בוגי ינואר 2003

HaimH

New member
בוגי ינואר 2003../images/Emo88.gif

אז הכל התחיל ביום חמישי 16/01/03 במה שנקרא לו "בוגי חימום" או "טרום בוגי". 3 יעפים בקצב סולידי (בהתאם לכמות הצנחנים שהגיעו), היוו חימום ליום השני של הבוגי העתיד לבוא, ואיזה יום זה היה !!!!! נכון, אז לא היו לנו בורקסים, D.J וטרבוקות, אבל היו לנו יעפים ברצף והרבה, 14 יעפים אם נדייק. 14 יעפים שתיקתקו בדיוק ובקצב מופתי של שעון אטומי. אני אישית, כמו הרבה אחרים, עד שעות הצהריים המוקדמות הייתי אחרי 4 צניחות. אז מה היה לנו בבוגי הזה ? היה לנו ניתוק חופה פרטית שלשמחת כולם הסתיים בשלום, להזכירכם גם בבוגי הקודם היה ניתוק חופה פרטית, האם יש נתון סטטיסטי לכך שבכל בוגי יש ניתוק או שזהו סתם צירוף מקרים ?(חומר למחשבה). גם ניסיון של 9WAY לכבוד הצניחה ה-300 של צביקה מעוז היה. ניסיון שבוטל במהלך הטיפוס, עקב ענן סורר ששייט לו בגובה 7000 רגל. לבסוף פוצל ה-9WAY ל-4WAY + צלם, ושני זוגות שעשו R.W.F.F חזרו אלינו, נעמה שאת קולה הערב שמענו מקריא את היעפים ואילן "קפץ" לבקר אחרי טיול בדרום אמריקה, ברוך שובכם. בשיחת חטף שניהלתי עם דן, שאלתי אותו האם משתלם לו כלכלית המחיר המוזל של הצניחות מצד אחד, אך כמות רבה של צניחות מצד שני, כדי שנוכל בעתיד לקיים עוד אירועים מסוג זה ? תשובתו הייתה (דן אם יש אי דיוקים נא תגיב) שלא משתלם לו, אך וזהו אך גדול מאד, הוא עושה את זה בשביל ההנאה נטו של הצנחנים, ושיש מקום בעתיד לעוד אירועים כאלה. נעים היה לשמוע את התשובה הזאת, תשובה קצרה ותמציתית שממחישה ומראה את היחסים בינינו הצנחנים לבין המועדון, שלא הכל תמיד למטרת רווח ושאפשר וצריך ללכת זה לקראת זה על מנת שנוכל להמשיך לקיים ולקדם את הספורט הנפלא הזה בישראל. ונסיים בתודה, תודה לכם דן, מורדי, וכל צוות מועדון PARADIVE על היומיים בוגי הנפלאים שהענקתם לנו וחזרה מהירה ובטוחה לפעילות אחרי הביקורת על המטוס. שמיים כחולים לכולנו. תיים הרשקוביץ

israel mt

New member
יאאלה מגדיאל שלח

אני בטוח שיש לך תמונות להוציא לאור

בוגי או לא בוגי...

אני רק רוצה לומר שמאוד מאוד נהניתי לצנוח בפרדייב ביום שישי האחרון, הנוף! אלוהים איזה נוף!!! הייתה אחלה צניחה, אחלה מטוס
(שמגיע לגובה בפחות מחצי שעה...)ובעיקר אחלה אנשים! לכל "מאוכזבי" סקיידייב שהיו איתי - תודה שבאתם ואני מקווה לראות אותכם עוד הרבה! ואי אפשר גם לא להגיד תודה לכל צוות פרדייב שבאמת נתן לנו להרגיש רצויים ולצנוח בכיף! ואפילו מזג האויר היה מצויין!! ללא שום
Blue Skies Forever!!
טיפטיפ

למעלה