בובות על חוטים

gil2739

New member
בובות על חוטים

השבוע קראתי ראיון של איציק סודרי. אם מעניין אתכם מי זה. ובכן, האפס הזה הוא דוברה של ש"ס. אדם צעיר מאד מחזיק מעצמו, ומאחורי זה אין כלום. בקיצור - אפס. מה שהוא אמר בראיון היה מצמרר. הוא טוען שהוא מתאם מהלכים עם חברי הכנסת של שינוי. אני מצטט מהזכרון : "לפעמים אנחנו מתאמים את התגובות עם פריצקי" - "אנחנו אומרים והם מגיבים. מסתבר שזה מביא בוחרים להם, וגם לנו" ואם אתם לא מאמינים שפוליטאים הם כל כך ציניים, שתי דוגמאות: ביבי, פואד.

עציון

New member
איציק סודרי. אפס?

מהכרות לא אישית אבל מספיק טובה אני מעיד על האיש הזה שהוא עולה בהרבה על רבים שאני מכיר ואשר חשבתי אותם למה זה אינטלקטואלים . הבחור על הכיפק ולא ברור לי למה לעשות אותו אפס רק בגלל שאמר ש....

ReactoRx

New member
יש לי תחושת בטן...

שכל מי שמייצג את ש"ס הוא סתם קוף מעבדה שעושה מה שאומרים לו, ועושים עליו ניסויים.

ReactoRx

New member
אה.. נכון

שכחתי שאתם המזרחים המקופחים העניים והמסכנים שמקבלים מימון של 10 מיליארד שקל בשנה, ושלא נדבר על כל התרומות שאתם מקבלים. ושלא נדבר שהמנהיג לשעבר של ש"ס הוא פושע מורשע שישב בכלא. לא שאני משווה או משהו, ואני מצטער אם זה נראה ככה, אבל מאוד מעניין שגם עוד מנהיג באירופה ישב בכלא לפני שכבש את המדינה שלו והנהיג משטר פאשיסטי בארצו, ובעצם גרם למלחמת העולם השניה...

ReactoRx

New member
לגרשון ואנדרי

ה"השוואה" שלי ככיבול, בין ש"ס למנהיג אחר באירופה, היא מגונה. אני מביע חרטה על מה שכתבתי, פשוט הייתי בלהט הרגע אחרי שעציון אמר שאני גזעני. אני אמנע מהשוואות כאלה בעתיד. יום טוב, מאור.

עציון

New member
"אתם המזרחיים". מה זה אתם?

ואם מדברים על מנהיגים בכלא אתה רוצה שאמנה לך מנהיגים אשכנזים ששרצו בכלא? (ועוד כמה שכדי להמנע מהכלא ירו לעצמם כדור בראש)? להתחיל? אל יתהולל חוגר כמפתח.

ReactoRx

New member
כן כן

מה שהרב אומר(להלן "הפרופסור"), החסיד עושה(להלן ה"קוף"). לא הבנתי מה הקשר למנהיגים "אשכנזים"... כולנו בני אדם, זה לא משנה מאיפה באנו. ועדיין זה לא משנה את העובדה שאריה דרעי
אשם
!!! לילה טוב.

gershon17

New member
פוליטיקאים וציניות? לא יכול להיות!

זה הרי תקדים עולמי
המחשבה שהפוליטיקאים של שינוי חפים מכל השטיקים האלה רק בגלל שמסכימים עם הדעות שלהם היא טיפשית. הם עדיין פוליטיקאים, עדיין מתעניינים בכסא שלהם, ועדיין רוצים כמה שיותר בוחרים. זה לא צריך להפריע להצביע להם, אבל זה גם לא צריך להפתיע.

gil2739

New member
זה כן מפריע

כי המניפולציות של ש"ס (הרב עובדיה) ושל שינוי (טומי לפיד) גובלות בוולגריות ומשפיעות גם למטה על קהל הבוחרים. הופכות את מערכת הבחירות לאלימה יותר ואילו המפלגות הנ"ל יש להן אינטרס באלימות זו כי זה מביא בוחרים. (זה גם מעיר את הפעילים ואולי מוסיף להם עוד פלפל). וחוץ מזה - זה לא בושה לדרוש פוליטיקה נקיה.

gershon17

New member
בושה זה לא

מציאותי זה גם לא. תסתכל על שינוי לא כעל המשיח, אלא כעל הרע במיעוטו.

gil2739

New member
מגניב

אין לי טענות כל עוד אנחנו לא תמימים. נדמה לי שמאבק שקול ולא מתלהם יכול להוריד המון מעוצמות השנאה. כי הפוליקה משחיתה. בסך הכל אנחנו לא רוצים לפגוע בחרדים - אלא לעשות מציאות טובה יותר לעצמנו. אין לי ספק שלא יצא לנו כלום מהשפלת החרדים. באיזה שהוא מקום מתנהל מאבק מלוכלך בפוליטיקה שמנסה לנצח את החרדים. אין לי עניין בחיים שלהם כל עוד זה לא פוגע בי. ואין לי עניין לשנוא אותם, למרות ששנאה זה קבלן קולות טוב לש"ס ולשינוי.

gershon17

New member
החרדים לא רואים את זה ככה - ובצדק

אתה רוצה להפסיק להם את התשלומים הנדיבים ולשלוח אותם לצבא. נראה לי די מובן שהם יראו את זה כנסיון לפגוע בהם - ואפילו פיזית, כי בצבא הם עלולים להפצע ולההרג הרבה יותר מאשר בישיבות שלהם. מצד שני, חייבים לפגוע בהם ככה, כי אחרת אנחנו נפגעים יותר. גם הולכים לצבא, גם לא מקבלים קצבאות נדיבות וגם מממנים את הקצבאות שלהם.

gil2739

New member
אני רוצה להוסיף

אני רוצה שלום עם הערבים. ואני גם מאד רוצה חנייה כשאני חוזר מהעבודה, ואני מאד מאד רוצה לא להתפוצץ כאשר אני יושב בבית קפה. הדרך להשיג את כל אלה, אתה יודע מה רק חלק - זה על ידי זה שתהיה פה פוליטיקה אחרת. וזכותי לרצות, וגם לדרוש שתהיה לנו פוליטיקה נקייה ושנבחרי הציבור שלי יהיו פחות וולגרים ומתלהמים.

gil2739

New member
טוב שאתה ספקן

אם אתה מטיל ספק - סימן שאתה אדם חושב. במיוחד אם אתה לא מכיר אותי (ובצדק). את שאר הפוליטקאים שלנו אתה מכיר קצת יותר. והרי שנינו לא תמימים.

למעלה