בוגי "פסח" בספרד -

• פותח הנושא YoavR
  • פורסם בתאריך

YoavR

New member
בוגי "פסח" בספרד -

יש מישהו המתעד להשתתף ב "EASTER BOOGIE" ב SKYDIVE EMPURIABRAVA ???

noamk

New member
מתחילים לגלגל בראש.

הייתי שנה שעברה ב- Easter Boogie. חוץ ממספיק מטוסים, קצת צנחנים (למעלה מ-200), יעפים כמה שתרצה, אין שם שום דבר מיוחד.
()

noamk

New member
ובכן, לא תמיד

יש שם לעיתים בעיה של מזג אויר, בשל רוחות צפוניות, בעיקר בעונה הזאת. הרבה פעמים הם מגבילים את הצניחות ל 50,100,200,400 צניחות. או שמפסיקים לגמרי. וגם גשם לפעמים.

noamk

New member
שכחתי את המסקנה:

"לא תמיד השמיים של השכן כחולים יותר."

a d i o s

New member
תוכל לכתוב מה העלות בערך

כמה עולה צניחות טיסה אוכל ושינה.

noamk

New member
קצת

טיסה - כמה שתשיג יותא זול. שנה שעברה ירדנו מתחת ל200$ (אבל זה לא היה פסח) שינה - ניתן לישון ב DZ עצמו תמורת משהו כמו 5-6 יורו. זה כולל חדרים משותפים.(יעני דורמטוריס). שינה בעיר יכולה להיות הרבה יותר יקרה, תלוי כמה אתה מתפנק. אוכל - ניתן לקנות בסופר די קרוב ולהכין לבד אם אתה שוכר דירה, או לאכול ב DZ. סך הכל לא יקר מדי. גם כאן תלוי כמה אתה מתפנק. עלויות נוספות: ביטוח באיגוד הספרדי - חובה (כ 45 יורו, אן זכרוני אינו מטעני) כניסה לבוגי - חובה. מספר המקומות מוגבל. (כ 20 יורו) צניחות - תלוי כמה אתה קונה. זה יורד עד לקצת פחות מ 18 יורו אם אתה קונה חבילה של 25 צניחות. הדרכה - במקום פועל בית-ספר FF. מומלץ. אלכוהול - יש שם פאב שכל הצנחנים הולכים אליו כמעט מדי ערב. סכנה ברורה ומיידית לכיס. הגעה למועדון - ניתן ברכבת (מהירה או איטית לבחירתך) או שכירת רכב. לסדר גודל של עלות - ניתן לנוח שם ה ר ב ה בלי מפריע......

FlyBaby

New member
../images/Emo72.gif

אלכוהול - יש שם פאב שכל הצנחנים הולכים אליו כמעט מדי ערב. סכנה ברורה ומיידית לכיס בניגוד לאמפוריה, ברנטול הבירה חינם!, תעשה את החושבים שלך, אני כבר עשיתי

oferbar

New member
סליחה

אבל אתה קורא לבאד לייט או מילר בירה!!! תתבייש לך!!! אפשר להוריד ג'לו שוטס, אבל זה כבר לא בחינם...

FlyBaby

New member
ג'לו שוטס

אם אתה מסתובב עם האנשים הנכונים גם הם חינם תשאל את דן מורדכי או הוא ייגבה אותי וחוצמזה, כל עוד הבירה חינם, אני אשתה את זה

FlyBaby

New member
טיסה...

טיסה עולה בערך $350 לינה עולה 5$ ללילה ואוכל... מי צריך לאכול...?

למעלה