שנייה חמודה תוכלי לגלות לי את אתרך הסודי שבו מצויות התמונות מבובה לפי סדר פרקים?
F faNATYc New member 25/9/03 #34 שנייה חמודה תוכלי לגלות לי את אתרך הסודי שבו מצויות התמונות מבובה לפי סדר פרקים?
M Moreiro New member 25/9/03 #35 קבלי.. ../images/Emo121.gif mbr.narod.ru אבל אני מזהירה אותך שלוקח אלף שנה להוריד תמונות מהאתר הזה... וזה ממש אלף שנה.... מהר מאוד תגלי שזה יותר מדי מעצבן אותך ומוציא טיפה את החשק לשמור תמונות, אבל אני אישית מתגברת על זה..
קבלי.. ../images/Emo121.gif mbr.narod.ru אבל אני מזהירה אותך שלוקח אלף שנה להוריד תמונות מהאתר הזה... וזה ממש אלף שנה.... מהר מאוד תגלי שזה יותר מדי מעצבן אותך ומוציא טיפה את החשק לשמור תמונות, אבל אני אישית מתגברת על זה..
N niravital New member 25/9/03 #30 אותי תמיד מצחיק איך שנטליה מדלגת בין צ'וליטו למילגרוס, חחחחחח וברנרדו הזה - כל פרק נעשה יותר מצחיקקק
$ $ מעיין $ New member 25/9/03 #31 חחחח כן... הכי קורע לראות אותו רוקד איך שהוא עושה עם 2 האצבעות שלו... טחחח אפרופו.. מה זה הריקוד שאיבו דפק בסוף?!
חחחח כן... הכי קורע לראות אותו רוקד איך שהוא עושה עם 2 האצבעות שלו... טחחח אפרופו.. מה זה הריקוד שאיבו דפק בסוף?!