בוגונביליה פורחת

קפת

New member
בוגונביליה פורחת

במלאות 17 אביבים ועד קצת לבוגונביליה, המתמחה המבטיחה שלך הפורום, החלטנו (אני, אני ושוב אני) העניק לה חוקן חגיגי וצרור קוצים להחדרה עצמית בכל אתר שתבחר. מזלטוב, כפרות.

מועמר

New member
מחרה ומחזיק

כדי שכלת השמחה לא תזוז באמצע. לא הייתי נותן לה יותר מ16.

קפת

New member
לא חושבת שהיא היתה לוקחת

גם אני במקומה לא הייתי לוקחת. חרא גיל 16. מלא חצ'קונים ואין בכלל סקס. או סמים. בקושי אלכוהול. מועמר, אתה היית מוכן להיות עכשיו בן 16?

מועמר

New member
אני מציע לתת לילדה להחליט

את מחרבת לי אופציות אצלה. הייתי לוקח בשתי ידיים, אבל מי יתן לי 16 עכשיו? חוצמזה, סקס וסמים גם עכשיו אין לי.

קפת

New member
זה שאין לך סקס וסמים עכשיו

זה עצוב מאוד, על גבול הפתאטי, אבל אני לא יכולה לעזור לך בזה. אולי לבוגונביליה יהיה איזה פתרון יצירתי עבורך.

מועמר

New member
יש לי אחלה פתרון

את תביאי את החצ'קונים, אני את האלכוהול, ובוגו את כל השאר. לדעתי תהיה לנו מסיבומבה.

קפת

New member
נגמרו החצ'קונים

היה ביקוש גדול לקראת פורים ואזל המלאי. נשארו מנדבושקס, טחורים ומלנומות. תבחר. יש גם שושנת יריחו אחת, אבל אני שומרת אותה לכלת השמחה. היא אוהבת פרחים. (אני לא הייתי הולכת למסיבה עם בנדם שאומר לפני אנשים אחרים מסיבומבה, גם אם חיי המין שלי היו תלויים בזה. הייתי מעדיפה מנזר השתקנים, מאשר מסיבומבה. אלוהים שתשמור).

מועמר

New member
טוב נו, תביאי את מה שיש לך

את לא אמורה ללכת ב"מסיבומבה" הזותי. בגיל שלי כבר לא עושים את זה בהליכה. גם אחורי המסיבומבה תתקשי לדעתי ללכת, אבל לא נעים לי להגיד למה.

וויי עלי

יש פה מסיבה לכבודי ואני אפילו לא יודעת. מכיוון שקפת אראית על הכיבוד (מנדבוצ'קעס זה חלבון, לא?), מועמר על האווירה (אגב, אפשר להמיר אלכהול בקאווה, רק שזה ירוק) ואני על הריגושים, אני שוברת את הראש על איזו תנוחה תתאים לאחת דו וגינלית + רומני עם שם של ערבי שאומר מסיבומבה + שיח. הצעות יתקבלו בברכה (אבל אם תמירו אותן בצ'קים ובחנופה לא תתקלו בהתנגדות)

מועמר

New member
זהו, שבגלל שהיא דו ואגינלית

איך שנשים אותה זה יצא טוב. הצ'ק בדואר והחנופה בדרך. תזדייני בסבלנות.

בקשר לדו ואגינלית

נגיד אתה ועוד מישהו עושים אחת דו ואגינלית, לא משנה מי, בו זמנית - מבחינתו של כל אחד ממכם - זאת שלישיה או רגיל?

מועמר

New member
אענה לך כמתמטיקאי

זה מרגיש לי כאילו אנחנו מעלים אותה בריבוע.

מועמר

New member
חצר לו היתה לי

חצר לו היתה לי, חצר קטנה, ובה נערה שעובדת אבוא רק אליה בגיל ורינה, הו כמה שהיא מאממת!

למעלה