בוגימן

Crazyness freak

New member
בוגימן../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

לפני כמה ימים ראיתי בוגימן.. טוב אז ישר אני יגיד הכל -חרא אפקטים -קצת מבהיל אולי אבל סה"כ אין בו שום דבר מפחיד -קצת נדוש -הם סתם עשו דבר שנקרא בוגימן, היה אולי יותר מוצלח אם היו עושים את זה יותר מענין בסיפור כל בוגימן, למה הוא מופיע בארונות, למה הוא בא דווקא לילד הזה, איך זה התחיל.. סתם בוגימן XD דפוק 3/10 אבל שאלה , נכון היה תקטע שהוא וחברה שלו היו במוטל ההוא והיא נעלמה ואז הוא הגיע לארון בבית שם? ואז שהוא "נלחם" עם הבוגימן ראו שהוא לקח תחברה שלו והדם שהיה על האמבטיה זה ממנו, מה אני אמורה להבין? שהוא ראה איך הכל נגמר לפני שזה בכלל קרה? הא? מה?

NiKi†a

New member
יואו איזה סרט גרוע..

ממש, אין בו כלום..אפילו העלילה מטומטמת ולא מפחידה [[וואי אני קוטלת היום
]

דם דם

New member
בוגימן זה כמו בלולו

מי שרוסי פה מבין בטח את הסיפור האגדה העממית של הרוסים והאשכנזים על מפלצת החושך ששמה בלולו..שתוקפץ ילדים בלילה בחושך,בפינות חשוכות,ארונות,מתחת למיטות וכאלה. זה דיי מזכיר לי את הסיפור הזה...הינה בלולו..המפלצת שחיה בחושך בוגימן אב יש לזה פירוש כולשהו לא זוכר מה אבל נתקלתי בפירוש של זה פעם באיזה אתר שסיפר על הסרט...זה משהו פסיכולוגי ככה אמרו מין הפרעה או בעיה פסיכולוגית כולשהי..לא זוכר

לא זוכרת כלום מהסרט../images/Emo223.gif

ככה שאני לא יכולה לענות אבל סרט חביב בסך הכול ובאחד הקטעים האלו עם הארונות אני זוכרת שבדיוק באתי לשתות ומשהו צץ שם והבהיל אותי ונשפכה לי כל השתייה

למעלה