בוגדת במחשבות
צריכה את עזרתכם.
אתם המנוסים ממני, אתם שעברתם או עוברים את זה ממש עכשיו.
מבקשת סבלנות כי זה מורכב וארוך. אני חייבת עצה.
קצת רקע.
אני בזוגיות-נשואה מעל עשר שנים לבן אדם טוב, שמפרגן, שנותן מכל הלב, עוזר, אבא טוב ובאמת כמעט הבן אדם המושלם.
הדבר היחידי ומפה גם נובעת הבעיה שלנו..
הוא לא בן אדם מיני, לפחות לא כמוני.
מתחילת הקשר זה היה ככה, לא משנה כמה דחפתי לזה, כמה ביקשתי את זה, כמה דיברתי על זה..
זה לא עזר.
הוא לא רוצה סקס בתדירות שאני רוצה.
עם כל בן זוג שהיה לי כמעט כל מפגש הסתיים בסקס.
עם בעלי זה קורה 3 פעמים בחודש טוב ופעם אחת בחודש רע. כבר עשר שנים.
אני אומללה, אני עצבנית, אני לא מאושרת. סקס גורם לי לאושר והוא מחסיר את זה ממני באופן קבוע. לא הוא לא בוגד בי אל תחשבו על זה אפילו. וכן הייתי יודעת אם זה היה קורה. הוא פשוט נטול חשק. עייף, מוטרד, לא שמח מהטוב שיש, לא בן אדם אופטימי.
אני רוצה לציין שאנחנו חיים ברמה מאד גבוהה, לא חסר לנו כמשפחה שום דבר. אני חייה חיים שאחרים יכלו לחלום עליהם ( מינוס החוסר בסקס)
אז מה אני עושה פה אתם שואלים?
אז ככה...
יש לי אקס.. ה אקס. המפנק במיטה, זה שחשוב לו שאני אגמור קודם, זה שמנשק, עם ידיים גדולות וטובות, ולשון שאני יכולה לדמיין כל לילה.
לא סתם אקס..
אקס שעברנו מערכת יחסית מורכבת.
יחסים שנגמרו וחודשו לאחר מספר שנים שהוא היה כבר בזוגיות של שנים.( הייתי רווקה בזמן הזה, בלי חבר)
אני והוא ניהלנו רומן של מעל לשנה וחצי. שהוא היה בזוגיות עם מי שלימים הפכה לאישתו.
זה היה אחלה כי לא רציתי אותו בתור בן זוג, היה לי נוח וגם לו, הסקס המטורף שהיה לנו. והיחסי חברות הבאמת טובים שהיו לנו.
במקביל אני יצאתי עם גברים וחיפשתי זוגיות אמיתית, זה לא צלח.
מתישהו במהלך הרומן התאהבתי באקס. ניסתי בכל כוחי, להחזיר אותו אלי, לנסות לגרום לו להפרד ממנה.
ידעתי שהוא אוהב אותי, הוא גם אמר את זה, אבל גם אמר שהוא אוהב אותה.
הוא גם התוודה שהסקס איתי הוא טוב יותר,
בשלב מסוים הוא הבטיח ונתן לי תקווה שיש מצב שזה יקרה, אבל מה שקיבלתי היה שהוא הציע לה נישואין ואני ניתקתי קשר מיידית.
עברתי הלאה..
האהבה הפכה לשנאה שלא ניתן לתאר במילים.
עם השנים זה נשכח וכמעט נסלח.
הכרתי את בעלי והתחתנו לאחר מספר שנים, כיום אנחנו משפחה עם ילדים.
אבל לא אשקר לכם, כל פעם שהייתי צריכה להתחנן לסקס בפני בעלי והייתי מקבלת פרצופי עייפות , חשבתי על האקס, חשבתי על זה שאין מצב שהיינו מגיעים למצב כזה.
כל כך אהבנו, היה לנו כ"כ טוב לשכב אחד עם השניה. רק אני והוא יודעים כמה..
לפני מספר חודשים דיברתי עם בעלי על העניין אמרתי לו שזה לא אפשרי להמשיך ככה.
סקס זה דבר מאד משמעותי עבורי, ואני רוצה שמשהו ישתנה.
אז כן.. היו כמה ימים שהוא חייך יותר.. שכבנו אולי פעם אחת יותר מהממוצע.. אבל זה נגמר.
אני במחשבות וחלומות ופנטזיות, יום יום, לילה לילה.. על האקס.
מתה להעביר איתו לילה או שניים או שלושה.
אני מנהלת איתו רומן במחשבות מבלי שהוא יודע.
רק הוא יכול להחזיר לי את האושר והשמחה שחסרה לי.
מעניין אם הוא חושב עלי גם לפעמים.
אני לא רוצה לפרק את המשפחה שלי, בגלל חוסר בסקס.
אני לא יודעת מה לעשות.
אני חושבת שאצליח לחיות מבלי לספר לבעלי באם אני והאקס נעביר לילה ביחד.
לנהל רומן עם האקס פיזית לא יכול לקרות בגלל שיקולי מרחק. לכן אם מפגש כזה יקרה זה יהיה אולי פעמיים שלוש בשנה או יותר.
