בוגדת בו..עם אישה

לאה361

New member
בוגדת בו..עם אישה

ייסורי המצפון תוקפים אותי.
קצת עליי:לאה,בת 38,נשואה לאהוב שלי כבר 9 שנים,עם בן ובת ועוד אחת בדרך
אך יש עוד זמן..

בכל מקרה בעברי הרחוק מאוד,בסביבות גיל ה18 הייתי עם נשים.הייתי בעיקר אוהבת סטוצים איתם,היה לי קשר קצת עם בחורה אבל התנזרתי מזה מהר מאוד.
כן הייתה לי את המשיכה לנשים לאורך השנים,כן מאוד רציתי אבל שמרתי על עצמי ודיי הדחקתי
לפני כמה זמן חידשתי קשר עם חברה מאוד ישנה לי,שגם היא לסבית(או שבעצם אפשר להסביר ביסקסואלית) שהייתי איתה בקשר קרוב מאוד בצעירותיי
מפה לשם הכרתי את אחת החברות שלה,בחורה מאוד נחמדה,קטנה ממני בכמה שנים והרגשתי אחרי המון זמן שהמשיכה לנשים חזרה,מאוד אהבתי אותה ואיך שהיא נראת
היו לנו התקרבויות אינטימיות,היא אמרה לי שהיא רוצה ושהיא מאוד נמשכת אליי(ושאפילו ההיריון שלי רק מוסיף לה).בהתחלה רק התנשקתי איתה ועצרתי את זה מהר מאוד אבל המשיכה שלי רק התגברה..ואפשר להגיד שאנחנו מגיעות למצבים מאוד אינטימיים ושהיא מכירה את הגוף שלי טוב מאוד.בימים האחרונים זה פשוט מתגבר ואני הולכת אליה על חשבון זמן עם בעלי והילדים שלי רק בשביל להתנשק ולהיות איתה

ואני לא יודעת מה לעשות,כמובן שאני לא חושבת לשניה לעזוב את בעלי אבל כנראה משהו התעורר בי אחרי שנים.אני לא רוצה לספר לו אבל אין לי מושג מה לעשות..אולי זה ההורמונים של ההיריון אבל אני חושבת שזה סתם תירוץ.
אני בוגדת בו איתה.וזה קשה לי

כגבר

חושב שלא היה מפריע לי אם אשתי היתה בי סקסואלית
להיפך , היית מגיעה ממנה עם רצון לאזן את הקטע של החשבון ..בעלך והילדים
חושב שרק את מכירה את בעלך ויודעת אם הוא יכול להכיל את זה
אם לא - אז תמשיכי ללא ידיעתו
את צריכה את זה
זה חלק ממך
זה קדם לו
ואין להילחם בזה ,
אם הוא אדם פתוח , ואין סכנה שמרגע הידיעה יתחיל לאכול סרטים ולעקוב אחרייך
את יכולה לגשש ולנסות להגיד לו כי בכל זאת את מיוסרת
אבל אם הוא אדם שזה גדול עליו - לפחות בשלב זה של החיים
אז יצאת לבקר חברה , ואף מילה על סקס אהבה וריגושים

סיגלית 2014

New member
מנהל
יסלחו לי קודמי

אבל אני חושבת קצת אחרת.
אצל חלק מהגברים כנראה אישה ביסקסואלית זו הגשמת פנטזיה, בתקווה שתצרפי אותה אליכם לשלישיה.
אי אפשר לדעת איך בעלך יגיב כי רק את מכירה אותו.
אבל לא ציינת האם את באמת ביסקסואלית או שאת לסבית שהתחתנה מתוך פשרה להקים משפחה ולהשתיק את הסביבה והמשפחה (סליחה אבל לא ראיתי שציינת את המשיכה גם לגברים).
אם האפשרות הראשונה היא הנכונה, אולי באמת זה יוסיף לחיי המין שלכם, תלוי כמובן איך בעלך יגיב.
אם בעלך לא בעניין, הוא ירגיש נבגד, ואולי יסלח לך. אך את תצטרכי להחליט לאיזה כיוון לפנות. לא תוכלי להנות משני העולמות אם הוא ידע וזה יפריע לו. יש אנשים שמנהלים רומנים וחיי משפחה במקביל, אבל זה לא מפריע להם. לך זה מפריע. זה מייסר אותך. אולי את צריכה לנסות להבין מה קרה ליחסים ביניכם, מה חסר לך שפנית פתאום לריגושים מהצד. יש לכך סיבה!
אם האפשרות השנייה היא הנכונה, המצב יותר בעייתי כי אז בעלך ירגיש מרומה או שאת תסתירי ותרגישי מתוסכלת מאד.
בשני המקרים (ואם זה לא יוסיף לחיי המין שלכם), את תצטרכי להחליט האם את הולכת על זה ונהנית איתה או שאת מוותרת ומחליטה להשקיע ביחסים עם בעלך, אבל בכל החלטה שתהיה, תהי שלמה עם עצמך. אל תתייסרי. ודעי שלכל החלטה יש את ההשכלות שלה. רק את יודעת מה טוב בשבילך.
בהצלחה

למעלה