בוביט!!

בר (בת)

New member
בוביט!!

למה ברחת?. נכון שאני צודקת? תעני לי על השאלה הזאת!

בוביט

New member
אמממ...

היא אוהבת אותי.. את יודעת את זה אני אוהבת אותה.. את זה את גם יודעת אני לא אפגע בה בחיים ולא אגיד לה לעשות דברים שיפגעו בעצמה. אני לא שולטת עליה במיוחד שאנחנו ממש רחוקות. לסכסך... לא יצליח לך. אני סכסכתי??? ממש לא!!!!! בכלל אמרתי לה שאני לא בקטע... תאמיני או לא... זו כבר בעיה שלך. את רוצה לאייים? רוצה לבוא לירושלים?? אין בעיה... בואי את לא מפחידה אותי. בקיצור .... אנחנו ביחד... עד שהיא לא תגיד לי שהיא לא אוהבת אותי אני שלה... ורק שלה. שיהיה לך יום טוב

בר (בת)

New member
חחחחחחח את שלה רק שלה?

אמרתי שלא איימתי תפסיקי להכניס לי מילים לפה

בר (בת)

New member
ממממ.. ניראה מי תנצח!

בזהבית כן שלא תביני לא נכון יאללה יום כתום אחותי

בוביט

New member
כן ... אני שלה ורק שלה..

והיא לא רכוש... היא תבחר עם מי להיות... ותאמיני לי שאני מכבדת כל החלטה שלה..... ואני לא אבקש סליחה על זה שאני אוהבת אותה ועכשיו... תפסיקי לעשות איתי פה מלחמות....ולחשוף דברים אישים בפורום

בר (בת)

New member
טוב רק תעני לי

איזה בחורה קשה! אוףףף.. ואני רציתי אותך!! וואי.. אחותי את קשה מה יש לך... את צריכה לחנך אותי ואני אותך מממ.. נישמע מפתה אבל מה את אומרת תיאי כל מה שאת עושה לי אבל בכל זאות אני אוהבת אותך!! כן כן אני אוהבת אותך מה את מסתכלת עלי ככה?

בר (בת)

New member
בוביט יש לי רעיון סבבה?.

אני היום אתקר לזהביתאני אומר לה שלא מתאים לי הקשר איתה שאני רק מפריעה ומה אמרת שאני מנסה לסכסך וניראה מה התגובה שלה (אל תישכחי יבנה נתניה קרוב) אז זה הדבר האחרון בה ביי

למעלה