בוגי => גלשן

ddttdd

New member
בוגי => גלשן

שלום לכל חברי הפורום אני "גולש" עם בוגי ואני ממש רוצה לעבור לגלשן . ולכן יש לי כמה שאלות אליכם 1) איזה גלשן אני צריך ? (שמעתי שיש מספר סוגים) 2) עלות גלשן פלוס מינוס .... תודה ...

ddttdd

New member
סבבה אבל ....

אני צריך לדעת כמה יעלה חדש מחפש גלשן בגובה של 160 בערך (אני לא גבוה) שלחתי מייל לבעל חנות אחת (ROSEN & MEENTS) והוא אמר לי שגלשן כזה תוצרת הארץ עולה 1690 ותוצרת חוץ 2190 . זה הגיוני ? כי לפי איך שזה נשמע עדיף לקנות משומש

W u t a n g

New member
תשובה

דבר ראשון: אל תתקרב לרוזן & מינטס - זו החנות הכי יקרה שיש, והמוכרים שם אוהבים לדפוק מחירים למי שלא מבין בנושא.. אל תקנה גלשן חדש, תקנה גלשן משומש לא יקר יותר מ-400 שקל, ככה כולם התחילו.. כעיקרון צריך שגלשן יהיה בערך 15 ס"מ מעליך, אבל זה תלוי בעובי הגלשן. ולא נראה לי שתמצא גלשן 1.60, כי זה גלשן לילדים קטנים..

ddttdd

New member
אוקי ...

אבל בכל מקרה אתה יכול להמליץ לי על חנות גלישה ?

TKone

New member
תקשיב גבר.... כנס כנס...

תקנה גלשן 1.80 בערך (אם אתה 1.60) יגידו לך שכדאי להתחיל עם גלשן שהוא 30ס"מ יותר גבוהה.. אבל זה יוצא יותר מדיי בסופו של דבר.. תקנה בסביבות ה 1.83... בעיקרון אם אתה מפחד להרוס אותו אז תקנה גלשן משומש ב500- שקל.. אבל תקנה משהו טוב! לא חרטא! שלא יעבדו עליך.. תמיד עובדים על מי שלא מבין... ההמלצות שלי לגלשנים הם (לפי מהטוב לפחות): town&country (יקר יחסית ולא נפוץ מאוד בארץ) Al-merrick (ממש נדיר בארץ...) Spider (דיי נפוץ בארץ, גם יפה וגם חייה במיים) inter surf (הגלשן הכי נפוץ בארץ והכי בסדר שיש.. מומלץ! (גם לא יקר מאוד יחסית כי זה לא יבוא) ultra wave (גם כן נפוץ בארץ.. אני אישית שונא..!.. שייפ נורא מפורסם של מוסא) alohh (מהאווי.. סתם קקה מייקה לישראל) חנויות: inter-surf ת"א www.inter-surf.co.il בורדר ליין ת"א/הרצליה/ראשון www.boarderline.co.il (זאת לא חנות של גלשנים ממש... אין הרבה יד שנייה) ווטר קריצ'רס ת"א שדרות נורדאו surf-center )spider) הירקון 22 ת"א הכי טוב תחפש בפורום יד שנייה של ישרקם: www.isracam.co.il אני מוכר לך ב1300 גלשן אינטר סרף 99! כמו חדש עם ציור של בחורה כוסית מאוחרה 1.83 גובה 46 רוחב +חליפה מידה מדיום אני חושב ולייקרה כמעט חדשה של ריפ קרל! לפרטים icq:158843840

למעלה