בוגרים רגשית?????????

מה יא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

OhpR

New member
וואו... אתם ממש מושפעים מפיקים, הא?../images/Emo6.gif

mjlk

New member
כולנו.. לא? XD

למה נראה לך שאני מאוהבת בסיריוס ורמוס??. בגלל איך שהם מתוארים בספר?? ל-א

OhpR

New member
חח.. כן,../images/Emo4.gif

אני מודה שגמאני מושפעת מעט... כלומר, עוד ליפני שהתחלתי לקרוא פיקים שנאתי כ"כ את מאלפוי, אבל אח"כ, לאט לאט שמתי לב שאני קוראת לו דראקו... ותוהה, אולי הוא בכלל טוב... מאוהב בג'יני או הרמיוני...
ואז אני תופסת את עצמי בידיים ודופקת את הראש 3 פעמים בקיר וזה עובר... מאלפוי עדיין מגעיל!!!

אבל תודי שמאלפוי

והרמיוני פשוט מושלמים בייחד (הושפעתי גם מפיק שקראתי מזמןןןןןןןן) *הולכת לצרף עוד תמונה*

מתי צילמו את התמונה ???

ותאמת הם דיי מתאימים בגלל שמאלפוי והרמיוני כל הזמן רבים מה שמוביל לאימרה הידוע "מי שרב מאוהב "

Gummy Bears

New member
זו לא הסצינה בה

בקביק מוצא להורג והרמיוני בוכה על כתפו של רון? כי מאוד זכור לי שזה משם, והרקע מאחוריהם מאמת את דברי. אדם שמבין בפוטושופ יכול היה בקלות להחליף את פרצופו של רון בשל מאלפוי, וזה יראה אפילו אמין יחסית. הכל עבודה פוטושופית (האמת היא שבכלל לא היה אכפת לי שזה יהיה פוטושופי כ"כ שיראו את המקומות הגזורים, אני סתם לא מתה על השיפ. למרות שיש פיק הרמיוני/דראקו חמוד ביותר, אם מישהו רוצה, שגרם לי לחשוב על זה קצת אחרת.:-*)

OhpR

New member
אה, כן שכחתי..../images/Emo4.gif

אבל אני עדיין חושבת שרון והרמיוני הם הזוג המושלם עליי אדמות!!
אפילו יותר ממאלפוי והרמיוני...

שירה 94

New member
לא...אל תגידי את זה ../images/Emo7.gif

מאלפוי שלי!! ותמיד ישאר שלי. שהרמיוני תתחפף מהעסק הזה ותלך לבלות את שארית חייה האומללים עם רון
מאלפוי אך ורק שלי!

NetaOnline

New member
מאותה סיבה

שהיא לא הזכירה את חיי האהבה של סיריוס ולופין למשל.. אז בגלל שהיא לא הזכירה זה אומר שהם לא קיימים?? הארי רון והרמיוני בתולים בני 17, וסיריוס ולופין בתולים בני 40?? זה מה שאת אומרת... חוצמזה היא גם לא אמרה שרון והארי מתגלחים ונראה לך שהרמיוני וג'יני לבשו שמלות בספר הרביעי ולא גילחו רגליים לפני?!

אבל גם רון והארי לבשו שמלות לנשף...

הו, ג'יס! את רוצה להגיד לי שגם הארי ורון עשו רגליים לפני הנשף?!

למעלה