בובות חוץ מברבי?

regvuv1

New member
בובות חוץ מברבי?

הגדולה, בקרוב יום הולדת 7, מתחילה יותר ברצינות את שלב המשחק עם בובות, בית בובות וכו׳. אבל אני לא מכירה אופציה לבובות שאפשר להפשיט ולהלביש, וגם להכניס לבית בובות, חוץ מברבי - שאני מאוד מאוד לא אוהבת (היום, לא כשהייתי בגילה...) בגלל כל עניין הפרופורציות של הגוף, הפלסטיקיות הנוראית שלהן וכו׳.
אז אם לא תהיה ברירה ניתן לה ברביות, אבל אולי יש פה למישהו רעיונות אחרים? ( הבובות שמגיעות עם בתי בובות הן מעץ ולא ממש ניתן להחליף להן בגדים, אז הן פחות מעניינות אותה והבובות שניתן להחליף להן בגדים הן גדולות נורא, אז אי אפשר לשחק איתן ועם הבית, והיא רוצה לשלב)

אמנדה של אימג'ינריום

תבדקי אותה. הבת שלי קיבלה אותה (זו בובה ילדה אבל להבנתי יש גם מבוגרים בסידרה) עם בגדים ואביזרים והיא פחות מעוותת מברבי.

regvuv1

New member
תודה, מקווה לבדוק היום

זה רק קצת מפחיד להתקרב לחנויות כרגע, לפני חג המולד... לא ייאמן שכבר חודש רק עושים פה שופינג!!!!

regvuv1

New member
אוף, חשבתי שאת פה...

אכן אין אותם בארה״ב, אבל אני יכולה לקנות בישראל ושישלחו.
רק לא ברור לי מה הגודל של הבובות לפי האתר שלהם. את יכולה לכתוב לי, פלוס מינוס? גודל של ברבי/פחות/יותר? גודל של בובת תינוק?

הייתי בביקור בארץ ואמא שלי קנתה לה מתנה

זה ניראה כמו האחות הקטנה של ברבי מבחינת הגודל.

פליימוביל? הילדים שלי מתים על זה...

ואני זוכרת את עצמי גם...
אמנם זה יקר, אבל מבצע פה ומבצע שם...
אמנם אין בגדים אבל יש אביזרים...
ברביות - אכן נוראי. למרות שגם אני זוכרת את עצמי שבתות שלמות משחקת איתן :)

regvuv1

New member
היא מחפשת להלביש...

פליימוביל זה סטים מוכנים של סצינות, לא משחק של דמויות או משפחה - שזה מה שהיא רוצה כרגע...

צימעס

New member
או אה, כמה דמויות ומשפחה אפשר בפליימוביל

(וחבירם, וחגיגה, וחתונה - כולל כל האורחים על קשריהם המשפחתיים הענפים, ומקהלה, וחוגים, והשד יודע אילו עוד קשרים בין אנשים הילדים שלי "המחיזו" שם).

יותר מזה - אפשר להחליף להם הרבה אביזרים שהם לבוש - החל מכובע ושיער האלמנטריים, אבל גם זקן, שריון, ועוד אי אילו.
וזה עוד לפני שהוספנו שאריות בדים לחגיגה...

regvuv1

New member
כנראה שזה רק אצלי בראש...

אף פעם לא אהבתי את הפליימוביל, גם לא כילדה, ולא הבנתי מה ההתרגשות הגדולה. כנראה טעות שלי...
אבל בכל אופן יש לנו כבר בית בובות עם האביזרים שלו, שהם ממש לא בגודל תואם פליימוביל ואני מעדיפה בובות שיתאימו. נראה, אולי בהמשך או לילד הבא נצטייד אחרת. ודרך אגב, זה משהו שממש שווה לקנות באיביי, כי אנשים מוכרים כמויות ענק!

נצל״ש בובות לבנים?

