בוגד(ים)

בוגד(ים)

רק דבר אחד לכתוב לאנשי הליכוד 1.חלקם בוגדים 2. חלקם ניבגדים ולשמחתי הניבגדים רבים מהבוגדים אבל מה זה חשוב הרי הרוסי(שרון בא בימים וסגר חשבון ארוך עם הניבגדים) ואנחנו המתרפקים על המנהיג מנחם בגין ובוכים בלילות על אובדנו(והמקורבים יודעים מי שלח אותו לעולמו מסוגר וכאוב) אבל כדברי ימי ההיסטוריה הבחירות הבאות שיבואו עלינו במהרה הניבגדים יתחשבנו איתו והוא לדרכו לבלגיה ישים פעמיו או שמא לגעיית הצאן הרעב ל........$

ראליסט

New member
שמע...

לו מנחם בגין היה שומע על התאוריה המגעילה שלך לגבי השואה,הוא כדמוקרט היה מעיף לך 2 סתירות לחי!

את הסטירות נתן שרון

אתה יודע למה מנחם בגין היה נגד נושא השילומים מגרמניה אתה גם יודע שהמחתרת ביצעה רציחות של אנשים שגרמו לקהילות שלהם להיכחד

מה למרוקאי ולנושא השילומים?

מה בכלל הקשר שלך לסיפור שאתה חושב שיש לך זכות להטיף למישהו אם מוסרי או לא מוסרי לקבל מגרמניה כספים. הכל מהמוח תולעת שלך שצועק כל בוקר "אני מקופח אני מקופח" שהמחשבה שלך התעוותה כל כך. לא רע לך שניצולי השואה מקבלים שילומים, רע לך שהגרמנים לא מממנים גם את המזרחיים. אתה פשוט אפס מאופס. למזלנו הרוב המוחלט של המזרחיים הם ממש לא כמוך. אתה מין תזכורת אפלה לעבר של שינאה בין עדתית בישראל.

טמבל איפכא מיoתברא העו"ש שלי גדול

וואלה אתה טמבל ואני מעריך את גילך בסביבות העשרים חשבון העו"ש שלי כל כך גדול(ללא שילומים)שאני מרשה לעצמי לדבר על השילומים ולא רק על זה גם על הרצון שלי להשמיע לטומי לפיד פשיסט גזען את היצירות של וואגנר בכדיי שיזכר ולא ישכח

ראליסט

New member
חבל על הזמן...

מהרגע שהכנסת את נושא השואה בצורה כזאת,אתה בכלל לא בן אדם בשבילי,אלא חיית פרא.הלוואי שתמיד רק תחפש עבודה,ותשאר מובטל לעד.כל מעביד שהיה רואה את הבורות שאתה מפגיו כלפי ההיסטוריה של עמך,היה מעיף אותך מהעבודה. לך תקבץ נדבות,חתיכת אפס עלוב.אני מרחם על הילדים שלך,שקבלו חינוך של חיות אדם.

אשרת

New member
אתה מפתיע כל פעם מחדש. שינוי

גזענית? מקריאת ההודעות שלך, רק בפורום הזה, מראה עד כמה גזעני אתה בעצמך. אתה זה שעושה כל הזמן חלוקה של אשכנזים וספרדים. אני בתור בת לספרדי, חושבת שאתה מבייש את העדה כולה.

למעלה