בוביט בוביט אני יודעת מה שהשארתי זה לאהמספר האמיתי שלי
ק קרן^ New member 29/7/01 #2 ../images/Emo27.gif לא הבנתי מה קרה פה..... מי השאיר מספר? ומי שם את המספר? חשבתי שאסור לשים מספרי צירפתי תמונה נחמדה להנאתכן קרן...
../images/Emo27.gif לא הבנתי מה קרה פה..... מי השאיר מספר? ומי שם את המספר? חשבתי שאסור לשים מספרי צירפתי תמונה נחמדה להנאתכן קרן...
פ פלג^ר New member 29/7/01 #4 את באמת מתוקה רוצה שתהיי מתוקה שלי עוד מעט אני שמה תמונה שלי עם חוטיני יש התנגדות?
ק קרן^ New member 29/7/01 #6 אה........ שכחת משהו פלג´ר ../images/Emo4.gif לא אמרת לי בת כמה את!!! חחחחחח קרן
פ פלג^ר New member 29/7/01 #7 קרן אור שלי אני בת 24 כמעט פצצה אמיתית.גרושה 1 בן 4 עומדת בקריטריונים.ממני מוניק
ק קרן^ New member 29/7/01 #11 פלג´ר פלג´ר פלג´ר..... ../images/Emo20.gif אילו רק לא הייתי נשואה...... קרן
פ פלג^ר New member 29/7/01 #16 גם אני נשואה לאחת בת 35 כוסית משגעת היא כרגע בחול לעסקים ואני מתפרפרת לה סתממם קצת
ק קרן^ New member 29/7/01 #17 ../images/Emo26.gif מתפרפרת? ../images/Emo5.gif לא יפה..... אני בעד!!!!!!!!!! סתם אני לא.... כן כן אני כן בעד!!!!!!!!!!! לא לא אני לאאאאאאאאאאאא בעצם..... אני רק שמה לך תמונה יפה... טוב פלג´ר???? קרן
../images/Emo26.gif מתפרפרת? ../images/Emo5.gif לא יפה..... אני בעד!!!!!!!!!! סתם אני לא.... כן כן אני כן בעד!!!!!!!!!!! לא לא אני לאאאאאאאאאאאא בעצם..... אני רק שמה לך תמונה יפה... טוב פלג´ר???? קרן
פ פלג^ר New member 29/7/01 #19 קרננננן אור!!תראי אני די חדשה בעסק בטח ובטח שאני לא שוכבת עם כל אחת רק המיוחדות.קרן את באמת נשואה?
ק קרן^ New member 29/7/01 #20 מה אני אגיד לך... נו באמת פלג´ר!? אנחנו רק צוחקות את ואני! לקחת רציני מידיי או מה? חחחחחחחחחחחח הכל ברוח השטות שנוחתת עלינו לטובה! אני באמת נשואה..... כן..... ואני די חדשה - אולי אפילו יותר חדשה ממך ותמשיכי להיות כזו חמודה... קרן
מה אני אגיד לך... נו באמת פלג´ר!? אנחנו רק צוחקות את ואני! לקחת רציני מידיי או מה? חחחחחחחחחחחח הכל ברוח השטות שנוחתת עלינו לטובה! אני באמת נשואה..... כן..... ואני די חדשה - אולי אפילו יותר חדשה ממך ותמשיכי להיות כזו חמודה... קרן
פ פלג^ר New member 29/7/01 #21 קרן מתוקה אני באמת נאיבית.בטח שאנו צוחקות.את יודעת האקס שלי כל כך פגוע בעלך יודע?
פ פלג^ר New member 29/7/01 #22 קרן מתוקה אני באמת נאיבית.בטח שאנו צוחקות.את יודעת האקס שלי כל כך פגוע בעלך יודע?
ק קרן^ New member 29/7/01 #24 באמת? ../images/Emo4.gif פלג´ר... מי האקס? את באמת גרושה? בעלי לא ממש יודע... הוא מרגיש אבל לא יודע..... הוא יודע שיש לי חברות שהן לסביות... ספרי לי קצת על האקס... ממה פגוע? תודה... מראש..... קרן
באמת? ../images/Emo4.gif פלג´ר... מי האקס? את באמת גרושה? בעלי לא ממש יודע... הוא מרגיש אבל לא יודע..... הוא יודע שיש לי חברות שהן לסביות... ספרי לי קצת על האקס... ממה פגוע? תודה... מראש..... קרן
פ פלג^ר New member 30/7/01 #25 תיראי מתוקה התחתנתי בלי אהבה.האקס שלי הכניס אותי להריון בכוונה.זהו ילדתי את בני ורק עכשו קיבלתי גט
R rokil New member 29/7/01 #23 ניראה לי כי את בכלל גבר פלגרי ניראה לי כי את בכלל גבר ומכומך לא כאן בתור אחת שמפלטרטת בפורום סקס ומפזר שטויות בטונות לך הביתה
ניראה לי כי את בכלל גבר פלגרי ניראה לי כי את בכלל גבר ומכומך לא כאן בתור אחת שמפלטרטת בפורום סקס ומפזר שטויות בטונות לך הביתה
פ פלג^ר New member 30/7/01 #26 לצערי אני אישה סקסית ונשית להבדיל ממך לסבית גברית.מה כואב הלב שבכל מקום מחבבים אותי כן אני דומינית