הבנים גילו שיש משהו שנקרא סופרמאן וספיידרמאן וכדומה. למזלי הם עדיין לא יודעים שמדובר בדמויות עם סרטים אבל החברים משחקים בלהיות ויש להם בובות של אקשן פיגרס. מכירות דמויות אחרות שהן לא מותג ופשוט דמויות כאלו שהם יכולים לשחק איתם? לא רואה בחנויות הצעצועים הסטנדרטיות
ואני מתה מפחד כשהקטנה תגלה שיש בובות כמו ברבי. בינתיים היא מסרבת לשחק עם בובות בכלל.
תודה

ללילילל

New member
לנו יש משפחה של דמויות

קניתי בבובימא. הראש מעץ, בגדים מבד, ידיים ורגליים גמישות. בהחלט משתלבות בכל מני תרחישים (לאחרונה בעיקר הכבאים צריכים להציל אותם מכל מני אסונות...).

שושונלה

New member
מכירה את אתר a mighty girl ?

אני מניחה שתמצאי פה - ולך, שאת בארה"ב, זה לגמרי מתאים

http://www.amightygirl.com/toys/imaginative-play/dolls-action-figures

ורד

regvuv1

New member
תודה

אבל כל בובה שם היא משהו אחר ובגודל אחר, ואני מחפשת משהו סדרתי - שאפשר להוסיף עם הזמן והדרישה עוד...
בינתיים קניתי לה באיביי only hearts club dolls, בשלושים דולר כולל המשלוח יצאו לי שמונה או תשע בובות וכל מיני חיות מחמד שלהן - אני רק מקווה שהן שוות משהו, כי אין לי איך למשש - נראה שהחברה הזו פשטה רגל או משהו. אפשר להמשיך להשיג אותם באיביי כפריטי אספנים, בקופסאות, או סתם משומשים וזולים.

notMaria

New member
סמולנד

אני כמעט אף פעם לא כותבת פה, אבל קוראת כל הזמן, והשבוע הייתי בחנות צעצועים וראיתי את אלה ונזכרתי בהודעה שלך: Lundby Småland, משפחת בובות שבדיות. הן עדיין נראות קצת פלסטיקיות, אבל לפחות בלי ניתוחים פלסטיים ובוטוקס. לא יודעת אם יש אותן בארץ, אבל עשיתי חיפוש מאוד שטחי ולפחות באמאזון אפשר, אז אולי בעוד מקומות בארה״ב?

regvuv1

New member
תודה, אני שומרת אותן בראש

לפעם הבאה שאהיה בחנות צעצועים.... באמאזון משום מה יש רק סט אחד שלהן, למרות שבחברה המקורית יש המונים.

אני קניתי בובת תינוק אותנטית

בחנות של ציוד לגני ילדים. בגודל של תינוק בן יומו, נראית כמו תינוקת אמיתית. ראיתי גם בנים וגם בובות שחורות. קצת בגדי ניו בורן וחיתולים (אמיתיים) עשו את העבודה. שנים הבנות משחקות בה, בעגלה, במנשא, מקלחות, הנקות (אפילו מביאות אליי להניק...) וממליצה על זה בשמחה!

regvuv1

New member
יש לנו אחת כזאת כבר חמש שנים...

אבל זה לא מה שהילדונת מחפשת עכשיו, היא רוצה בובות ״בוגרות״. התינוקת עדיין ישנה איתה במיטה כל לילה וזוכה להרבה כבוד ושעות משחק.

ללילילל

New member
חיפשתי קצת

אני מפנטזת שזה עוד מעט יהיה לי רלוונטי, אז הסתכלתי קצת על ההיצע, ויש לי תיאוריה: בדרך כלל בובות לבית בובות הן קטנות מדי כדי שיהיה נוח להלביש אותן. אז יש (להזמנה מחו״ל כמובן) המוני בובות מגניבות לבית בובות עם כל מני תלבושות, ויש בובות עם בגדים להלבשה, אבל זה לא בדיוק חופף.

למעלה