בוב דילן

metalgirl

New member
בוב דילן

לכבוד יום ההולדת השישים של הבן אדם וגם כי משעמם לי אני מקדישה לכולכם את השיר (שהוא שיר מחאה נגד מלחמת ויאטנם) בתקווה שאתם לעולם לא תצתרכו לעמוד מול מישהו ולהגיד לו את הרעיון שמובע בשיר המהמם הזה(למה אני כזאת ריגשי היום??) אדוני המלחמה/בוב דילן אתם,אדוני המלחמה,שרוצים להרוס את העולם אתם,שבראתם את הפצצות ואת הלהביור. אתם,שהמצאתם את מטוסי הקרב והנפל``ם, אתם,שתמיד נשארים מאחור. אתם,שלא עשיתם דבר בשבילי מלבד לזרוע הרס מסביבכם, אתם,שמשחקים בעולם שלי כאילו שזה צעצוע שלכם. אתם גרמתם לפחד הגדול ביותר שידע אי פעם האדם: והוא הפחד הנורא מכל, הפחד להביא ילדים לעולם. כך הרגתם את ילדי שעוד לא נולדו (נשמות טובות בלי קבר,בלי שם) אתם לא שווים את הדם ההוא שזורם כעת בעורקים שלכם. כן,אולי אין לי זכות להעיר, אולי אין לי זכות לומר אף מילה. אתם יכולים להגיד שאני צעיר, אתם יכולים להגיד שאין לי השכלה. אבל דבר אחד אני חייב לומר לכם בגלל שאני צעיר ואין לי השכלה: שום אלוקים* שראה אתכם לא יתן לכם לעולם מחילה ואני מקווה שתמותו, כן,אני מקווה שתמותו בקרוב וכמה שתעזבו אותנו מהר יותר ככה יהיה לנו יותר טוב. אנחנו נכבד את זכרכם בדקה דומיה ובראשים מורדים, ולא נזוז מהקבר שלכם עד שנהייה בטוחים שאתם מתים. *ככה זה במקור. אורית

בוב דילן

המממממממ עלה לי איזשהו הרהור הרי אנשים אמרו פה בפורום שבוב דילן לא ניגן רוק אז מה היא בעצם ההגדרה של רוק? והרי היתה תקופה שדילן היה עם הלהקה שניגנה בגיטרות חשמליות ואז כל אלה שאהבו אותו כי הוא היה מנגן פולק הזדעדעו אז מפה עלתה השאלה הנשאלת בוב דילן הוא רוק????? וסמשינג פאמפקינז באדור הם רוק???? ומה זה בעצם רוק?? חוצמזה שדילן הוא זמר בחסד עליון ומזל טוב לו באמת באמת וכשיש לי מצב רוח אני אפילו חוטא ושומע אותו יאלללה זיבלתי לכם יותר מדי בשכל בה ביי ותשתו פנטענבים זה טעים

למעלה