תודה שקראתם.
צריכה את עזרתכם.
אתם המנוסים ממני, אתם שעברתם או עוברים את זה ממש עכשיו.
מבקשת סבלנות כי זה מורכב וארוך. אני חייבת עצה.
קצת רקע.
אני בזוגיות-נשואה מעל עשר שנים לבן אדם טוב, שמפרגן, שנותן מכל הלב, עוזר, אבא טוב ובאמת כמעט הבן אדם המושלם.
הדבר היחידי ומפה גם נובעת הבעיה שלנו..
הוא לא בן אדם מיני, לפחות לא כמוני.
מתחילת הקשר זה היה ככה, לא משנה כמה דחפתי לזה, כמה ביקשתי את זה, כמה דיברתי על זה..
זה לא עזר.
הוא לא רוצה סקס בתדירות שאני רוצה.
עם כל בן זוג שהיה לי כמעט כל מפגש הסתיים בסקס.
עם בעלי זה קורה 3 פעמים בחודש טוב ופעם אחת בחודש רע. כבר עשר שנים.
אני אומללה, אני עצבנית, אני לא מאושרת. סקס גורם לי לאושר והוא מחסיר את זה ממני באופן קבוע. לא הוא לא בוגד בי אל תחשבו על זה אפילו. וכן הייתי יודעת אם זה היה קורה. הוא פשוט נטול חשק. עייף, מוטרד, לא שמח מהטוב שיש, לא בן אדם אופטימי.
אני רוצה לציין שאנחנו חיים ברמה מאד גבוהה, לא חסר לנו כמשפחה שום דבר. אני חייה חיים שאחרים יכלו לחלום עליהם ( מינוס החוסר בסקס)
אז מה אני עושה פה אתם שואלים?
אז ככה...
יש לי אקס.. ה אקס. המפנק במיטה, זה שחשוב לו שאני אגמור קודם, זה שמנשק, עם ידיים גדולות וטובות, ולשון שאני יכולה לדמיין כל לילה.
לא סתם אקס..
אקס שעברנו מערכת יחסית מורכבת.
יחסים שנגמרו וחודשו לאחר מספר שנים שהוא היה כבר בזוגיות של שנים.( הייתי רווקה בזמן הזה, בלי חבר)
אני והוא ניהלנו רומן של מעל לשנה וחצי. שהוא היה בזוגיות עם מי שלימים הפכה לאישתו.
זה היה אחלה כי לא רציתי אותו בתור בן זוג, היה לי נוח וגם לו, הסקס המטורף שהיה לנו. והיחסי חברות הבאמת טובים שהיו לנו.
במקביל אני יצאתי עם גברים וחיפשתי זוגיות אמיתית, זה לא צלח.
מתישהו במהלך הרומן התאהבתי באקס. ניסתי בכל כוחי, להחזיר אותו אלי, לנסות לגרום לו להפרד ממנה.
ידעתי שהוא אוהב אותי, הוא גם אמר את זה, אבל גם אמר שהוא אוהב אותה.
הוא גם התוודה שהסקס איתי הוא טוב יותר,
בשלב מסוים הוא הבטיח ונתן לי תקווה שיש מצב שזה יקרה, אבל מה שקיבלתי היה שהוא הציע לה נישואין ואני ניתקתי קשר מיידית.
עברתי הלאה..
האהבה הפכה לשנאה שלא ניתן לתאר במילים.
עם השנים זה נשכח וכמעט נסלח.
הכרתי את בעלי והתחתנו לאחר מספר שנים, כיום אנחנו משפחה עם ילדים.
אבל לא אשקר לכם, כל פעם שהייתי צריכה להתחנן לסקס בפני בעלי והייתי מקבלת פרצופי עייפות , חשבתי על האקס, חשבתי על זה שאין מצב שהיינו מגיעים למצב כזה.
כל כך אהבנו, היה לנו כ"כ טוב לשכב אחד עם השניה. רק אני והוא יודעים כמה..
לפני מספר חודשים דיברתי עם בעלי על העניין אמרתי לו שזה לא אפשרי להמשיך ככה.
סקס זה דבר מאד משמעותי עבורי, ואני רוצה שמשהו ישתנה.
אז כן.. היו כמה ימים שהוא חייך יותר.. שכבנו אולי פעם אחת יותר מהממוצע.. אבל זה נגמר.
אני במחשבות וחלומות ופנטזיות, יום יום, לילה לילה.. על האקס.
מתה להעביר איתו לילה או שניים או שלושה.
אני מנהלת איתו רומן במחשבות מבלי שהוא יודע.
רק הוא יכול להחזיר לי את האושר והשמחה שחסרה לי.
מעניין אם הוא חושב עלי גם לפעמים.
אני לא רוצה לפרק את המשפחה שלי, בגלל חוסר בסקס.
אני לא יודעת מה לעשות.
אני חושבת שאצליח לחיות מבלי לספר לבעלי באם אני והאקס נעביר לילה ביחד.
לנהל רומן עם האקס פיזית לא יכול לקרות בגלל שיקולי מרחק. לכן אם מפגש כזה יקרה זה יהיה אולי פעמיים שלוש בשנה או יותר.
תודה שקראתם.