeli

New member
קודם כל תעצרי ותנשמי עמוק../images/Emo13.gif

לא צריך ישר לקפוץ למים, מותר לך גם לעצור להרגע ולבדוק אם את באמת אוהבת אותו או לא. אף אחד לא אומר לך לזרוק את הכל ועכשיו לעבור לגור איתו. אני לא מאמינה שמישהו מהזוגות בפורום ישר אחרי הפגישה הראשונה ארז את המזוודות ועזב את ישראל (לדוגמא, יש כאן גם כאלו שבאו לישראל עבור בני/בנות זוגן). בן זוגי היה בישראל 5 פעמים, שבוע כל פעם, וכן פעם נוספת של חצי שנה. אם את רוצה לדעת אם את באמת אוהבת אותו (אולי את רק מאוהבת במקום ממנו הוא בא?), אין שום סיבה שתקומי ותעזבי את העבודה והמשפחה מיד. תדברי איתו, תבקשי ממנו לבוא לביקור או שתנסי לבקר אותו לשבוע ותראי מה קורה. זוגיות בין יבשתית היא זוגיות קשה, ואת חייבת לעצמך את הידיעה אם את אכן מוכנה להשקיע את כל המאמץ כי את באמת אוהבת אותו או לא.

למעלה