בוגד=פמיניסט?!?!?!?!?!?!??!?!?!?

eyalb

New member
בוגד=פמיניסט?!?!?!?!?!?!??!?!?!?

היום במכללה יצא לי לדבר עם כמה אנשים שם שרובם איך להגיד את זה ככה בעלי מצח שטוח ונטוי וידיםש שמגיעות לרצפה (הומוניאדרטלים) ושטענתי שאני פמיניסיסט ומחיתי על הערה בוטה הם פשוט נתחלחלו וקראו לי בוגד ואיך אני מעז ושפוט... לא יודע מה דעתכם... אבל כל עוד זה בא מפרמיטיבים שובינסטים... אני מוכן ללכן עד הגרדום עבור ה"בגידה" שלי

צודקים

אתה באמת בוגד. אתה בוגד כי אתה בעד שוויון לכל אדם, באשר האדם גבר או אישה. אתה בוגד כי אתה מוחה על עוולות חברתיים. אתה בוגד כי אתה רוצה לאפשר עולם פתוח יותר, צודק יותר, בו יש מקום לכל איש ואישה לחיות את חייהם בלי מגבלות חיצוניים ופנימיים. אתה בוגד כי אתה נגד כפייה. אתה בוגד כי אתה נגד התעללות נפשית ופיזית במחצית מאוכלוסית העולם. אתה בוגד כי אתה ירדת מהעצים ואתה הוא בן אדם.

כנאמר

תגיד לחושף במי אתה בוגד והחושף יגיד לך מי אתה. תרגיש חופשי לבגוד בשובניסטים וב... רק לעולם אל תבגוד בעצמך.

eyalb

New member
זה בסדר...

אני רגיל עד עכשיו מבחינה פוליטית הייתי בוגד (ואמא שלי "התנתה אהבים" עם מנהיג פלסטיני מסויים" עכשיו גם פה אני בוגד

אמיר.

New member
הם מפחדיםםםםםםםםםםם

במה אתה בדיוק בוגד ? המושג ´פמיניזים´ נתפס בעינהם כמאיים. רובם, יש להניח, לא ממש מבינים את המושג. ודרך אגב... לתאר הומוספינס כהומונאנדרטאל - לא בדיוק הדוגמה לפתיחות ושויון.

אמיר.

New member
הרגל טוב...

להסכים איתי.... כי אני בדרך כלל צודק (ועניו וצנוע ..).. אבל זו עמדתי מאז ומעולם כך שההיסטוריה לא משחקת תפקיד....

The Lady Godiva

New member
ועם הגישה שלך אתה בוודאי

תצליח לשכנע אותם עד כמה הם טועים ועד כמה אתה צודק. אין דרך טובה יותר לשכנע אנשים מאשר להתייחס אליהם כאל ניאדרטלים.

אני שמחה להפנות את תשומת לבך../images/Emo91.gif

לחידוש בלשון העברית ולפיו, את המונח "שובניזם-זכרי" מחליף המונח ´זכרנות´. הפועל את פעולת המונח הזה הוא ´זכרן´.

למעלה